Алтернатива на доц. Близнакова, Варна?

• 11 134
  • 6
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте,
интересува ме има ли алтернатива на доц. Близнакова във Варна? До колкото знам няма друг детски нефролог.
Детето ми е с вроден нефрологичен проблем и два пъти сме лежали в терапията при нея, посещавали сме я и в частния й кабинет. Няма да навлизам в подробности, но просто й нямам доверие. Ходили сме и при доц. Буева (от нея съм с много добри впечатления), но цената за преглед ми идва доста висока.

# 1
Вече ма алтернатива , в болница Лисичкова има детски нефролоьи ,скоро дипломирали се при Буева!Аз също много напатих от Близнакова , и ние лежахме 2 пъти при нея....нямам думи!

# 2
  • Варна
при кого ходихте в лисичкова?на мен ми казаха за самата др. Лисичкова,но още не сме ходили.тя на частно ли преглежда или с направление?знаете ли?

# 3
Ние там ходим при Буева, тя идва веднъж седмично! Иначе Лисичкова и един мъж забравих му името са нефролози. Незнам дали работят със направления. Може да попитате на информация в самата болница по телефона!

# 4
тази Буева колко взима и кога работи?ако някой знае може ли да пише?защото Близнакова взема 50лв,а пишете,че при Буева е по-скьпо. Shocked

# 5
за Близнакова няма какво да се коментира който се е сблъсквал с нея знае що за "човек" е. Интересува се само от парите а не да помогне. Буева идва веднъж месечно във Варна цената на прегледа е 40лв+40лв ехограф.  http://www.lisichkova.com/

# 6
Наистина честно ви казвам , не мога да рзбера как може да е на това си положение с това си държание!!! Аз прекарах със сина си 1 месец там , тази жена ме срина /буквално/, сега осъзнавам че не е трябвало да йсе поддавам , но както й да е ....Не мислех че въобще съществуват такива хора , може би съм наивна , но бях в потрес. И тя е единствената там и коли и беси и ...........незнам

Общи условия

Активация на акаунт