Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 786
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Скрит текст:
Мисля,че Берен е на това мнение,защото ролята на Бихтер  отговаря на нейното амплоа.Тя в това интервю беше доволна изцяло от екипа,от мястото на снимките.Филмът беше добре приет и от зрителите.Всичко на куп и дава усещането,че се е справила добре.И тя се справи.Но такова „люшкане” е нещо нормално.Всеки човек се люшка в различни посоки.И да си призная честно,ако бях по-млада тази роля можех и аз да я изиграя.Не се изхвърлям,чак такова самочувствие нямам,но от малка си имам някакви природни артистични дадености.Може би ако бях се опитала да се развия в тази сфера,нямаше да съм зле.Нямаше да съм зле и ако се бях се заела сериозно с рисуването.И сега хората си падат от смях като почна да имитирам някой.Важното е,че винаги познават за кой става въпрос.Обаче за ролята на Фатмагюл,дарбата няма да ми стигне.Та затова смятам,че Бихтер много актриси ще я изиграят убедително,но Фатмагюл не толкова.
Берен е още много млада,има  още много вода да изтече преди да може от дистанцията на времето и натрупания опит да дава обективни оценки,без сантименти,пристрастия и носталгии.При всички големи артисти е така.

А то е?
Едва ли ... щом има толкова много живи хора преживели силни и  разрушителни любови значи не е съвсем нормално и традиционно състояние.
Останах с впечатление, че лично се познавате.  tooth

# 601
Gabie
Цитат
Не се и замислям защо танцува така. Важното е, че точно този жест ме влудява  Crazy.

И мен, и мен! Неустоим!

Много ви е слаб ангела нещо,една ръка и пеперудите запърхват в стомаха

Евелин  newsm10

Малчева  hahaha

Рива,хареса ми поста ти за Берен-Бихтер   Hug

http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/04/26/167-skandala-pod-iurgana … n-godishno.157394

Керим дали хърка  newsm78

# 602
Керим е ходил на уроци по танци,затова си държи така пръстите hahaha

# 603
Ох, ами как загася лампата в стаята на Бахар в хотела. там още по влудяващо местене на пръстите, че и от първият път не успя да загаси..

# 604
Малчева - бях се притеснила за еротичния сън Муки/ керим - не ми се мислеше, ако се развихриш..... Joy Joy
от този съм доволна, много е премерен!!!само ми липсваше на края, докато пада от леглото, да повтаря : " за добро го направих, за добро".... Joy Joy
Как си представяте да дам всичко най-добро от Керим на Мукадес???Та то е запазено само за Фатмагюл. Там ще се вихря на воля! а когато дойде време за "Облака" не ми се мисли....  Crazy Crazy Crazy Crazy
 Това с повторението ми звучи като реплика на Рахми!  Peace

# 605
  • В Града на липите
Славенка, вярно е, че ангела ни е слаб, ама ръцете са две, не една.
А пък и то ръце ли бе да ги опишеш, да си ги припомним, със следобедното кафе:

http://www.youtube.com/watch?v=2GLiUqBZhok&list=UU8mxxgSuHBd … &feature=plcp

# 606
  • София
И на мен така ми действа отворената ръка.Но още по-така ми действа като внезапно я затвори,стискайки ръката на Фг  и след това отново я отпусне Heart Eyes Heart Eyes.
В Облака хорото на сватбата на брат му също много ми допадна.Показа М.Булут в различна светлина,от дотогава познатата ни.

# 607
Може ли такъв хубав мъж да хърка,
Да пъшка -  Да, ама за хъркане не вярвам... Joy

# 608
# 609
Yours5, замълчи, моля те ! Това е слабото ми място!
Не издържам! За Керим едва се удържам. За Мустафа Булут - загубена съм!
Yours5  Hug /дали го написах , така че да се усети хумора ми?/  Peace

Slawena
Цитат
Джанъм, като гледам кой е легнал до теб, никак няма да ми е трудно да те докарам до същото съсояние. Само с няколко кликвания на мишката ....  Joy За Енгин сси желязна, ама да не пускам Къванч...  Mr. Green  Joy
 Hug

# 610
  • между морето и небето
Евелин, много красиво   bouquet

Малчева,   hahaha hahaha hahaha

Керим дали хърка  newsm78

А сега, отлетяха ангелите.

Сигурно само като прекали с йени раки. Нали не пуши  newsm78, предполагам , че не хърка. Пък и още е млад.

# 611
  • Враца
mal4evaaa, уплаших се!  Joy Joy Joy Точно на нея - не! Добре, че друг я събуди, тъкмо мислех аз да го направя. Извор на бисери си! Евала! smile3525 Взривяваш темата.

# 612
да пъшка пък хич не съм го чула Thinking....май като го наритаха Ердоан и банда само  Confused

Габи,не пушимпо жени не ходи,с неговата са в дипломатични отношения в спалнята,ами то едно пиене му остана само...ако и това не прави,ще му сложа направо нимба Mr. Green

# 613
  • Стара Загора
Ще го чуем как пъшка  в първата брачна нощ или там когато се случи  Embarassed
 Днес пак ви тресат еро(е)тични мисли-почнахте с размерите(то се оказа,че било минутки),после  как си държал ръката (ръцете),а след това хъркане и пъшкане.... Laughing Laughing Laughingдо довечера докъде ще я докарате newsm78

И сега сериозно: Евелин Hugмного ми харесаха мислите ти ...малко се натъжих докато четох признавам си....Това може да се окаже един неочакван финал наистина!
Славена  и Малчева пък ме разсмяха-"Читъ ви тука и съ мая"  и сънят на Мукадес Laughing Laughing Laughing!

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:32 от borovinka123

# 614
  • София
mamaris,като си говорим за реалност се сетих нещо лично, което доказва до известна степен думите ти.
Скрит текст:
Съпругът ми е изоставен от баща си след смъртта на майка му. Дълго време не искаше да прости,след като баща му се върна с явното намерение да си простят и да му помага и т.н.Вярно, съпругът ми прости,нооо...тук идва важния момент,винаги си има едно наум с този човек, не му е дал сърцето си и обичта си,не му споделя,не го търси.Ако е за прошка-да,дава му я,но до там.И може би затова наистина е нереално това във филма-от едната крайност преминават в другата.
Относно Селим и Ердоан, ситуациите са различни, а според мен е много важно и желанието на човек да се промени.Селим и Ердоан си остават лоши хора, в куп с баща им и Мюнир.Докато Вурал съжаляваше,той можеше да се промени, да получи дори прошка,само че трябваше да е по-силен и по-упорит,а той наняколко пъти предаде съвестта си.

Относно парите/във филма/, мисля че Фахретин можеше да спечели Керим по всякакви възможни начини,дори и без пари, може би щеше да стане по-бавно,обаче...И  смятам,че можеше да го направи много по-рано.
Затова още вчера исках да ви кажа: Който не иска търси причина!Който иска намира начин!

да така - трудно се прощава грешка като тази на татко Ф.
за това по горе написах и аз :"та в случая на К. бих приела татко Ф. като ...просто приятел може би - не знам "
НОО както и да е спираме с тази тема , че вече е досадна - едни прощават по лесно - други не - разни хора , разни идеали  Mr. Green
... относно парите и татко Ф? мисля ,че без тях татко Ф. нямаше да има начин и въобще възможност да се докаже ... ако ги нямаше щеше да е с вързани ръце и трябваше да му се вярва само на "честната дума" .
относно Е. и С исках само да вметна , че като сме тръгнали да прощаваме - да прощаваме наред
Скрит текст:
и так ще гледам много повече еротични сцени - (това като шега де  Peace)
Селим - Мелтем
Ердоан - Нил
Мустафа - Хаджер

STOP  Stop по тази тема !

по ми е интересна темата  с размера   :35: ........... и сега като гледам тези 15 нови поста сигурно е отминала вече  #Crazy

п.п.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 15 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт