След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
# 48
  Привет, красавици!

Ени, Hug Светле,  HugХриси Hug

Хриси се е погрижила за всичко, както винаги, пък много бързо се наспива това момиче, бе! Ени и тя пъргавелка, рано-рано е "запалила огъня" Heart Eyes Светле, много красота!

От мен любимото чайче и още по любимата компания Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз започвам с един от любимите си клипове и се подготвям за довечера, с пожелание за добър нет, иначе ще вървя на гости в Хриси Joy Joy Joy

# 49
  • БГ

Хубав ден,бубенца! Hug Hug Hug
Снощи бурята ни остави без телевизия и без нет! Mr. Green Добре,че поне ток имаше Crossing Arms
Но пък така си подготвих нещата в къщи ,за да няма недоволни довечера,че мама ще "ходи" на кино Joy
Танче Hug Hugразбирам тъгата ти!Моята булонка почина преди 6 години и още не мога да я прежаля и да си взема друго кутренце.Пък аз в момента имам четири котенца-бебета,на 10-ти т.м. се родиха.Ще ги снимам и ще ви ги покажа тези дни.
Ени, Hug Хриси,  bouquet Светле Hug

За да е приятен денят ви - ето ви едно момче с галещ поглед и в синЮ Joy Joy

# 50
Танче Hug   newsm51  love001
Димич Hug

Savas Yasemin ~ Seni Seviyorum

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 11:55 от Свет_ВАРНА

# 51
# 52
# 53
# 54
# 55
Здравейте ЛиН-ки!

Надничам от тръстиката и ви чета, много ви се радвам, но само зад перденцето.

Толкова красиви снимки и разбира се клипчетата на Танчето, ще ги прослушам  у нас.

Скрит текст:
Танче, миличка съчувствам ти на-искренно. Така свикваме с любимите животинки, че е трудно без тях. Знам по мен колко е приятно като се прибера у дома и душичката ми се радва, скача върти опашленце, а като седна на масата е плътно зачислен  и лае ако не му се обърне внимание. Такава липса не се преодолява лесно , всичко напомня за него

# 56
  • Велико Търново

КЕИИ,много закачливо ни намигаш.Пак си ни намислила изненади.

Танче Hug съжалявам за писаната ти.От години не си бях позволявала да се привързвам към писани,че много ме боли когато изчезнат,но сега имам една любимка и баш на Великден ми се наложи да бабувам и сега,и аз като Дими, се радвам на четири малки котенца.

Хриси  bouquet пак,като ранобудна птичка,ни глезиш със кафенце и сладичко.

ЕНИчка smile3525,душичко моя,след като Еджевитчо ме измъчи със дълбоко прикритите си чувства към Аху,веднага се връщам при Савашко и Ясето,да ми се стопли сърцето с тяхната обич.

СВЕТлинка,Танче,ЕЛИчка,Дими newsm51  love001,дано ви е усмихнат деня,че довечера Сускунларите ще ни поизмъчат с техните тайни и неволи.

Привет и на останалите момичета,които ще надникнат по-късно в нашето любимо дворче.

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 57
Отдавна се каня да споделя с вас,че когато подробно се запознах с една американска легенда,неволно направих доста смела асоциация с мисията,която Саваш беше се нагърбил да осъществи.За Шахнур и останалите,това беше неосъществима мечта на синът й,смяташе,че е невъзможна,считаше че Саваш си е загубил умът и ще отведе семейството към пропаст,но...
ето,че можело да се променят и хилядолетни традиции и да се въври към промяна,не само за едно семейство,а за много по-голяма общност от хора.
За разлика от общоприетото,според мен любовната история на Саваш и Ясемин беше по-скоро фон /ама много ярък Laughing/ на основния замисъл - да се живее не с мухлясали и спъващи развитието традиции, а в модерния свят.
Специално за вас, момичета, част от една наистина впечатляваща реч, произнесена от един мъж, който за съжаление вече не е между нас, но животът му беше вдъхновяващ - Стийв Джобс !

За лудите, за различните, за бунтарите, за размирниците, за кръглите гвоздеи в квадратните дупки… за онези, които виждат нещата по различен начин – те не обичат правилата. Можеш да ги цитираш, да не се съгласяваш с тях, да ги възхваляваш или да ги очерняш, но единственото, което не можеш да направиш, е да ги игнорираш, защото те променят нещата. Те бутат човечеството напред и макар и някои да ги смятат за луди, ние виждаме в тях гении, защото онези, които са достатъчно луди, за да мислят, че могат да променят света, са онези, които наистина го правят.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 15:22 от di-ni

# 58
Момичета прекрасни привет. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успешен да е денят Ви. Hug Hug Hug
Танче Peace

Скрит текст:
Предполагам, колко ти е тежко. И ние имахме ротвайлер, който почина тази зима. Преди години му ампутираха крак, след инцидент. Гледахме го на три крака, големият ми син не разреши да го приспят. Като член на семейството. Разбирам те. Peace А това е третото дете. Heart Eyes

Диме  Peace За Стийв Джобс. Peace Peace Peace
Много, много харесвам мисли, истини изречени от Велики хора и не толкова Велики. Peace
Благодаря! Hug Hug Hug

http://www.dailymotion.com/video/xldt2a_murat-yyldyrym-cok-tatly … tart=5#from=embed

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 16:45 от Danailova1026

# 59
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Hug
бързам да си оползотворя, така да се каже обедната почевка Joy
Много се радвам за новите котета на Дими и Сончето, да ги снимате и да дефилират по страниците на темата Heart Eyes
Таня -  Hug много ми е мъчно, че се случило най-лошото с котката ти, знам какво е да загубиш котка.......прегръщам те, и мисли, че някой хубав ден ще имаш едно ново малко и мяукащо приятелче Heart EyesСигурна съм!
Светле, Ели,Ени,Таня,Иле -  Hug Hug Hug Hug Hug
Хриси - пак си се погрижила да не ни липсва нищо  bouquet Саваш  по много Heart Eyes
Ени - много хубави снимки на Нургюл с бебето й. Естествена и красива Heart Eyes
Дими - много ми хареса, това което е казал Стив Джобс, има много истина!
Данаилова -  Hug от известно време видях, че имаш нов аватар PeaceПоздравления, много ми харесва Wink

Общи условия

Активация на акаунт