Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 841
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Нианта, не ти излизат сметките с Енгин, защото някъде вместо знак "+" си сложила знак "-". Провери, и ще ти излезе сметката. Аз я смятах - точна е newsm78

# 586
  • София
 Ето нещо,което измъдрих:

Той бавно се доближи до кея,седна бавно на тяхната пейка,опря грижливо бастуна си ,пролетният вятър вееше побелелите му коси..........................

направо създай филм - ще го гледам с интерес  Party

# 587
Някой може ли да ми помогне с изпълнителя на тази песен.
http://www.youtube.com/watch?v=9ocEKljR8y8&feature=autoplay& … A8&playnext=1
Ajda Pekkan - Haykıracak Nefesim

Мисля че е тази дано съм ти помогнала  Wink

# 588
Готови или не,аз вече се потапям в казана с доматите!!!
18+
Мечтите на Мукадес
Скрит текст:
Докато  всички са в Бодрум,нашата любимка решава да поспи в леглото на Фатмагюл,барем й е по-широчко!
Унася се в сън,където всичко е зелено и красиво,птиците пеят,а тя е млада и красива,като повей на пролетния бриз.
Разхожда се в покрайнините на градчето и събира дъхави цветя,пеейки песен за невъзможната любов на двама млади!
Иззад едно дърво наблизо,мъжки силует слуша трепетното пеене на своята изгора и пламенни въздишки се изплъзват из неговите устни.
"Господи,колко е нежна,как леко пристъпва , и колко нежен е гласът й" си мисли той,галейки нежно кората на дървото.
Тя бавно пристъпва към дървото,нежно огласяща поляната с гласа си и присяда на сянка под дървото. От хладината която я обгръща се унася.
Мъжът внимателно пристъпва и присяда до спящата Мукадес,ръцете му отмятат кичур от разпръснатите й коси,а устните му се доближават все по-близо.
Тя отваря своите очи и вижда надвесилият се над нея мъж,които съмнително прилича на Керим,
ръцете й инстинктивно се заравят в  косата му,а копнежът по него цяла я изгаря.
Той я целува,докосва всяка фибра на тялото й със своите ръце,тя разкопчава ризата му и ръцете й пламенно обхождат гладката му кожа...
Той сваля презрамките на роклята й и се устремява все по-надолу с устни и ръце...
....
....
-Енге,стига спа в моето легло! Престани с тези копнежи  по невъзможните неща!
 Скоро ще се изнесем с Керим и тогава спи тук колкото си щеш! А сега-ставай и марш при батко!!!-Фатмагюл ядосано гледа към своята снаха,
а Мукадес,засрамена от своя сън се опитва да стане,завърта се на една страна и пада от леглото.
"Ох,аман,аман, чок пишман!!!"
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 589
  • София
mamaris,като си говорим за реалност се сетих нещо лично, което доказва до известна степен думите ти.
Скрит текст:
Скрит текст:
.
Относно Селим и Ердоан, ситуациите са различни, а според мен е много важно и желанието на човек да се промени.Селим и Ердоан си остават лоши хора, в куп с баща им и Мюнир.Докато Вурал съжаляваше,той можеше да се промени, да получи дори прошка,само че трябваше да е по-силен и по-упорит,а той наняколко пъти предаде съвестта си.
Относно парите/във филма/, мисля че Фахретин можеше да спечели Керим по всякакви възможни начини,дори и без пари, може би щеше да стане по-бавно,обаче...И  смятам,че можеше да го направи много по-рано.
Затова още вчера исках да ви кажа: "Който не иска търси причина!Който иска намира начин!"

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 17:19 от Л_Дани

# 590
определих ги 15 защото К. беше на около 5  ,когато остана сам ,а сега му давам 20

Не може Керим да е на 20,защото Фатмето празнува 21 си рожден ден,а той не е по-малък от нея.А и Дениз мисля,че беше някъде 17-18 годишна.Така,че при всички случаи има 20 години от раздялата им.

# 591
  • В Града на липите
определих ги 15 защото К. беше на около 5  ,когато остана сам ,а сега му давам 20
Не може Керим да е на 20,защото Фатмето празнува 21 си рожден ден,а той не е по-малък от нея.А и Дениз мисля,че беше някъде 17-18 годишна.Така,че при всички случаи има 20 години от раздялата им.

