Лакове за нокти- 59

• 57 157
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Ulenceto, не намирам реална снимка на Charged up cherry  Sad имам спомен, че в козметикса се коментираше по едно време и Мимс и Силви май бяха пускали, но нищо не открих.

Аааа, мерси, сетих се! Simple Smile

# 391

АУ как ми харесва този лак Mr. Green

# 392
sysko kid ЖЕСТОК!  Heart Eyes

Лисичке, лакът е супер,
Скрит текст:
но мен всеки път ме разсейва подписът ти и не мога да мисля за друго после  txtloves Two Hearts

# 393
OPI Fly и за акцент на безименните и палците OPI Save me, както беше показала Мишката  bouquet:
Скрит текст:
Ноктите ми са супер къси и изглеждат много сладко на живо. Аз лично си ги харесвам много с тази дължина. Blush

# 394
Юле, ноктите ти с тази дължина са супер Heart Eyes! Не ти трябват по-дълги.

# 395
Юле, върховно  Heart Eyes
А ноктите ти всякак са сладки  Hug

# 396
Момичета, днес се улях с разредител за лак, който сложих в Шоуто, което не съм ползвала от зимата.
Лакът стана толкова рядък, че въобще не прилича на себе си. Чудех се, имате ли идея дали ще се посгъсти пак с времето или да го хвърлям?

# 397
Аз да ви питам каква марка разредители ще ми препорачате newsm78

# 398
  • Ст Загора
Момичета, днес се улях с разредител за лак, който сложих в Шоуто, което не съм ползвала от зимата.
Лакът стана толкова рядък, че въобще не прилича на себе си. Чудех се, имате ли идея дали ще се посгъсти пак с времето или да го хвърлям?
ще се оправи според мен.

ами на Перфект , аз имам на Ъмбрела , доволна съм.

# 399
На Perfect е много добър разредителят. Върши чудесна работа, както за скъпи, така и за по - евтини лакове.

Юле, върховно  Heart Eyes
А ноктите ти всякак са сладки  Hug
Юле, ноктите ти с тази дължина са супер Heart Eyes! Не ти трябват по-дълги.
Hug  bouquet Hug  bouquet

# 400
В нашите козметики има само UMBRELIA на 2.40 ,а в Аптеки ФРАМАР гледам ,че са по 1.50
А на Perfect дали ги има в Лили или ДМ newsm78

# 401
  • Ст Загора
В нашите козметики има само UMBRELIA на 2.40 ,а в Аптеки ФРАМАР гледам ,че са по 1.50
А на Perfect дали ги има в Лили или ДМ newsm78
И аз го взех за 1 и 50 лв. , трябва да го има в Лили това на Перфект в ДМ няма неша на Перфект,

# 402
Пеперудке, в никакъв случай не изхвърляй лака. Ако искаш го остави за 1-2 часа отворен и ще се посгъсти. Но му хвърляй по едно око от време на време. Четката може да потопиш в лакочистител или разредител, за да не се втвърди прекалено и да се изкриви(случвало ми се е точно с четка на Опи). Иначе не е болка за умиране като е много рядък, просто после при лакиране ще слагаш повече пластове, а с течение на времето лакът ще се оправи.
На мен скоро ми се случи подобно нещо с лак на една приятелка Embarassed. Беше се спукала гумичката на капкомера и аз реших направо в шишето да сипвам, но люснах половин шише разредител направо. Не се усетих веднага да го изсипя, още докато не беше се омесил с лака.

# 403
Здравейте, дами  bouquet Аз се включвам с едно питане.
Лаковете на Габрини как са ви като трайност? Вчера си взех един оранжев от ДМ - като се прибрах и го отворих видях, че е тръгнал да се разваля... Така, че гледайте ги внимателно, а не като мен Mr. Green
Иначе приятелка го има същия и е доста нетраен - започна да се бели на следващия ден.. като слагам основа, 2 слоя лак и топ лак. При вас също ли е така newsm78

# 404
- 08 rouge passsion

Общи условия

Активация на акаунт