Отговори
# 315
Ихсан пита Е. защо не го е запознал по-рано с Едже. А Е. му каза, че дори те се виждат с нея след 3 години. Ихсан предложи на Едже да работи с него, защото не иска да изтърве такъв добър пияр.
Тези сценаристи съвсем полудяха!  Shocked

# 316
Пи Ар на нощен клуб. Shocked Shocked Shocked Съвсем се оляха наистина. Laughing Laughing Laughing

# 317
С. дойде и Л. веднага каза, че ще се среща с Ханде. А С. пита Т. защо Л. се отнася атак с нея. А Т. й отг., че Дж. й повлиява. С. й каза, че Дж. е мислила, че тя не е давала хапчетата на Дж. С. каза, че уж ги е давала, но кой знае къде ги е слагала.

# 318
Сега Фери като разбере за Едже и след случката с Руя, ако не подаде молба за развод, те на. Crossing Arms

# 319
Х. каза, че малкият Емир ще живее с тях поне два дни от седмицата. Х. пита Ф. какво значи това бебе за нея - една бомба, заплашваща брака й? Когато го погледне - ще си спомни за Р, която Ф. мрази. Пита Ф. дали ще издържи, защото бебето им ще живее не само с Емир, но и с нея. Х. каза, че това бебе е нейн внук и не може нуждо друго, освен да моли Фериха.

# 320
Е. каза на Едже, че дори преди дни е споменавал за нея, а сега ще работи с нея. А Едже веднага каза, че ще отиде и ще каже, че не приема работата, въпреки че иска да работи с него. Може би ще успее да намери работа при юнал в Хилса. А Е. я спря и й каза,че е добре дошла.

# 321
Малееее, всички насила, ще накарат Фериха да се чувства излишна и сама да напусне Емир.

# 322
Думите от фрагмана...

Р: Водите ми текат, Фериха!!

# 323
Сега Фери като разбере за Едже и след случката с Руя, ако не подаде молба за развод, те на. Crossing Arms

В миналия епизод съквартирантката и не случайно явно и спомена че се е запознала с някакъв адвокат

# 324
Р: Емир, моля те не си отивай. Не ме оставяй. Не ме оставяй с бебето ни.

# 325
Санем да не утрепе Джансу. newsm78

# 326
Едже много красива, бре.  Shocked Емир как стои равнодушен пред такава прелест - не знам.  Peace

# 327
Олее чух гласа на бебето и се развиках като някоя луда...

# 328
Оле, Боже и бебе си имаме. Лошо ми става вечееееее, лошоооо.

# 329
Емир как хвана ръката на Руя, а Фериха как гледа отстрани. С две думи - жалка гледка! ooooh! ooooh! Ахх тази ръка, ахх тази ръка!!

Общи условия

Активация на акаунт