Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Момичета  Hug
Всички сме на едно мнение за 18 серия (не съм искала да кажа, че ФГ обича Керим в този момент, но явно не е станало ясно). Наистина тогава ФГ се изправи, но и благодарение на Керим и неговото "Няма да се разведа, няма да те оставя". Много ми е мила тази серия и то точно сега когато вече в 71 еп. любовта им тържествува!

# 466
Светозара,ама черпнята много еротична,да не е препратка към следващата серия? hahaha
Детелинке,мога да говоря без да спирам.Преко сили се въздържам.Само малко от мислите си споделих и то само заради теб. Hug
Евелин,чудесно клипче.Нашите поп фолк певици са ексцебионистки.За съжаление дори и да направят някоя хубава песен,по-добре е да не се гледа клипа.Аз това разсъбличане не го разбирам.Може би съм стара,макар че не се чувствам така.Ти не смей пак да униваш,вдигни нослето и ми се усмихни  love001
Светозара,повярвай ми,от личен опит ти го казвам.Да простиш не означава да простиш на всяка цена.Аз съм простила на хора,за които не съм намерила никакво оправдание.Прошката е наистина висша форма на духовно извисяване,но оправданието няма нищо общо с това.Аз прощавам,защото не искам аз да съм съдника,защото вярвам в господ и защото не искам да живея с омразата към някой,който толкова жестоко ме е наранил,че раните са неизлечими.Искам да се освободя от тази омраза,защото тя изяжда допълнително човека.Искам да живея само с реалността и да я приема такава,каквато е,да се опитам да намеря въпреки всичко онова,което при тези условия ме прави щастлива.Трудно е,но е постижимо и аз съм живия пример за това.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 00:30 от Dimony

# 467
  • Враца
Да, прекрасна серия. Ще ме накарате да сляза от Облаците, да зарежа Мустафа Булут и да си я припомня. Онази му сълза ми е най-ценна от всички, които проля за нея.

mama_an_ji, ако не си разбрала, ти вече си в клуба.  Joy В него не се приема по желание, а по заслуги. Честито.

newsm10, е щом пък нямам избор ....... добре съм ви заварила. Joy Joy Joy

# 468
  • София
Dimony, прекрасен пост,много ми хареса!
Но ще ме извините,ако бъркам/нещо не съм в час тази вечер Blush,наистина/не говорим ли за две различни неща-едното е вината на Фахретин като баща, а другото прошката на Керим.
Керим може и трябва да прости.
Но вината на родителите му към него е голяма, и аз като страничен наблюдател не бих простила подобно отношение към дете.Приемаме,че майката е била болна, друго и не мога да допусна,всъщност.Но Фахретин кой вятър го завя толкова далече от сина му?Оправдание ли това,че се е интересувал?Може би,до известна степен да,но Керим е израснал без единствения си най-близък роднина, без баща,който е така необходим на всяко дете.Това е голяма вина за един баща,според мен.
Но не искам да звуча крайно,а май така звуча.Като се замисля,много оправдания мога да му измисля на Фахретин,защото искам да го оправдая.Но този прекрасен мъж, просто перфектен във всяко отношение е много различен от онзи изоставилия сина си.Това не ми звучи убедително.

ЧЕТВЪРТЪК,ха честито! Laughing Почвам да хапвам почерпака  Mr. Green!
А аз защо не виждам еротичната почерпка  newsm78.Казвам ви,не съм в час нещо Confused!

# 469
мммм,Дани,мен ли търсиш? newsm78 newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде марш на всички в кухнята с Керим...  Joy'
Четвъртък,честит имен ден!

# 470
  • В Града на липите
А аз защо не виждам еротичната почерпка  newsm78.Казвам ви,не съм в час нещо Confused!

Хубаво се вгледай Дани - сладолед... лед... черпак... мерак...

# 471
freespirit
Цитат
от писмото, което и написа, до признанието му в любов- много обичам тази част!!!
за мен, това е първият пътт когато той и подаде ръка Тогава тя осъзна че не мъртво същество и че означава Нещо за някого...
цялата болка си беше в нея, тя имаше нужда да крещи, да плаче да обвинява, а нямаше кого....
Керим остана до нея и понесе гнева и, даде и "твърдата земя", за да се изправи....

за чувства и дума не става......но тогава тя се изправи....
много ми е любим този момент!!!

Точно така го чувствам и аз, само думичките не ми се подреждат така хубаво  Grinning  Hug Много силно си го написала  yes

# 472
  • София
мммм,Дани,мен ли търсиш? newsm78 newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде марш на всички в кухнята с Керим...  Joy
А аз защо не виждам еротичната почерпка  newsm78.Казвам ви,не съм в час нещо Confused!

Joy Joy Joy Joy Joy
Еврика,видях я! Joy Joy Joy

# 473
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: hrissi_sz
Вмъкни Цитат
Цитат на: Л_Дани в Четв., 26 Апр. 2012, 00:25
А аз защо не виждам еротичната почерпка  newsm78.Казвам ви,не съм в час нещо Confused!

Олеее и аз чак сега зацепих  Embarassed!Ами Четвъртъче Hug мерси за почерпката и честит имен ден!

# 474
# 475
Светозара,ама черпнята много еротична,да не е препратка към следващата серия? hahaha
Детелинке,мога да говоря без да спирам.Преко сили се въздържам.Само малко от мислите си споделих и то само заради теб. Hug

Аз съм с едното оЧо тук,за да не изпусна нещо Laughing Дотук всичко,което съм чела от теб,много ми допада PeaceЯвно разбиранията ни са сходни HugМай разбуних духовете с тази прошка спрямо майката,но мен отдавна ме човърка спомена на Керим,когато я видя обесена ooooh!Аз почти не мога (с малки изключения)да си представя по-голяма болка и травма за едно дете Cry
И ако Фатма е жертва на ония изроди,то мисля,че и Керим също е жертва на родителите си ooooh!

# 476
  • Враца
Dimony, прекрасен пост,много ми хареса!

Но не искам да звуча крайно,а май така звуча.Като се замисля,много оправдания мога да му измисля на Фахретин,защото искам да го оправдая.Но този прекрасен мъж, просто перфектен във всяко отношение е много различен от онзи изоставилия сина си.Това не ми звучи убедително.

Това са грешките на младостта, а и отчаянието от несподелената любов. Човек не може да е перфектен. Има грешка, има прошка.

# 477
Момичета искам да ви питам. От клипа с рекламата на канал Д, където Берен и Енгин пеят и танцуват заедно, някъде из нета преди време бях вдяла едно гифче от момент, в който Енгин я е хванал през корема  уж(макар че ръката му е доста по-нагоре  Simple Smile) и се навежда към нея и целува рамото й(или поне така изглежда). Съжалявам, че така ви го описвам, но не мога да го намеря и се чудех дали сте го виждали или поствали тук в темата?  Интересен момент е, защото Енгин явно увлечен в танца, си е позволил някои волности Simple Smile

# 478
 Аз да не би пак да съм гледала само в Енгин! Вече в два поста засичам твърдението, че била болна /майка му/, аз пък не съм разбала. От какво е била болна, останах с впечатлението, че се е самоубила заради непрежалената си любов ???  newsm78

# 479
  • София
Не искам да те обидя  Hug,мила,но аз мисля този път да не гледам тук.
Искам да ви кажа,че чатът който тече острани с всякакви мнения между преводите,включително за други сериали, много ме разсейваше и не изпитах така силно емоцията от серията.
Ако искате опитайте,защото има и частичен превод,ако успявате да се концентрирате.Аз не успях Sad.
Исках само да предупредя! Hug

mama_an_ji , както казах, доста оправдания мога да му измисля на Фахретин,но повечето ми звучат някак плахо спрямо това,че е оставил детето си.Но да, все пак мога да го оправдая до известна! степен.

Общи условия

Активация на акаунт