Към 26-27 го изчислихме според кадри от надгробния паметник на майка му и снимки на документи от съда.

# 592
Момичета някой има ли идея защо Керим като танцува не си затваря ръката, а е държи с широко разтворени пръсти. Досега 4 танца  и все така.

Лили@ Благодаря ти много!!! Hug  bouquet

# 593
  • В Града на липите
Цитат
Момичета някой има ли идея защо Керим като танцува не си затваря ръката, а е държи с широко разтворени пръсти. Досега 4 танца  и все така.
Може би си е негов маниер, като полис-молис и отмятането на косата. Има и някои много специфични движения на ръцете, типично негови си.
Пък може и да му се потят ръцете, кой знае  newsm78

# 594
Момичета някой има ли идея защо Керим като танцува не си затваря ръката, а е държи с широко разтворени пръсти. Досега 4 танца  и все така.

Лили@ Благодаря ти много!!! Hug  bouquet
Такъв е стилът му! Неповторим! Другите мъже те стискат с каквото могат, а Керим те държи хлабаво, сякаш ей сега ще те пусне.... шегувам се, незнам,
мисля, че е част от изграждане на образа на Керим, внимателен, деликатен ...
Да кажат момичетата от Облака, Мустафа танцува ли като Енгин или стиска здарво?!  Laughing

Хриси ме е изпреварила! Хриси  Hug

Ръцете му са толкова различни от на другите мъже!  Винаги прави нещо с ръцете си. Дори и като Енгин и като Керим и като Мустафа.
Единственото нещо, което издава темпераментната му природа са ръцете му!

AnaSt - довечера на спокойствие ще прегледам обстойно сметките! Дано стане работата  Laughing

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:06 от nianta

# 595
  • София
Тонче...Малчева, паднах от смях  Joy Joy Joy.
Макар и да ми е много трудно да си представя Мукадес впила устни в Керим, признавам понякога се чувствам точно като нея Joy Joy Joy.
А eто я и ефирната Мукадес,тичаща по полянка/за който му е трудно да си я представи Joy/:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:13 от Л_Дани

# 596
  • В Града на липите
Мустафа в Облака изигра едно хоро на силана собствената си сватба, на което повече стреля отколкото танцува.
После и на сватбата на брат си май пак се хвана на хорото, този път без да стреля.
Аз поне не помня да съм го видяла блус да танцува, с изключение на танца с Бахар в хотелската стая, ако може това между тях да се нарече танц.

nianta  Hug, не обичам да се самоцитирам, но този път ще го направя - В КВФ се влюбих в очите на Енгин, в Облака в ръцете му.

# 597
  • между морето и небето
 Hug,

Не се и замислям защо танцува така. Важното е, че точно този жест ме влудява  Crazy.

# 598
Gabie
Цитат
Не се и замислям защо танцува така. Важното е, че точно този жест ме влудява  Crazy.

И мен, и мен! Неустоим!

Хриси,
Цитат
nianta  Hug, не обичам да се самоцитирам, но този път ще го направя - В КВФ се влюбих в очите на Енгин, в Облака в ръцете му.
след първия път, като я "чух" от теб, едва се удържах да не се заоблача! Какви неща роди въображението ми???  #Crazy Grinning

# 599
  • софия
цитат на Рива
С тази визия е достойна да изиграе и кралица. Найстина се прекланям пред таланта на това младо момиче ..... от фатална и измамна жена се превъплати в непорочно, свенливо, селско девойче и с играта си нито за миг не доближи двата образа .... сякаш  не е една и същата жена  - в Бихтер и Фтамагюл.
 Peace Peace Peace

Привет и от мен , мацки!
много сте шарени от сутринта...
весели, нежни, ерЕтични.... Heart Eyes
Евелин - много красиво Hug

Малчева - бях се притеснила за еротичния сън Муки/ керим - не ми се мислеше, ако се развихриш..... Joy Joy
от този съм доволна, много е премерен!!!само ми липсваше на края, докато пада от леглото, да повтаря : " за добро го направих, за добро".... Joy Joy

Дани - от клипчето виждам само снимката,  Joy но си представям Мукинка, като сладко розово бонбонче, ...из полянката....е, не... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт