Майско слънчице ще ни хортува, а АВГУСТовско бебе в коремчето кротува

• 29 814
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Принцеса Леа  Hug
Тефита - добре дошла   bouquet

Даниела ди и Дрън-дрън правете каквото трябва, макар и да не е много приятно.  Hug Все пак както се казва 2/3 са зад гърба ви!

# 16
Привет и от мен Laughing Блонди както винаги темата е супер  bouquet
Дрън-дрън и Даниела всичко ще е наред,пии си лекарствата и повече почивка Hug
Teffita добре дошла Hug

# 17
Тук съм и аз в новата, разкошна както винаги тема Wink Блонди  bouquet

# 18
Само запис и тъй като съм на работа се връщам да оправям мацки  Mr. Green

# 19
  • Стара Загора
и аз да се запиша  Hug
браво на Блонди за темичката   bouquet и бързо оздравяване на баткото  Hug
Дрън-дрън и аз съм от лежащите,трудно минават дните,но ще ги избутаме някак  Hug
Хубавото е че вече си си вкъщи,пий си лекарствата,лежи си и всичко ще е ок
Даниела_ди тук явно повечето сме с нисък хемоглобин моят е 108 ама нищо не ми каза док за него

# 20
Цоп и аз в новата тема...и аз цял ден я дебна да съм поне на първа стр., ама на вече 2 стр.  Crossing Arms

Гледам много нови коремчета има... welcome

Аз не съм от тези дето коментират много често, но ви следя (старая се да е доколкото мога редовно, че съм на работа). Радвам се на всеки един щастлив и весел пост, както и се просълзявам на тъжните. Имам чувството, че всички ви познавам. Жалко че не съм в БГ да се запознаем.
Благодаря на Блонди за усилията   bouquet Благодаря на всички че ви има тук.. Hug

# 21
И аз да се запиша, ще наваксвам старата тема през почивните дни

# 22
  • София - град
Хоп и аз, отивам да поработя довечера ще се включа  Hug

# 23
мале излезнах малко на разходка и като се върнах нова тема Simple Smile
оригинална както винаги
весели и спокойни почивни дни на всички и само добри новини

# 24
Благодаря мацки за куража. Заредила съм се с търпение да видим докога. На мъжа ми дупе да му е яко:)
Даниела я сподели режима. С това лежане, предполагам трябва повечко да внимавам и какво ям, да не стана мама слонче. Днес забраних шоколадите в къщи, позволени са само плодове:)

# 25
ЕЕееее, къде без мен  Heart Eyes

# 26
Момичета,здравейте и от мен.Много е хубава новата ни тема.Аз все още ходя на работа Simple Smile).В предната тема четох,че има момичета,които ги боляло в ляво или дясно,моята лекарка,каза че е нормално и матката притиска явно нещо.Мен тя не ми е предписала и магнезии,но аз на моя глава пия по едно прахче,то освен да помогне няма да ми навреди.До сега и аз като Бюти и др момичета не съм правила ФМ,но в петък 4-ти май съм си записала час за 4д,при д-р Тодоров в Стара Загора.Знам,че бил от най-добрите,мисля,че имаше едно момиче от Стз,което и то ходи при него.Е момичета това е от мен.

# 27
  • Пловдив
Момичета,безкрайно ви благодаря за подкрепата,страхотни сте:hug: Hug :hug
Блонди,както винаги перфектна newsm10.Бързо да се оправя Криско Hug
bi bi,стрелче ,а?  superuu
Добре дошли на новите мами.При болки от док знам че трябва да се лежи на лява страна задължително поне 20 минути докато отшуми всичко.Всичко ми е много хаотично,исках да пиша много неща,но не мога да си събера мислите покрай прегледи и'' гостенката-хамериканка''.
А,Бюти,Селената вече направиха много модерна неонтология,от март функционира,с най-съвременна апаратура .Вече без проблем могат да се грижат за бебета от 1600гр,просто досега чакаха последен подпис от МЗ.Ще приемат недоносени от цяла Южна България.Досега не че са нямали възможности,но им липсваше заветното разрешително.Дай боже изобщо на никой да не му се налага да се възползва ,независимо в коя болница е Peace

# 28
Блонди отново си се постарала благодарности за което Hug Тефита welcome и лека бременност Дрън-дрън желая ти от сърце да нямаш повече проблеми Peace На всички останали приятни почивни дни изпълнени само с положителни емоции Naughty Hug Heart Eyes

# 29
Дрън-дрън,имах предвид програма за деня си правя и ми минава много бързо...аз съм си и мързелива, но не отричам, че за работа и други важни неща съм като пружина  Stuck Out Tongue Winking Eye  newsm81
Иначе за храната ям каквото си искам без ШОКОЛАД!КАФЕ!КОКА-КОЛА!(вдигат адреналина, контрахират матката и бебето после се върти като пумпал).Чай - само мащерка или лайка.Всяка сутрин една лъжица мед на гладно.Кисело мляко винаги го повръщам ако не го съобразя с приема на магнезия и желязото(поне така си мисля ooooh!).Аз от тревоги вместо да кача, свалих килограмите и затова си нагъвам квото ми душа иска, но колбаси, пастърми и такива полусурови меса - забрави!Зеле - също(прави газове)!Сега чакам поръчката от един ресторант:дробчета с кашкавал, печени пиперки с магданоз им казах да слагат по много и картофки соте с много копър.Магданоз, копър, мащерка имат доста желязо също.Ако шийката ти е в сериозно положение наистина е задължително да лежиш!Има тема в рискова бременност за лежащите мами, ако искаш запиши се и питай там за всички неща, които те вълнуват. Hug

Общи условия

Активация на акаунт