Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 845
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Имам едно питане?
Това промо беше от 2010 т.е преди започването на 1-ви сезон, а след това нямашели още един клип  с промо на Канал Д за 2011? Ако има може ли някой да ми прати линк или да ми каже къде да го намеря
Благодаря!  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=Z1XRgwpp_0I
Промо 2011-2012!

http://www.youtube.com/watch?v=NIx8THTkyvo&feature=player_embedded
Промо 2009-2010

# 556
Имам едно питане?
Това промо беше от 2010 т.е преди започването на 1-ви сезон, а след това нямашели още един клип  с промо на Канал Д за 2011? Ако има може ли някой да ми прати линк или да ми каже къде да го намеря
Благодаря!  bouquet

Заповядай,Кики Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=-qnIYCaWFko&feature=related

# 557
Аааа,не сте прави! Joy Joy Joy Joy Joy
Това може да са размерите на "онова нещо" на Керим :
5,4см-преди целувката на плажа
11,7см-по време на първата целувка
12,4см -когато Фатмагюл го награби
12,7см-когато полегнаха на плажа
макар че размерите може и да са по-големи,съдейки по дължината на пръстите му
Може и размера да е в инчове,кой знае? newsm78 newsm78 newsm78

# 558
Леле,Малчева,голям резил ако твоите мерки отговарят на тези на Керим.Това си е нищо работа.Добре ,че са пръстите на ръцете му-те говорят друго Joy Joy Joy Joy Joy

# 559
Благодаря и на Дани и на Детелинка! Страхотни сте Two Hearts
Днес ми  е нещо незнайно защо напрегнато и ми се гледа нещо точно като тези клипчета

# 560
Момичета още е 11 часа, има време до следобедните страсти..

">#![/video]

# 561
  • София

Съгласна съм,че Берен Саат е много добра актриса,но не мисля,че ролята на Бихтер е някакво предизвикателство за нея.Тази роля може да я изиграе всеки,докато ролята на Фатмагюл,не е за всеки.

Моето мнение е абсолютно противоположно. Впрочем, има едно старо интрвю на Берен (има го назад в темите от мин. година), където тя пряви паралел на двата образа от чисто професионална гледна точка .... там споделя, че образа и на Бихтер е по-сложен за изиграване,  по-многопластов и темпото на състоянията на духа, които е трябвало да изиграе е много интензивно .... образ изграден от много противоположни настроения, "люшкащ" се от едната крайност в друга.

# 562
  • Разград

# 563
  • Пловдив

Есра с дъщеря си....

# 564
Ако приемем,че размера е в инчове,нещата ще звучат горе-долу така
5,4инча=13,716см
11,7инча=29,718см
12,4инча=31,496см
12,7инча=32,258см
Леле,майко,то направо все едно е скрил Боа в панталона си!
Хайде,стига съм ви качвала на черешата!
Утре ще е продължението на еретичната седмица! Днес се пускам в почивка! Peace Peace Peace Peace
Фантазия,мерси за поправката!!!  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 12:26 от Tonchella_84

# 565
Мисля,че Берен е на това мнение,защото ролята на Бихтер отговаря на нейното амплоа.Тя в това интервю беше доволна изцяло от екипа,от мястото на снимките.Филмът беше добре приет и от зрителите.Всичко на куп и дава усещането,че се е справила добре.И тя се справи.Но такова „люшкане” е нещо нормално.Всеки човек се люшка в различни посоки.И да си призная честно,ако бях по-млада тази роля можех и аз да я изиграя.Не се изхвърлям,чак такова самочувствие нямам,но от малка си имам някакви природни артистични дадености.Може би ако бях се опитала да се развия в тази сфера,нямаше да съм зле.Нямаше да съм зле и ако се бях се заела сериозно с рисуването.И сега хората си падат от смях като почна да имитирам някой.Важното е,че винаги познават за кой става въпрос.Обаче за ролята на Фатмагюл,дарбата няма да ми стигне.Та затова смятам,че Бихтер много актриси ще я изиграят убедително,но Фатмагюл не толкова.
Берен е още много млада,има  още много вода да изтече преди да може от дистанцията на времето и натрупания опит да дава обективни оценки,без сантименти,пристрастия и носталгии.При всички големи артисти е така.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 11:59 от Dimony

# 566
Някой може ли да ми помогне с изпълнителя на тази песен.
http://www.youtube.com/watch?v=9ocEKljR8y8&feature=autoplay& … A8&playnext=1

# 567
Малчева,пак са те прихванали еротичните Embarassed Embarassed Embarassed
Ами сподели с нас де-защо да чакаме до довечера Laughing
Аз имам очаквания,че Фатма ще отиде при Керим,за да говори за отвличането PeaceВече е готова да сподели с него за това как се е чувствала в този момент PraynigУбедена съм,че след това Керим ще е спокоен и капчица съмнение няма да има в него PeaceЕдинствено се притеснявам,че няма да разкрият цялата истина за писмата ooooh! Не искам да оставят нещата наполовина.От друга страна се питам-ако ги оставят така,значи има някаква причина Thinking Вярвам,че Е.и М.ще ни светнат по нататък HugКакто знаем-в този филм нищо не е без причина Peace

# 568
Детелинке,твоите подозрения и аз ги споделям.Може би това с този разговор ще се случи на онова място от фрагмана,където Керим гледа като препикано мушкато.

# 569
Ако приемем,че размера е в инчове,нещата ще звучат горе-долу така
5,4инча=8,1см
11,7инча=17,6см
12,4инча=18,6см
12,7инча=19,05см
Хайде,стига съм ви качвала на черешата!
Утре ще е продължението на еретичната седмица! Днес се пускам в почивка! Peace Peace Peace Peace

Тонче, 1инч =2.54 см. Връщам те да си поправиш сметките.
Иначе предлагам новия трейлър да остане за утре, за да нямаме прекалено големи очаквания и да се разочароваме довечера.

Общи условия

Активация на акаунт