Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 847
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!Нелка Hugблагодаря за клипчето от промото на втори сезон с Берен и Енгин!Наистина я е притиснал смело над коремчето,повече към бюста  и си я цунка по раменцето(на мен така ми се вижда поне)..хубава двойка са!
Мама Веси Hugдобре дошла!
Видеото от Мама Ан Джи наистина е много силно и мен ме разчувства!
Нианта Hugмного ти професионален подписа Laughing,да ти е честит новия пост!
Евелин Hug  Hug Hug!
Желая ви лек и приятен ден!
Скрит текст:

# 526
Има грешка, има и прошка. Родителите също са хора. 
Обаче смятам, че ако Керим знаеше истината за раздялата на майка си и баща си от дете, той не би намерил сили да остане с ФГ. Вероятно щеше да се ожени за нея, за да я направи почтена жена (според техните разбирания), но въпреки любовта си, а може би и точно заради нея, би заминал и не би й натрапил любовта си. Защото щеше да има горчивия пример на своята майка, която никога не забравила своя първи любим. У него не би имало никаква надежда, че ФГ би могла да го приеме по един или друг начин.
Евала на сценаристките, че така са навързали нещата, защото когато той разбра истината за раздялата на своите родители, ФГ беше вече влюбена в него и не позволи раздяла. Е, това му докара много съмнения и психологични проблеми, но любовта на Фати ще му помогне да преодолее.

Благодаря на Мама Веси за споделеното клипче. Не бях го гледала и отдавна исках да видя първите им стъпки на голямата сцена. Берен си е все така красива и чаровна, Енгин определено сега изглежда много по-добре.

# 527
  • София
добро утро и хубав ден  Grinning

# 528
                   Тук са скритите кадри от промото на сезон 2010 година , когато Енгин я целува по рамото и ръката му е доста високо поставена на тялото на Берен...Клипът се отваря бавно...

http://www.dailymotion.com/video/xinamt_beren-engin_people
         Мерси много за клипчето, много го търсех. Simple Smile Мисля, че е интересно клипче и има нувда от коментар. Simple Smile
           И двамата са мнго сладки на кадрите от промото. И някак си доста раздвижени и освободени, много ми харесват така. Сигурно са завладени от танца и песента. А Енгин много палав нещо, как чя е привлякъл Берен към себе си и рзчичката на мн интересно място си сложил. Пзк ние го мислим са срамежлив. Аз винаги съм го подозирала, че е скрита лимонка, палава.  Joy

# 529
  • Разград

Пъстър и успешен Четвъртък с много поводи за усмивки за Вас !
Всеки миг от живота ни е единствен и неповторим,
затова да му се насладим истински,да го оценим и изживеем!
Усмихвайте се, обичайте, живейте и ценете всеки миг!
Пролетта вече носи своя свеж цветен аромат!
Усмихни се на слънчевите лъчи, поздрави новия ден!
Излез в парка, да послушаш птичите песни,
да се порадваш на природата, която се пробужда от зимен сън!
Каквото и да избереш за занимание днес,
най важното е да се наслаждаваш на онова, което правиш!
А денят и без това си е прекрасен топъл, слънчев, красив,
пъстър, многоцветен!
Щедър подарък от живота!

# 530
  • Враца
Добро утро и от мен в този хубав слънчев и много чакан ден.
Един клип за настройка за довечера. Не са невиждани неща, но така събрани се е получило добре.

# 531
Добро утро в най-  чаканият ден от седмицата!
Страхотни клипчета .В тях ясно се вижда как Енгин се превръща от леко грозновато пате в много красив лебед. И на промото от 2010 и двамата са страхотни -усмихнати ,освободени ,невероятна актьорска двойка.
Благодаря и за интервюто на  Е и М. Захласнати са по Къванч и може би  е нормално .Те работят по-отдавна с него, но ми направи впечетление това ," характерът на Керим е сложе /труден " и затова са се спрели на Енгин .Аз смятам ,че Къванч не е за такива сложни роли .На него му пасват по традиционни образи / на плейбоя ,любовника и от този род.Няма го онова излъчване на Енгин .
Къванч съм го  гледала само в Перла и 2-3 серии от ЗП и то на й-вече заради Берен .Неговата игра ме  отказа от сериала .Енгин го гледам в ФГ също за първи  път, и искам да го гледам в още и много различни роли
На лято започвам МБ

# 532
  • София
Привет и от мен Mr. Green!
Честит ни четвъртък! Hug
Как сме с настроението? Hug

Аз искам да се върна малко назад към снощните коментари.
Евелин и Dimony, прегръщам ви Hug!Трогнаха ме вашите истории!
Аз също съм на мнение,че прошка трябва да се дава.И точно както Фг казва, не заради другия,заради теб самия трябва да я дадеш.

mamaris, харесвам много постовете ти,защото провокират.Искам да те попитам, ти не би ли дала прошка на твоя баща или просто не би дала прошка на мястото на Керим???Защото ми се струва,че няма дете което в сърцето си да не иска даде тази прошка.Но зная,хората са много различни Hug. А за Фахретин във филма съм изцяло на твоето мнение!

И все пак ако приемем,че всичко е само на филм,и всички доводи на Фахретин са убедителни, много го  харесвам!!!А отношенията му с Керим в настоящия момент са прекрасни-еталон за отношения "баща - син"!

Хубав ден на всички от мен! Grinning

п.п.mama_an_ji, клипът за майката направо ме просълзи.Страхотен!

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 10:27 от Л_Дани

# 533
Минавам за един Добър ден  Hug и бягам по задачи,че днес ми се подпалило д****о от работа #CrazyХубав ден!  bouquet

# 534
Добро утро,момичета!Днес е нашият ден-да го посрещнем с усмивка!

Скрит текст:

# 535
daizy_g   Скритите лимонки са най - опасни...  тихите води са най - дълбоки..

# 536
Добро утро и от мен,сладурки! HugДнес е нашия ден!
Поздравявам ви!

http://www.youtube.com/watch?v=M-xJVSmYJL8&feature=related

# 537
  • Разград
Engin Akyürek Kerim -Zeki Müren Bulamazsın Benim Gibi Seveni

# 538
  • София
Добро ви утро!
Видях палавата ръка на Енгин над корема и, ама не виждам къде я целува по рамото....
Ох, видях го най -  после. Започват да ме полазват пак  еротичните помисли. Малчева идвай на помощ..

0.54м
1.17м
1.24м до 1.27м повтарят кадъра 5.6 пъти

# 539

0.54м
1.17м
1.24м до 1.27м повтарят кадъра 5.6 пъти

А аз си помислих че това са мерки на Керим-Енгин и започнах да го разпъвам кое за къде е  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт