Бъдещи мами от монтана

• 6 041
  • 14
  •   1
Отговори
здравейте,има ли дами които ще стават мами тази година Simple Smile

# 1
Здрасти!
Ами тя темичката е от преди два месеца, но да се надяваме, че ще я видят още бъдещи мами от Монтана, за да обменяме опит!
На мен термина ми е края на ноември, има време до тогава  Simple Smile Simple Smile

# 2
ние сме за края на август Simple Smile

# 3
Супер, почти си на финалната права  Grinning Grinning Grinning
При кой доктор ходиш в Монтана на ЖК? Аз съм при Николов и за сега съм доволна!

# 4
ами аз ходя при Андреев,честно казано не харесвам особено Николов,защото той изражда само секцио,пък аз не искам ако не се налага Simple Smile

# 5
Здравейте!Аз сьм от Берковица.Не сьм бременна още,но правим опити.Колебая се кьде да раждам-Монтана или София.Предишното ми раждане беше при доктор Цеков и сьм много доволна.Но доколкото разбрах вече не практикува в Монтана.Моля ви даите ми инфо относно кои гинеколози практикуват в Моната?От кои сте доволни и кои работят в болницата-т.е.може да се ражда при тях.Защото някои май работят само в частни кабинети.

# 6
ами аз не ги знам всички но тези които знам са-Николов,Александрова,Илиев,Петрова,Кастрева,Любомирова...но мисля че Николов най-го бива Simple Smile

# 7
Благодаря за отговора.Аз ходих при др.Кастрева и сьм доволна.Но ценоразписа се е променил доста  SadРаждането преди беше 300лв.сега е 500лв!!!

# 8
аз ходя при Николов. Той  взема 350за секцио. Не е много приказлив и трябва все да го питаш. Иначе техниката му е много добра за разлика от тази на Кастрева. А и той ппави фетална морфология а тя няма как.

# 9
Ходила сьм при Николков-да техниката му е супер.Забелязах,че на Кастрева е доста зле техниката Sad

# 10
Аз съм от Костенец,но сме в процедура по местене там.Мъжа ми е от Монтана.Записах се на ЖК при Никифор Илиев и съм доволна засега.Опитах да се запиша при Кастрева,но не можах да се свържа с нея 3 дни.Дали не съм сбъркала?Илиев ми даде 3 направления за изследвания,но не разбрах къде трябва да отида за да ми ги направят-в болница или поликлиниката?  Embarassed

# 11
Аз съм от Костенец,но сме в процедура по местене там.Мъжа ми е от Монтана.Записах се на ЖК при Никифор Илиев и съм доволна засега.Опитах да се запиша при Кастрева,но не можах да се свържа с нея 3 дни.Дали не съм сбъркала?Илиев ми даде 3 направления за изследвания,но не разбрах къде трябва да отида за да ми ги направят-в болница или поликлиниката?  Embarassed

И аз не можах да се свьржа с нея по телефона.За това направо отидох в кабинета й и си записах час.Аз сьм доволна от нея.А изследванията си питай доктора кьде да го направиш.Успех! Simple Smile

# 12
Хей, бъдещи мами от Монтана, нека възродим темичката, за да можем до обменим идеи, опит и някои съвети  Simple Smile

# 13
Аз съм съгласна,имайки в предвид,че пак съм бъдеща мама Simple Smile

# 14
  • София
О и аз ще се примъкна малко тук .  Blush
От Козлодуй съм , ама то ей го къде е ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт