Лидл ::15::

• 108 697
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Да, и аз съм съгласна напълно, напоследък няма нищо интересно на промоция, като цяло забелязвам, че на супер събота има доста изгодни неща и се купуват от всички

# 646
  • София
Не знам дали ще споделите мнението ми, но в последния месец промоциите са коя от коя по-застреляни.Няма за какво да се хвана и да ходи да се купува.Рядко си откривам по една стока. А за едно нещо да се бие половин час път, въобще не си струва. Не може да пускат само кроасани,хлебчета и чипсове. Sad

# 647
Да Ви питам - имате ли впечатления от машинките за подстригване, че се чудя дали да взема за моите мъже newsm78

# 648
  • София
Момичета, има ли очила за плуване в Лидл?
СПЕШНО МИ Е!

# 649
  • Варна
Гледам, маскарпонето е на промоция - утре ще отскоча да видя дали има още и дали една кутийка ще ми стигне за едно тирамису, че имам една опаковка бишкоти.  newsm78

# 650
  • Пловдив
Гледам, маскарпонето е на промоция - утре ще отскоча да видя дали има още и дали една кутийка ще ми стигне за едно тирамису, че имам една опаковка бишкоти.  newsm78
То маи е от 21.06 на промоция

# 651
  • Варна
То маи е от 21.06 на промоция

Ха, вярно! Нищо, че почакам.  Crazy

# 652
  • София
Споделям мнението, че напоследък промоциите са от застреляни, по-застреляни. Разредих ходенето до Лидл, купувам по 2-3 неща, опашки няма, което е добре, но и интересът лека-полека угасва. Може пък да открият някой друг, по-атрактивен магазин.  Hug

# 653
Знае ли някой дали в кремовете  за лице има парабени. Изхвърлила съм картонената опаковка, а на буркана не пише и не мога да разбера.

# 654
  • София
Ние си имаме вече постоянен списък от стоки, които зареждаме от Лидл, така че не се влияя толкова от промоциите.

Благодаря за информацията за маскарпонето, ще се възползваме. Peace

# 655
  • Варна
Знае ли някой дали в кремовете  за лице има парабени. Изхвърлила съм картонената опаковка, а на буркана не пише и не мога да разбера.

Не знам, но аз съм доволна от кремовете за лице, най-вече от дневния с Q10, жълтата опаковка.

# 656
  • София
Машинката за подстригване - заслужава ли си?
Не държа да плащам и за батерии... (с кабел съм си свикнал), но пък изглежда добра оферта?!

# 657
  • 1st floor
Момичета, мултирезачката, която е на промоция от 15 лв. става ли за нещо? Върши ли работа и лесно ли се мие? Гледах я няколко пъти, ама не смея да я взема. Нещо ме съмнява как ще я мия, няма ли да влиза храна в дупките?  newsm78 Ако има някой, който я е ползвал - моля да сподели.  Praynig

# 658
  • Пловдив
Да ви питам...някой купувал ли е от рибните филенца-замразените Rolling EyesЕдните са 15бр. за 3,80 а другите са др.марка и са 18 за 2,79 мисля.

# 659
  • София
да, 15-те са мн хубави, другите не ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт