Лидл ::15::

• 110 318
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • София
От понеделник пак има възглавнички за масаж. След вашите положителни отзиви много се замислям дали да не купя newsm78

Имам я, ползвам я, доволна съм.  Hug

# 451
  • о`майна лунна нощ е
 Mr. Green
Ей, света обърнах заради нея преди няколко месеца. Харесвам си я. Тя мърка, и аз мъркам  Mr. Green

# 452
  • София
Бях се наточила на маратонкита на Kappa, обаче ми се видяха много 40 лева за такова посредствено качество. Naughty Приличат на евтини китайски маратонки- от най-простия изкуствен материал, без никакъв свод....20 лева може би бих дала, но не и 40.

Затова пък летните роклички са много свежи. Купих една на дъщеря ми размер 146-152. Стои чудесно.

# 453
Бях се наточила на маратонкита на Kappa, обаче ми се видяха много 40 лева за такова посредствено качество. Naughty Приличат на евтини китайски маратонки- от най-простия изкуствен материал, без никакъв свод....20 лева може би бих дала, но не и 40.
Според мен,тези маратонки не са никаква KAPPA,а някаква евтина имитация.

# 454
Баща ми си беше взел подобни маратонки от "Метро".Изкривиха му се краката и се изтъркаха за отрицателно време.Пари на вятъра.

# 455
  • София
Аз пък 2 лета си ги носих подобни маратонки, дори още са използваеми.
Но струваха 20лв в Метро, 40лв са им много  Rolling Eyes

# 456
  • София
От понеделник пак има възглавнички за масаж. След вашите положителни отзиви много се замислям дали да не купя newsm78

Aз ще си купувем втора. Дъщеря ми толкова хареса първата, че ѝ я подарих. Обаче имам впечатление, че на по-закръглените им е по-приятно. Нито мъжът ми, нито другата дъщеря, която е доста слаба могат да изтърпят масажа. Явно сланинките омекотяват и затова ми е толкова приятно.  Laughing 

И благодаря, че сподели, че офертата е от понеделник. Бях видяла, че е в брошурата и днес бях тръгнала към магазина. За малко да се разходя напразно.  Laughing

# 457
  • Бургас
Искам да похваля цветните моливи,  за цената си са идеални.Меки са и много хубаво се оцветява с тях.Бях купила кутия преди доста време, сега гледам са ги пуснали пак, даже май са на по-ниска цена.Запасих се с няколко кутии.
Някой да е ползвал парочистачката?

# 458
  • tardis
Искам да похваля цветните моливи,  за цената си са идеални.Меки са и много хубаво се оцветява с тях.Бях купила кутия преди доста време, сега гледам са ги пуснали пак, даже май са на по-ниска цена.Запасих се с няколко кутии.
Благодаря  Peace

Точно вчера много им се чудих дали са меки и струват ли си...

# 459
  • София
и ние най-накрая се добрахме до моливите, чудни са Simple Smile детето е мн доволно Simple Smile

# 460

И аз да попиам същото, има ли доволни?

# 461
  • Пловдив
Да похваля новият зел.микс дето са пуснали за 1.39 май беше...този смесения с броколи,моркови на шайби и карфиол PeaceДнес пак взех.И от любимите ни вече бисквитки с парченца шоколад Heart EyesИ течния шоколад от 3.59.Очаквах да е по-зле,но се изненадах,че е много подобен на Нутела-та.
Взех и от малката моцарела да пробваме довечера.

Я кажете от кой сладолед купувате?

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 16:43 от tandonova79

# 462
Видях овесени бисквитки. Crazy
Ново в асортимента ли са или съм пропуснала? Отзиви,евентуално? Hug

# 463
  • Ямбол
Овесени бисквити с шоколад? Ако си видяла такива - много ги харесах! Хрупкави и вкусни. Има ги от околко месец в нашия Лидл
Присъединявам се към питанката за парочистачката!

# 464
Майола Бени,да с шоколад бяха. Благодаря. Ще купя при първа възможност. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт