Лакове за нокти- 59

• 57 292
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Аз честно казано в Сеша не виждам кой знае какъв блясък  Laughing Да,не е като да си само с лак,но чак пък нещо невероятно не е  Wink Стои леко дебело и ако не е нанесен хубаво докрая си личи като се вгледаш.

Но изсушава моментално и ноктите стоят много гладки,като стъклени на допир Heart Eyes Харесваше ми,но жалко,че е така вреден.На мен не ми се отрази добре  Confused

Ще си потърся нещо перфектско за топ,че поне да не ме е яд  Laughing

# 631
Аз ще го пропусна най-вероятно по тази причина, а и имам доста сини лакове.

Много се дразня когато открия почти еднакви нюанси в лаковете които имам. Така наскоро видях, че един от летните Флормари и почти напълно идентичен с Черито на Опи.
Кой е този Флормар?

# 632
  • Стара Загора
Топла снимка от Пастел, явно наистина са заредили щом и във фейса са качили снимка  Mr. Green

# 633
Dior Saint Tropez

Скрит текст:

В колекцията си нямам точно такъв син лак. Доближава се до Aquadelic, който е по - зелен => не са идентични. Може би се доближава и  до For Audrey, който е с по - лошо нанасяне. Сен Тропе покрива на един пласт. Само на един нокът сложих два, защото не успях да изравня. Не съжалявам и за секунда, че го взех.  Wink
На снимката е Aquadelic.

# 634
  • София
Юле, страхотен е! И на мен на Одри, не ми харесва нанасянето... предполагам че и аз няма да подмина Сен Тропе  Wink

# 635
Юле, това реалния цвят ли е? Готин е много, да ти е честит  Grinning  а другия лак има ли го, оранжевия?
Фор Одри по-убит стои и да, гадничко се нанася и при мен.

# 636
Направо Ви изпуснах края тая седмица, докато наваксам минаха часове ... удоволствие.
Да си покажа ноктите след неоновия Флормар, за който доста мацки писаха, че боядисвал ужасно! Еми боядисва, ама леко според мен, може би да има значение и базата /моята е на Старнейлз/. На безименните беше само неона
http://iivmortisha.snimka.bg/hobby/knigi-ot-mayika.498680.27180345

Вчера докато гледам „Сделка или не”, Жаси каза, че било ден на Химика. И така и така си бях решила да правя омбре, та съвпадна идеално и с празника Wink
Та даааааааам http://www.album.bg/iiv_mortisha/images/29491647/   Crazy
Лилавия лак покрива на 1 пласт /на палците е само той/, на другите съм го изсветлявала с белия Бруклин, е няма такава играчка.
И понеже нямам декорации и знам, че CND Speedey Dry суши с бързината на СЕШ реших да го сложа него. Ами то четката се оцвети докато го сложа, при положение че изчаках лака да изсъхне /бързо изсъхна/. Викам си, то това ще е от лака и взех, че сложих СЕШ на други 3 пръста... еми не остана лак по четката от СЕШ-а... за пореден път се убеждавам, че CND е АГРЕСИВЕН към декорации и лакове по принцип топ лак. Ивче, на теб оцветяла ли ти четката, че ти пък си адски доволна от него?

# 637

Много се дразня когато открия почти еднакви нюанси в лаковете които имам. Така наскоро видях, че един от летните Флормари и почти напълно идентичен с Черито на Опи.

И аз така, не обичам да трупам лакове, особено цветове, които много си приличат.  Laughing

# 638
една на слънце

# 639
  • Стара Загора
Сен Тропе е хубав лак, но ако взема да купувам всеки подобен цвят изпречил ми се... отиде се невидя.  Laughing Аз не помня да съм имала проблеми с Одри, достатъчно покривен е на 2 слоя.  Rolling Eyes
Наде, ти ако го подминеш ще взема да се притесня.  Mr. Green
Ив, нямам проблем със Спийдито, моя свърши и чакам теб.  Mr. Green Омбрето е много добро.  Hug

# 640
Алиена, на моя компютър снимките са реални. Не знам ти как ги виждаш. Имаше го и другия лак, да. Обаче ми се стори много безличен. На теб може и да ти хареса, не знам. Wink
Наде, вземи го, заслужава си!
Иве, омбрето ти е повече от великолепно, а и щом е направено и по "оригинална" рецепта, значи, че няма равно. Hug
Одри е покривно, в това няма спор, но е с ужасно нанасяне.

# 641
  • Стара Загора
Аз моето Одри го размених зимата за лак, който исках, а беше лимитка и сега пак ще си го набавя.  Бях го слагала само 2 пъти и съм загубила представа за нанасянето. Като цяло тогава гледах трайността понеже лаковете не ми държаха и всичко на Чайна ми се белеше бързо (за ден), надявам се сега да нямам проблеми. Сега като се замисля, имам този ХМ, който е идентичен с него и май нямам нужда от втори такъв.  Rolling Eyes

Един свеж воден маникюр

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 16:39 от iv4enceto_91

# 642
  • София...........
Момичета, сега говорих с мацката в магазина на Колет на Витошка. Вчера привечер са получили стоката и вече е заредена Wink Можеме да нападаме   Embarassed

# 643
# 644
 Heart Eyes омбрето е жестоко, Диора е прекрасен, аз нямам такова синьо... Twisted Evil

Аз обрах овациите с моите "захаросани" нокти, само ме зяпат в ръцете всички... Heart Eyes е, и аз не оставам по-назад де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт