Лакове за нокти- 59

• 57 351
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, имам въпрос относно кожичките аз. От 10-тина дни се мажа с едни лекарства и разни други чудесии и в крайна сметка кожичките на ноктите ми станаха направо отвратителни. Никога не съм ги рязала или бутала, тъй като никога не ми се е налагало. Бяха си добре. Сега обаче са набелени, изсъхнали - абе отвратителни. Та въпросът ми е как да ги оправя - не искам да ги режа, страх ме е  да не се нарежа, много ми е калпава лявата ръка. Ако някой ми даде някакво ефикасно и евтиничко решение ще съм много благодарна Simple Smile

# 121
  • USA, Steak State
Здравейте, имам въпрос относно кожичките аз. От 10-тина дни се мажа с едни лекарства и разни други чудесии и в крайна сметка кожичките на ноктите ми станаха направо отвратителни. Никога не съм ги рязала или бутала, тъй като никога не ми се е налагало. Бяха си добре. Сега обаче са набелени, изсъхнали - абе отвратителни. Та въпросът ми е как да ги оправя - не искам да ги режа, страх ме е  да не се нарежа, много ми е калпава лявата ръка. Ако някой ми даде някакво ефикасно и евтиничко решение ще съм много благодарна Simple Smile

Бани със зехтин ( топла вода и капваш зехти вътре). Мажеш се вечер с бадемово масло и слагаш СПА ръкавици ( или когато имаш повече от 30 мин за себе си). Непрекъснато мазане на кожичките когато си слагаш крем за ръце. Там слагай повече и оставяй да попие за минута и след това масажирай.

# 122
Здравейте момичета,

Дали ще може да ми препоръчате някой бял лак, който да използвам под по-прозрачните си лакове, за да им изпъкне цветът? Нямам претенции за марка или цена, но ми се иска наистина да е с пълна покривност от първия пласт, нещо като блажна боя за нокти?

Бруклин, 1.60лв. - типична блажна бяла боя,но на мен ми харесва Peace
Благодаря за бързия отговор Simple Smile А къде се продават тези Бруклин?

# 123
  • София
А пък аз искам да попитам, защо Аризона спря да пише тук? Липсват ми нейните снимки...

# 124
  • Belgium
Момичета, някой има ли го светлорозовия лак от новата колекция на Буржоа?

Да го видя на нокти?  Laughing Много ми допада по снимки от нета, но все пак ще е хубаво да чуя отзиви от пъва ръка Laughing

Аз открих неоновия сезон с любимия Essie Bright Tights  Heart Eyes Mr. Green

Скрит текст:

Металическите Essie много ми харесаха, дано ги внесат и тук  Laughing

# 125
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Дали ще може да ми препоръчате някой бял лак, който да използвам под по-прозрачните си лакове, за да им изпъкне цветът? Нямам претенции за марка или цена, но ми се иска наистина да е с пълна покривност от първия пласт, нещо като блажна боя за нокти?

Бруклин, 1.60лв. - типична блажна бяла боя,но на мен ми харесва Peace
Благодаря за бързия отговор Simple Smile А къде се продават тези Бруклин?

Би трябвало да се продава във всеки квартален козметичен магазин - поне моят го купих от такъв Peace

# 126
А пък аз искам да попитам, защо Аризона спря да пише тук? Липсват ми нейните снимки...
И аз скоро се чудих същото  Rolling Eyes

# 127
Събирам мнения за лаковете на Deborah от серията Pret-a-porter и Douglas Absolute...трайни ли са? Rolling Eyes

# 128
  • Стара Загора
Лу, не съм го виждала дори на снимка розовия, но миналата година като излезна серията си взех един малинов с шимър понеже много ми хареса. Съжалих, ужасно неудобна четка и балони.  Sick
Есито е върха.  Heart Eyes

# 129
# 130
Ивче на теб ми изглежда доста по-червен, на моите нокти е някакво малиново-динен цвят този Спойлд

Плачи супер е  Crazy аз съм го пропуснала, но като все се опитват да те изгонят е трудно...

Моите приятелки решиха, че съм безотказен спец по лаковете и ме питат кой според мен е този цвят:
Скрит текст:
аз нямам идея...някой да има? Thinking

Момичета знаете ли подобен цвят на този, но нещо от марките като Flormar и др. такива?

# 131
  • Стара Загора
Flormar Supermatte M117   Pastel 85

# 132
Да, объркала съм се за КА-то. 668 е, но е все с бяла капачка. Моя ми го взе приятелка от студенстски, а на майка ми го набарах в едно магазинче в Ловеч. Във Варна съм виждала КА само в Лили и е адски беден избора, холограми няма. Моите всичките ми ги донесе моята приятелка.

# 133
Във Варна има холограми в парфюмерия "Мари" на Колхозния. Мисля, че са 3 със същото име, на един и същи ред на гаражите. КА има само в средния от тях (пада се всъщност 2 ред гаражи, за първи броя реда с детски стоки и памперси).
Също има в една парфюмерийка до Стоматологията. И на двете места мисля, че са по 2,20 лв.
Знам,че има холограми и на пазара във Владиславово, но на мен лично ми е много далеч и съм ходила там само 1 път  Embarassed.
Иначе най-старите и хубави КА са само с бели капачки, без надпис Sylky touch на шишенцето. Новите са с този надпис, като от тях има такива с бели, и с черни капачки.

# 134
  • Стара Загора
Влизам да похваля лилавия лакочистител (избелващ) на Есенс и Римелския. И двата чистят страхотно и бързо, ухаят (Есенския) на плодове и (Римелския) на ванилия; не изсушават кожичките.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт