Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 930
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Разград

http://www.youtube.com/watch?v=8eEC0WwqM-8 - Emrah Is ft. Aimi - I Love Istanbul

# 346
Момичета някоя от вас чела ли е романа на Ведат Тюркали относно Каква е вината на Фатмагюл или поне някаква идея имате ли как завършва романа или филма от 1986 как се казва. Много ми стана любопитно в интервюто Едже казва, че заради романа са убили Бихтер /или Бехлюл не знам кой кой е  Blush не съм гледала ЗП/ та затова, ако разберем там финала какъв е има голяма вероятност и в нашия филм да стане същото  newsm78

# 347
Малчева,ти кога си смени името?
Скрит текст:
Да не съм изпуснала някой нов чалъм на Хриси?

# 348
Хриси,Малчева-чудесни сте!!!
С удоволствие ви чета и си смея с всички вас-момичета.

Относно Керим-няма нужда от кола маска-върнах се към първа серия,когато купонясваха на плажа четиримата ПРИЯТЕЛИ.Страхотен е-всичко си му е както трябва.

Някъде прочетох,че обича да пийва от чашата с бялата субстанция,ами то сигурно е бяла фанта, бе хора,при  толкова снимки ,ако пие ракия май няма да може да се държи на краката си,а той е невероятен във всеки един момент.

Относно парите,които взеха и Керим и Мукадес-и двамата казаха,че ги взимат заради Фатмагюл,но само Керим й ги даде и изобщо не го интересуваше какво ще прави тя с тях,докато Мукито....е,тя ще си купува къща,но не такава къщурка като на Фатмето,а такава,каквато тя заслужава.....

# 349
Малчева,ти кога си смени името?
Скрит текст:
Аз съм от скритите лимонки,нали знаете?!
Мерси за тортата-това да не е заради твоя Керим?
П.п.:
Аз там действах с кола маската,ама явно бързо сте ме разкрили!!!  Joy Joy Joy Joy
Аз изчезвам,ако имам време по-късно пак ще ви прегледам за болки в областта на корема и температура, световъртеж (все симптоми на постоянното ни седене във форума) !!!  Thinking

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 19:39 от Tonchella_84

# 350
Ох,Малчева подлуди ме... txtloves Керим много смело го раздава.. Браво на него !!!

Обаче Мустафа Булут имаше косми под мишниците, А Керим няма.  Правилно ли виждам?!!

# 351
Малчева,това е просто наградата ти-заслужи си я.
Славена и тя показваше преди само крака,сега пък секси пъпче,а подписът и вари го,печи го все на салатка избива.
Круелита и тя вечно на път,преди с червените куфари(не сме ги забравили) hahaha,сега с очилата пак е пътешественик.
Скрит текст:
Момичета,събира ли си случайно някой чалъмите.Аз пропуснах да направя навреме това и сега трудно ги търся.Засега съм намерила 2,3,4,8,7.Ще помоля ако някой  има останалите да ми ги поства на лични.

# 352
Скрит текст:
Моят мъж е точно толкова висок,колкото Ентин и носи 44 номер,аз оттам предполагам.Това с височината на Енгин малко се преувеличава. Аз съм почти 1,60 и съм приела за напълно нормална тази височина,заради съпруга ми.Предполагам,че ако го видя на живо няма да ми направи впечатление на исполин,каквото много фенки описват в разказите си
.

Л_Дани, ако говорим за стандарти
Скрит текст:
според стандарти Енгин си е миньонче, защото моя Керим е 195 см. А това, че фенките го описват като прекалено висок, явно има общо със височината на турците, а те не се славят като исполини

Връщам се да ви чета, че пак сте се вихрили.  
Dimony
- липсващите чалъми ти ги пускам на лични.
Нали разбирате, че съпредседателката на клуб МУкасинка, няма как да не събрала прилежно това произведение на изкуството. Ако някой друг е изпуснал този шедьовър "Чалъмите на една умна и красива дама", да казва и пускам на лични.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 20:10 от cuba libre

# 353
  • Пловдив

Круела  Hug, скоро не си ни захранвала с Елиф. Аз още не съм намерила време да я почна.

Хриси,  това като го видях и облещих ей такива очи  Shocked, викам си, лелееее тия пък бебето ни ли ще ядат   hahaha След 5 мин кокорене зацепих за какво иде дума  Joy Joy Joy

# 354
Неудържими сте. Оставих ви на 13-та страница, намирам ви на 25. Докато ви изчета зор видях.

Малчева, на прозорците на кухнята имаше ли пердета? Муки ако се е скрила в градината и види тези сцени не ми се мисли какво ще последва. Подготви за всеки случай сценарий, в който и тя да участва  Sick  hahaha  hahaha

# 355
  • София
Момичета някоя от вас чела ли е романа на Ведат Тюркали относно Каква е вината на Фатмагюл или поне някаква идея имате ли как завършва романа или филма от 1986 как се казва. Много ми стана любопитно в интервюто Едже казва, че заради романа са убили Бихтер /или Бехлюл не знам кой кой е  Blush не съм гледала ЗП/ та затова, ако разберем там финала какъв е има голяма вероятност и в нашия филм да стане същото  newsm78
Едже и Мелек не само в ЗП се придържат към романа, а също и в Мелодия на сърцето/От устните към сърцето/. Новелата на Ведат Тюркали не съм я чела,но филмът от 86 г.свършва с хепи енд,само че там целия филм стъпва на една по-различна основа. И все пак и тук си мисля,че ще се придържат към основното.

cuba libre, и аз така си мисля,това е от значение.Турците наистина са ниски като обща характеристика.Но и фенките съвсем го възвеличават наш Керимчо.А на мен лично ако не беше висок, просто нямаше да ми харесва тоооолкова много Crazy Heart Eyes!

Малчева, много ми хареса,ама много !Спряла си на мястото,което предишния път ме отвя нанякъде и повече не ми трябваше... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 20:05 от Л_Дани

# 356
И при нас мн.духа-докато приберем първолачката от у-ще с малката  се нагълтахме на пясък и прах....и така туп при вас  отново!
   Джанъмки  за кола-маската на Керим-няма да го пипате никъде ,тъман си е момчето! Ей за тая цел ви копвам два клипа,където може да го поогледате и да се убедите,че няма нужда!
http://www.youtube.com/watch?v=1rvPs78JlvU&feature=related(любима част от 27 сек.до 44 сек.по потниче Embarassed)
http://www.youtube.com/watch?v=RllW50qaxB8
 п.п  Малчева браво newsm51!
Чудесни клипчета!!
Това е за теб в знак на благодарност Wink
Скрит текст:

# 357
Благодаря Дани, зная че там К. е един от изнасилвачите, чела съм из коментарите ви, просто не успях да разбера финала хепи енд ли е. Благодаря още веднъж, вече съм сигурна, че и нашия филм ще е с хепи енд

# 358
Малчева,това е просто наградата ти-заслужи си я.
Славена и тя показваше преди само крака,сега пък секси пъпче,а подписът и вари го,печи го все на салатка избива.
Круелита и тя вечно на път,преди с червените куфари(не сме ги забравили) hahaha,сега с очилата пак е пътешественик.
Скрит текст:
Момичета,събира ли си случайно някой чалъмите.Аз пропуснах да направя навреме това и сега трудно ги търся.Засега съм намерила 2,3,4,8,7.Ще помоля ако някой  има останалите да ми ги поства на лични.

Намерих 5, а 9 е от днес, дай ми другите, че да не търся, все не ми стига времето да ги копирам и запомня в мои

# 359
Момичета някъде има ли филма от 86

Общи условия

Активация на акаунт