)
Ние използваме Пуфис, че са по-дълбоки и на приемлива цена, иначе Либеро са страхотни, но доста по-скъпи.
Ние използваме Пуфис, че са по-дълбоки и на приемлива цена, иначе Либеро са страхотни, но доста по-скъпи. 
. Хапваме вече по малко зеленчуково пюре,на кашата се мръщи,но задължително след това се кърмим.Пробвахме и плодово да давам по малко след обед че се мъчи с акането- но такава физиономия ми направи и и се догади че явно ще изчакаме с плодовете.
Противно на очакванията спанак с картоф и хареса:) 
. Хапваме вече по малко зеленчуково пюре,на кашата се мръщи,но задължително след това се кърмим.Пробвахме и плодово да давам по малко след обед че се мъчи с акането- но такава физиономия ми направи и и се догади че явно ще изчакаме с плодовете.
Противно на очакванията спанак с картоф и хареса:)
Иначе аз ходя за зеленчуци до пазара сравнително често, но бързам да си тръгна, че ме хваща клаустрофобията от толкоз намусен народ на куп.
в комбинация и поотделно. Ще пробваме спанак, брокол и ориз в разни комбинации тези дни 
, домати
, повечето плодове и меса - заради едно обривче на врата, което упорито не й минава и има съмнения за атопичен дерматит. Той е отпреди захранването, така че няма връзка със сигурност и според мен е подсичане, защото вечно е мокра по гънките, ама.. 

Препоръчани теми