След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  Елдо, обади се на Хриси, да ти ходатайства. Тя е с връзки там, но че ще ти скъса нервите - съм сигурна. Аз от 2 седмици качвам избраните моменти и съм наполовина. Има клипове, които съм качвала по 5-6 пъти, докато се появят. Mr. Green

# 421
# 422
# 423
# 424

Скрит текст:

# 425
Ask Ve Ceza - Savas & Yasemin - Αν μ'αγαπας

# 426
Ask ve ceza ~ Adynamia

# 427
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте ЛиНки любимки Hug
Ели - и тук ни глезиш Hug Много хубави снимки от награждаването на Мурат!
Сонче,Танче,Ени,Хриси,Алекс,Данаилова,Светле,Елдо Hug
Липсват ми Дими и Руми и Байрактарова и Катето[/b], да не пропуснах някоя мацка? Wink
[/color]
Ауу,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 1МАЙ  bouquet

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 17:17 от RadoLin4eto_Mac!

# 428
Привет отново мили мои аркадашки Hug Hug Hug Hug

Ели  Hug грабвам си кафенцето на секундата и ще се наслаждавам на хубавите клипчета които си ни пуснала  newsm53

Еничка , Ели  Hug Hug пак сте напускали много хубави фотки със нашия готин Мурат ,много се радвам че е спечелил поредната си статуетка  smile3521 smile3521 smile3521
ами какво да се прави който го може го може  Peace а нашия играе та се сцепва  bowuu bowuu
дано нашето момче пак да обере всички награди ,пожелавам му го от сърце   newsm17 newsm17 newsm17

Ecevit & Ahu ~ Hurt

# 429

много си му тичка тогата на нашия адвокат Еджевит  smile3521

# 430
# 431
# 432
Здравейте прекрасни! newsm53
Е-е-е и аз най-сетне се "приземих" в нашата хубава темичка!Не съм разгръщала страничките назад засега,че имам да разтоварвам багаж,ама от нетърпение да ви се обадя минавам съвсем набързо! Хубава почивка беше за мен- имах страхотна нужда от такова абсолютно и пълно разтоварване.Сега съм готова за ежедневието с нови сили и положителна енергия!
видях ,че имаме нов епизод на Къщата с асмата.
Хиляди благодарности на Кеий и Съни - много много чичек! newsm51 newsm51
Толкова сте безкористни и всеотдайни и съм признателна на съдбата,че имам честта да знам,че има хора като вас - всички вие,които ни доставяте удоволствие за душата - да гледаме и слушаме любими филми и артисти!
Сега ще бягам, момичета - ако имам сили ще съм при вас в късните часове,че и Тихите трябва да обиколя ooooh! видях,че има нова тема - голямо четене ще падни - но така нетърпението ми е още по-мотивиращо да си свърша работата по-бързо!
Чао,засега!

# 433
Дими , Хошгялдин джанъм  Hug Hug
блазети че си използвала пълноценно почивните си дни  Peace да знаеш че си чакаме доклада , подробен  Peace а ако има и снимков матриал още по-добре  bowuu bowuu

Peace много си го харесвам адвокат Еджевит ,ноооо ми е Чок зор като го гледам как все ядове бере ту с аркадашите,ту с баща си  newsm78 newsm78  и в любовта нищо не му е тамандан а и бая взе честичко да си поплаква  Peace и затова за да не направя океан около себе си   Peace защото Еджевит като заплаче и аз му пригласям  newsm45
 пускам си романтиката на Савашко и Ясето  Thinking е и агата си имаше бая проблеми  bowuu  нооо пък си имаше любовта на Ясето   Peace  бая зор видя в началото докато я убеди че не всички мъже са говеда като Мехмет и Бора, но след това яваш яваш всичко си дойде на място ,та силно се надявам и Еджи да има същия късмет с някоя Чоок Бююк Ашкъ а до тогава ще се наслаждавам на любовта на Саваш и Ясемин  newsm53

# 434
Здравейте момичета! Честит празник!

newsm44 newsm44 newsm44Дочаках своите два часа! hahaha Joy Joy
Започвам с оплакванията! Joy Joy Joy Влизам в темата от страницата до която съм стигнала и о ужас  Joy Joy Joy мърдащи картинки, след мърдащи картинки  Joy Joy Joy никаква милост  за мен  Joy Joy Joy пет минути не мога да отлепя поглед, а часовника тиктака! Joy Joy Joy Най-сетне минавам на следващата и какво чета:
Тука Мустафа пее извинителна песен на батко си   

Прости ми батко ,прости ми .
За всички простотии дет сътворих.
прости ми че в затвора лежа зард мен  и дето беше унижен.
Прости ми че жена ти те изгони и три дена не ти говори .

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Хайде още десет минути прекарани в смях!
Ени къз, защо си я крила досега таз поетеса! smile3521

После докато уважа трапезата на Хриси и изслушам хубавата музика, на екрана се появи човечето от Минута е много и ми вика "няма време". Joy Joy Joy
Елдо, на теб и целия екип работещ по сериала Буря сърдечни благодарности! newsm51 newsm51 newsm51
Ели, Ени, пак сте били на пост! Благодаря за новите снимки на Мурат и Фериде! newsm51

Танче  newsm10 Алекс  newsm10 Сонче  newsm10 Тони  newsm10 Радост  newsm10 Свет  newsm10 Диме  newsm10

Сега изчезвам при Сускунларите, че прочетах за нов трейлър!

Общи условия

Активация на акаунт