Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 826
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,влизам да Ви Благодаря от сърце на всички поздрави и пожелания (извинявам се за закъснението) за моя РД,направихте деня ми по-усмихнат,Благодаря Ви!
Вчера отидох до Пловдив и си получих дипломата,така че,вече официално съм в отбора на фенките - счетоводители  Mr. Green
Имам да наваксвам почти цяла темичка,нямам търпение да започне новата серия,така обичам Четвъртъците  Laughing изскренно се надявам Мукадес да бъде разкрита,Ердоан да проговори,предполагам,че е възможно Хаджер да роди вече (нали й даваха 1 седмица  newsm78 ),Керим и Фатмагюл да се изяснят,Перихан да каже,че ще каже истината.......то май серията няма да стигне за моите предположения  newsm78

# 571
  • Враца
Малчева,пак са те прихванали еротичните Embarassed Embarassed Embarassed
Ами сподели с нас де-защо да чакаме до довечера Laughing
Аз имам очаквания,че Фатма ще отиде при Керим,за да говори за отвличането PeaceВече е готова да сподели с него за това как се е чувствала в този момент PraynigУбедена съм,че след това Керим ще е спокоен и капчица съмнение няма да има в него PeaceЕдинствено се притеснявам,че няма да разкрият цялата истина за писмата ooooh! Не искам да оставят нещата наполовина.От друга страна се питам-ако ги оставят така,значи има някаква причина Thinking Вярвам,че Е.и М.ще ни светнат по нататък HugКакто знаем-в този филм нищо не е без причина Peace

Абсолютно съм съгласна за писмата! Независимо дали за Мукадес ще има някакви последици и наказания, този въпрос не трябва да остава висящ. Трябва да се знае категорично, че нашето момиче няма вина за тях и че в къщата има злонамерен човек. Нищо, че съм и в клуба, този път няма оправдание - бясна съм и. fight Да се надяваме, че ще рачепкат въпроса докрай!!!!

*nin4eto* , честито дипломиране!! Много успехи! newsm10 smile3525

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 12:14 от mama_an_ji

# 572
Малчева,пак са те прихванали еротичните Embarassed Embarassed Embarassed
Ами сподели с нас де-защо да чакаме до довечера Laughing
Не ви ли е малко рано?
А и вече май ви разглезих! А и мислех да ви оставя на спокойствие до утре!
Сега сериозно:
Може ли да се самопоканя за една дейност в клуба на Мукасинките:
Отговорник Еретични Мисли и Писания ???? newsm78 newsm78 newsm78

# 573
  • София
С риск да ме замерите хубавичко с доматки:
За мен Бихтер е по-добрата,по-сложната и  по- силната роля на Берен./Особено изхождайки от втори сезон на КВФ/
Мустафа Булут също е по-добрата,по-сложната и по- силната роля на Енгин.
Но КВФ в никакъв случай не е по-лош сериал! Peace

Не искам да натрапвам мнението си,а и в него няма нищо професионално,така ми се струва на мен лично като страничен наблюдател! Hug

Малчева са я прихванали ерЕтичните мисли Wink!
Но и аз предпочитам утре еротично разказче,защото довечера Керим ще ми се струва вял и безличен след тях  Joy Laughing!

п.п. Имам  бегла идея за промо на Клуб Мукасинки.
Скрит текст:
На фона на палава и еротична песничка в стил походката на "една изискана дама Мукадеса- ПУетеса" бавно изплува на екрана нашата емблема на Мукадеса-Мона Лиза.Когато емблемата заеме централно място на екрана,в един миг се появява освирепелия Керим с вик "МУКАДЕС ХАНЪЪЪЪЪЪЪМ" Twisted Evil.Накрая на същата бавна и палава музика ще излязат имената ни с титлите:
председател,деловодител,отговорник еретични мисли и т.н.
Жалко,че не мога да го реализирам това newsm78!А и мелодията отговаряща на походката още не съм яизмислила.. newsm78  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 12:51 от Л_Дани

# 574
  • София
  Ето нещо,което измъдрих:

Той бавно се доближи до кея,седна бавно на тяхната пейка,опря грижливо бастуна си ,пролетният вятър вееше побелелите му коси.Усмихваше се,сякаш не беше краят,а началото на живота му.Днес бе рожденият му ден.80 години,като се върна назад във времето,осъзна,че беше щастливец.Той беше богат,богат ,защото имаше най-хубавото на този свят-любовта на жената,на двете му дъщери,синът му,внуците му,любовта на малката Фатмагюл,най-малката му  внучка,която му беше одрала кожата.Като се сети за нея и усмивката му стана още по-широка.Нямаше и помен от онова изплашено момиченце,което бе,което го държеше със студената си ръчичка,тя се превърна в смела девойка. Всичките му деца и внуци бяха отгледани с много внимание и обич,той беше доволен,защото те израстнаха достойни и красиви хора!
  Неговата Фатмагюл,толкова я обичаше и изпитваше благодарност към жената,която го дари с всичко,те имаха пълноценен живот,оставиха дири след себе си!!!Натъжи се леко при спомена за младите им години.Обикновено навсякъде ходеха с кола,те и децата им,обикаляха страната,опознаваха неизвестни райони.........но понякога изживяваха чудесни приключения само той и тя,красивата му Фатмагюл с най-мелодичният глас,огромна шапка и смеещи се очи.Изведнъж
захлупи лицето си в шепи,болка премина по тялото му,изникна образа на другата скъпа жена -Мерием,тя си беше отишла,но беше оставила толкова силна следа след себе си,че те понякога забравяха,че е няма,сякаш ей сега щеше да излезе от някоя стая и ще каже"тамам,джанъъм".
 Полъхът на водата го освежи. Надигна глава и погледна морето,гледката бе толкова позната,толкова успокояваща,тя просто беше част от техния живот.Взе бавно бастуна си,стана,изтри една прокраднала се сълза и тръгна към техният дом.Там го чакаше тя,неговият живот,приготвила най-вкусният бюрек на света!!! Hug Hug Hug

# 575
  • В Града на липите
 Евелин  Hug  Hug  Hug
Много е хубаво. Пишеш чудесно, защо не си ни го показала до сега?

Дани  Peace, направо си го представих. Коя снимка визираш обаче, онази с немитите крака или само с фейса  newsm78

Нинчето, честита ти диплома.   bouquet

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 13:12 от hrissi_sz

# 576
Дани,мен не са ме пуснали,миличка!
Смятам да ви пусна едно еротично разказче с главно действащо лице-патрона на нашия ФЕНКЛУБ!!!
Ама все пак зависи дали ще поискате!
 Колкото до сцените,които ще гледам довечера във филма,аз вече писах за тях и мисля че пак може на някой да му се стори,че Керим е вял и отнесен и действа на принципа на зодия Рак(чиито представител съм и аз):"Една крачка НАПРЕД,после две НАЗАД!!!!"
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дани,идея за мелодията на сцената която си описала:"Розовата пантера!!!"

Евелин,уникално е! Очите ми се насълзиха,толкова е нежно и чувствено...

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 13:02 от Tonchella_84

# 577
  • София
Евелин  Hug  Hug  Hug
Много е хубаво. Пишеш чудесно, защо не си ни го показала до сега?

Дани  Peace, направо си го представих. Коя снимка визираш обаче, онази с немитите крака или само с фейса  newsm78
Мисля,че nianta измисли една много хубава емблема,само с  фейса й. Laughing
Ама и с немитите крака става  Joy Joy Joy...
Малчева, вярно  Laughing Laughing Laughing.Розовата пантера ще й отива!

Евелин,пишеш прекрасно Hug!Направо почувствах полъха...Ето един пълноценен живот,много ми хареса!

# 578
  • Враца
Може и мен да ме замеряте с домати, но и аз ще си кажа. ЗП не съм гледала - само 2-3 серии. Това което видях ми хареса, но като не съм се задълбочавала - не коментирам. В КВФ има моменти, в които Берен ми се губи - улавям от време като че ли си рецитира думите, може да е от езика, незнам, но при Енгин не улавям такова нещо, няма грешна интонация. (Да не би да съм пристрастна?) Joy Освен това в екшън сцените, като че ли не и почуствах точно емоциите. В първи сезон беше много добре, когато трепереше от отрицателни емоции. Е, в последната серия, няма да си кривя душата, много ми хареса, особено в разговора с Мерием. Не ме разбирайте погрешно - харесвам я, но не мога да се отърва от тези фалшиви нотки отвреме, навреме.

evelin, ето това бих изгледала с удоволствие в последния епизод. Направо ме разплака! Hug

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:43 от mama_an_ji

# 579
evelin,  cry, мила  Hug Думите ми отлетяха!  Hug

Какво си докарах на главата с вас?

Мине се не мине, свива ми се корем от смях, мине се не мине - пеперуди ми захфърчат, мине се не мине ми стане горещо и еротично, мине се не мине - сърцето ми плаче ...

Много Ви обичам!   newsm51

Нинчето - Честито дипломиране!
Ей, много станахте счетоводителките, /пак ще питам/  Защо не ми излизат сметките с Енгин?????????

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 12:55 от nianta

# 580
Читъ ви тука и съ мая,
Скрит текст:
не смея да ви кажа "копчи".
Tъй де шъ му излези края
`ку всеки стихови да пиши почни?!

За вази няма ли програмки
игрички, филмчета "три хикс"?
Ми вадите тук в няк`ви рамки
тез стихчета в безумен микс!

Дан съ засегнити пък вие нещу
пишети си, `кун въй срам
На мен пруцесура му е гурещу
за рими не ми стига ram.
източник интернет
АДАМ И ЕВА

Скрит текст:
Жена и мъж. Една любов,

изгаряща на нежна клада...

Безумен танц. Магия. Зов.

И страст - мъчителна наслада.

Първичен код - един и същ -

пулсиращ в истината древна:

Адам не може да е мъж

без вечната и свята Ева...

Теодора Петрова

# 581
Евелин - пожелавам на всеки такива старини!!!
Почувствах се сякаш и аз бях там и  ги  гледах!
 Two Hearts

# 582
Евелин,винаги съм харесвала начинът ти на писане и изразяване.Не спирай,такива постове са елексир за душата.

Нинче,честита диплома  smile3501

# 583
  • София
Момичета,благодаря ви!Понякога ме обзема музата..........а и нещо днес ама хич не ми се работи,само ми се иска да съм тук newsm78
Аз си мисля,че в тази тема сме се събрали изключително фини и талантливи жени,е,то и няма как с такъв филм!!! Hug Hug Hug

# 584
  • София

mamaris, харесвам много постовете ти,защото провокират.Искам да те попитам, ти не би ли дала прошка на твоя баща или просто не би дала прошка на мястото на Керим???Защото ми се струва,че няма дете което в сърцето си да не иска даде тази прошка.Но зная,хората са много различни Hug. А за Фахретин във филма съм изцяло на твоето мнение!

И все пак ако приемем,че всичко е само на филм,и всички доводи на Фахретин са убедителни, много го  харесвам!!!А отношенията му с Керим в настоящия момент са прекрасни-еталон за отношения "баща - син"!

Л_Дани Hug ще ти отговоря в скрит текст по долу , защото не искам да развалям мухабета за размерите на К. ... преди 10-на теми пуснах един виц тук за което ми бе направено забележка ( една от вас бе- не си спомням коя точно - ако е важно ще потърся ) , че е циничен макар и да не бях използвала цинична дума  Wink е сега като всички сте на тема размери ще го разкажа пак - любим ми е  Mr. Green
.....
Скрит текст:
реве Марийка  на гарата ... покрай нея минава Иванчо и я пита
- що ревеш да не е умрЕла майка ти ?
- не
- да не е умрЕл баща ти ?
- не бе НЕ
- ми за к'ъв  х*й си заревала тогава ???..... а тя се усмихнала и казала
-за к'ъв и да е

та в ред на тези мисли И'Ч не ме засяга с к'ъв размер е К. важно е че има  Mr. Green
аз м/у другото знам не за колко са му дълги пръстите , а че  колко му е по голям носа толкоз ми е по голям номера на слипа  Peace
..............
аз сега да да отговоря на цитата

Скрит текст:
радвам се , че мислиш трезво и не взимаш постовете ми като заяждане и смут в темата , а като провокация - трябва да има спор за да се роди истината ... макар че тук сме много обсъждащите и е нормално да има различни мнения  Wink
АЗ не бих простила нито на баща си нито на майка си ако са ме изоставили години на ред с мисълта че съм сама на този свят и се появят в един прекрасен момент в живота ми като герои - родител е този които  е отгледал , не които ме е създал ... и "захвърлил "........... та в случая на К. бих приела татко Ф. като ...просто приятел може би - не знам
Вярно е ,че има грешка - има прошка ,НООООООО зависи от грешката - бих простила шамар ,наказание ,но не и това че единственият ми близък на този свят е заминал и ме е оставил и въпреки , че научава за смъртта на майката той не се връща ,знаейки че остава детето само в големия свят ,а се утешава със сълзи и ... нов живот - ново семейство .
Вярно е ,че има грешка - има прошка,НОООООО щом лесно прощаваме на татко Ф. ., тогава да простим и на Ердоан , Селим ,Вурал  - тяхната грешка е ужасна ,но е направена е под въздействието на опиум ( с това не ги оправдавам естествено  Stop) - те също на другия ден я проумяха - Рашат за да облекчи положението дадоха пари на Мукадеса за да заминат ... направиха всичко възможно да не остава Ф. опетнена и я ожениха за К. и т.н да не разказвам филма ...
Т'А ОТ ГРЕШКА ДО ГРЕШКА ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА - МНОГО НЕЩА МОГАТ ДА СЕ ПРОСТЯТ , НО МНОГО - НЕ !

"И се пак ако приемем,че всичко е само на филм,и всички доводи на Фахретин са убедителни, много го  харесвам!!!А отношенията му с Керим в настоящия момент са прекрасни-еталон за отношения "баща - син"!

Laughing Grinning Laughing Това и аз го приемам и аз го харесвам , защото е на филм , но в реалност не бих го приела  Wink
за това писах - сценаристите могат да ни накарат един герой да обичаме , друг не ...за да има интрига за да има филм  Peace

а сега аз да попитам - не искам отговор само се замислете ... АКО татко Ф. се бе върнал , но беден - без пари и положение дали К. щеше да прости  newsm78?
не искам да кажа , че К. е простил заради облага - да не се изопачат думите ми  Naughty, но ако нямаше татко Ф. положение и пари нямаше да има о къкъв начин да докаже на К. колко много му е липсвал тези години ( определих ги 15 защото К. беше на около 5  ,когато остана сам ,а сега му давам 20 ) Mr. Green - еее естествено всичко е филм  Hug
за протокола аз съм фенка на Керим и Фатма и многооооооо ги обичам  Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet извини ме за дългото писание   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 13:32 от mamaris

Общи условия

Активация на акаунт