Лакове за нокти- 59

• 57 101
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
честити красоти на всички!
аз утре съм се подготвила да се лакирам с новия ми Пастел 116

# 61
Да похваля стъклената пила на Титания. Откакто я ползвам, не ми се цепят ноктите, а бяха в ужасно състояние.

Иначе съм разочарована от ОПИ, след като маникюрът ми не издържа и 1 ден. Днес връхчетата бяха вече олющени.  Confused

# 62
  • София...........
Ел, мерси за темата!  bouquet

divna_ какви цветове си взе от термо лаковете?

Radi D., LAD557 (лила/тюркоаз) ; LAD560 (резида/тюкоазено зелено) и LAD561 (розово/лилаво).
Утре ще се лакирам с някой и ще покажа. Иначе и трите ги пробвах на гланцова хартия под вода и са като в сайта Wink

# 63
Ивче на теб ми изглежда доста по-червен, на моите нокти е някакво малиново-динен цвят този Спойлд

Плачи супер е  Crazy аз съм го пропуснала, но като все се опитват да те изгонят е трудно...

Моите приятелки решиха, че съм безотказен спец по лаковете и ме питат кой според мен е този цвят:
Скрит текст:
аз нямам идея...някой да има? Thinking

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 00:35 от drexy

# 64
Прилича ми на Cute as a button  Thinking
ааааа не....сетих се! haute as hello. Бях си го харесала преди време, но така и не си го купих
Беше част от някаква лятна колекция.

# 65
# 66
  • София
Здрейте и от мен, момичета, аз за първи път от пет дни днес смятам да си сменя лака. Бях се нарисувала с розички и още си стоя с тях. Лакът, в интерес на истината, не е мръднал. Значи топ лака на Инглот е и издържлив. И аз имам пила на Титания, нямаше на Перфект и взех немската. Доволна съм от нея, но явно нещо не правя както трябва, защото на някой нокът виждам слой от него.

# 67
  • Пловдив

Иначе съм разочарована от ОПИ, след като маникюрът ми не издържа и 1 ден. Днес връхчетата бяха вече олющени.  Confused

И аз същото забелязах,при това лак, от 2 лева ми издържа доста повече.

# 68
# 69
  • София...........

И аз същото забелязах,при това лак, от 2 лева ми издържа доста повече.

Отдавна не бях купувала ОПИ, но миналата седмица взех 2 бр. 10 левови и Шоуто. Шоуто на втория ден беше с изтъркани връхчета, а иначе с един лак изкарвам 7-8 дни.

# 70
  • Пловдив
Намерих много добър начин като харесам лак на снимка и не знам кой е, влача снимката в гугъл бара на мозилата и излиза гугъл. След това давам търсене по снимки и излизат всички места в интернет където я има снимката и все някъде е оригинала и името на лака. Между другото така си търсят блогърките дали не съм им откраднали снимката.

Даже открих един много нагъл сайт, в който са писали една моя снимка за тяхна и авторката е писала, че ноктите са нейни.

Ето я снимката:
Скрит текст:

снимката е линк към блога ми, където и се вижда колко по рано от тях съм я постнала.

Ето и наглия сайт - http://www.wellnesswa.com.au/tag/diy-french-manicure-review/
с моята снимка. Даже им писах да я махнат или да напишат, че това не са нейни нокти. Те ми казаха, че са махнали статията, но уви както крадат така и лъжат.

И давам още един глас за стъклените пили. Моята е на Стар Нейлс и тези дни я бях затрила някъде и се наложи да си пиля ноктите с хартиена. Веднага започнаха няколко нокти да се цепят. Добре, че си я открих.

# 71
Perfect K25,Classics 3D Effects 54,Gosh Rainbow
Скрит текст:

# 72
  • Стара Загора
Urban Decay Summer 2012

MAC Hey Sailor Summer 2012

Loreal Summer 2012 Gold Makeup and Nail Collection and Parisian Spring

Скрит текст:

La Laque Couture: 30 Fabulous Nail Polish Shades by YSL for Summer 2012

Скрит текст:

Leighton Denny Castaway Spring/Summer 2012 Nail Polish Collection

Скрит текст:

Priti NYC Turkish Sorbet Nail Polishes

Скрит текст:

Orly Mini Trio for Topshop Summer 2012

Скрит текст:

Prada Spring Summer 2012-Inspired Nails 4

Скрит текст:

Catrice Coolibri Summer 2012

Скрит текст:

Laura Mercier Sheer, Bold, Tres Chic Collection for Summer 2012

Скрит текст:

Essence Ready for Boarding

Скрит текст:

Lunasol Momoka Makeup Collection for Summer 2012
Скрит текст:

Isadora Papagayo Makeup Collection for Summer 2012

Скрит текст:

Anna Sui Adventure Beach Summer 2012

Скрит текст:

OPI Germany Collection for fall 2012

Скрит текст:

Yves Saint Laurent Summer 2012 Makeup Collection

Скрит текст:

Givenchy Acoustic Colors Collection for Autumn – Winter 2012

Dior Summer Mix Collection

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 12:50 от iv4enceto_91

# 73
Днес се лакирах с СА 701 Laughing Страхотен е, а цветът му е точно като на жилетките на катаджиите Laughing Laughing Laughing Laughing

# 74
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт