Майско слънчице ще ни хортува, а АВГУСТовско бебе в коремчето кротува

• 29 972
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Диони,как така не се усвоява Диавита?Азсъм давала ,защото сме родени декември края,сега живот и здраве не съм много убедена,че ще има нужда като ще сме лятни бебета,но ми стана интересно Thinking.
за слънцезащтните кремове-аз съм със т.нар.''слънчева алергия",та много се пазя от него Mr. Green,всички ползваме медицинския крем на Биодерма.А малката започнах да я мажа след 6 месец,ама сега ще е август новата мома и сигурно ще почна по-отраничко Heart Eyes
dbs|много бързо растат децата,чак се плаша,все едно вчера бременеех с Никита,а от 1 месец насам постоянно повтаря,че иска да излиза вече сама ooooh!,да ходела на кафене на центъра Joy и после да сме ходели да я взимаме с баща и.А вчера ми сервира,че вече е достатъчно голяма да си имала голям лаптоп(не малък като на татко и).щото пак била голяма.Емка сигурно е била голям бонбон Heart Eyes

# 586
добро утро момичета,  Hug
честит празник на всички, които имат  повод да празнуват  Hug и на тез без повод разбира се  Laughing
Дано денят да е изпълнен само с добри новини и постове Praynig

Ид-лошата, прочетох какво ти се е случило, та снощи чак го сънувах, само че в съня бях аз. То това отношение не е човешко. Ивка, то при теб същото с  тоз лекар  Sick

Софи, оправяй се бързо. Дано и Екзо, вече е по-добре,
дбс, много сладка  Hug
Mary Jane, Dioni, аз се регистрирах и ми изпращат всяка седмица инфо за седмицата която карам. Текста е от 1-2 изречения, има отдолу на текста за повече инфо и когато го натиснеш, страницата не се отваря. Иначе изданието, което ми изпратиха, щом се регистрирах беше он-лайн книжка с рецепти, която ако намеря мога да ви пратя. Но мисля, 4е и тя вече не се отваря  #Cussing out
За крем за лице и аз ползвам сега 50 +, че ми се появиха две кафеникави петна в основата на носа и под едното око, не са големи, ама все пак, повече да няма  Rolling Eyes
Вчера, бяхме на изписването на моята племенница, малка , сладка и прекрасна.  Heart Eyes Хайде на всички ни пожелавам същото през август  Praynig
Весел ден, ние отиваме на кръщене  Mr. Green

# 587
Честит празник на всички, които днес  празнуват  newsm51
dioni на какъв Диаспорал си? Таблетките за смучене или прахчетата?

Аз днес мисля да се отдам на почвика, след вчерашните болки в корема, посред нощ пък почна да ме прерязва ниско вдясно, но сега съм добре. Чакам бебка да се размърда, че от вчера не съм я усещала Sad

# 588
  • До морето
Добро утро и Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!!!!!!!!

Сими, съжалявам, че съм те натоварила толкова с моите емоции  Hug Аз също откакто съм бременна съм много по- впечатлителна (има ли такава дума) и почти всяка вечер сънувам нещо, което ми се е случило през деня.

Софи, как са нещата при теб, боли ли те дупето от инжекциите  Laughing

Аз влизам, за да ви покажа каква количка си избрах - Конкорд НЕО сет http://www.novobebe.com/modulna-kolichka-concord-neo-travel-set- … hara-bg-2194.html, ще се радвам, ако някой сподели мнение. Освен това може ли да ме ориентирате за разни чужбински сайтове, за да сравня цените и ако е по- изгодно да поръчвам от там?

Бюти кога ли ще се включи с подробности от сватбата, сигурно още реанимира  Joy

# 589
  • Варна
добро утро коремчета и честит имен ден на именниците Hug Hug Hug Hug

виждам че питате за Софи и ще я цитирам от Facebook: momicheta prieha me v tokuda. Biha mi no shpa i sum s sistema s magnezii. Akusherkite sa chudesni vsichko e ok za sega. Celuvki

всички силно и стискаме палци и на нея и на Екзо всичко да е ОК Hug Hug Hug Hug

лек ден от мен и весело изкарване на празника Hug Hug Hug

# 590
  • София
Здравейте муцунки,
Честит празник на всички от вас, които денс имат празник и на близките ви! Да сте живи и здрави!
Стискам палци Софи и Екзо по-бързо да излзиат и всичко да е ок Hug
Аз днес съм на кръщене на малката ни племенница (тя не е мн малка де - на 2 и половина и днес има и имен ден и така са решили днес да я кръщават), взехме и златна богородичка, знам че за момиченце за кръщене е идеален подарък Flutter
Аз от известно време забелязах, че имам коластра - по една капчица и все от дясната гърда newsm78, но се случваше рядко - веднъж на седмица, е вчера ми се случи поне 5 пъти и вече и на лявата ooooh! Не е ли още много рано така на често и това дали е гаранция, че ще имам много кърма Thinking
Целувки и хубав ден на всички Hug

# 591
belverde аз имам коластра още от 4 месец Peace и от двете гърди.При всеки е различно според мен.
Аз да кажа колко много съм възмотена от гледката която видях сутринта от терасата Shocked Едни комший от съседен вход (от мюсюлмански произход....) колеха едно малко агънце и според мен майка му...ПРЕД БЛОКА!!!!Егати!!!Може ли такова нещо????Та на вън има деца!!!!Направо съм потресена и бясна ,аз обичам всички животинки и немога да ви опиша как се почувствах...особено като видях как малкото се бе отварзало и не хукна да бяга милото да се спасява а отиде и се сгуши до вързаната си майка  Cry Знам че  хич не ни е по темата това което казвам,но не се сдържах!Разтройх се и се ядосах,за това ви споделям. Sad
Софи ,стискам палци и за теб Praynig по бързо да се оправяш! Hug

# 592
Добро утро, момичета,
снощи откарахме с гостите до 2, Криско и той и сега героите са уморени  Tired Изпих и една черешова биричка, обожавам ги.  Blush Днес почивка. Тази нощ ме започнаха крампите на прасците, няма ден без екстри  Crazy ooooh!

Идеално лошата, супер е количката, и аз ги заглеждах, ама не помня защо не взехме такава  Thinking Сега ще видя при нас колко струват. 615 е само количката, а 1125 е триото. Сигурно цената ме е отказала  Laughing Така че цената е добра при теб  Hug

Честит празник  Mr. Green на всички празнуващи  Hug

А, хубаво, че в Софи е в болница. Не, че е хубаво, де, но в смисъл, че ще я следят и да овладеят нещата.  Simple Smile И на нея, и на Екзо стискам палци всичко да е наред и ги чакаме пак  Hug

Белверде, някой имаше коластра още преди месец-два, та явно не е рано. И аз гледам, ама нямам  Laughing Гаранции... силно казано, дано  Praynig

# 593
Belverde, аз също имам по няколко капки коластра сутрин, засега само от дясната гърда. Помня, че се събудих с тях на Великден. Терминът ми е края на Август, така че се надявам да не е рано. В книгата, която чета пише, че коластрата тръгвала при някои жени от 4 месец даже.
Блонди, да кажа само, че Криско е голям красавец. Чаровник!

# 594
idealno_loshata, в немски сайт я намерих за 890 евро:
http://www.kinderwagen.com/concord-neo-travel-set-ion-kombikinderwagen-pepper-rot
Тук я продават за 1300  Shocked и мен това ме отказа, иначе изглежда супер, здрава и практична. Другото неудобство за мен е, че столчето за кола няма база IsoFix, а пък ние държахме на такава. Столчета на други марки не са съвместими.

belverde, и аз забелязвам на няколко пъти, че зърната ми са леко побелели, изглежда все едно ще се обелят, но сега в момента нямам. Може би това е някакво малко количество коластра, бях чела някъде, пишеше да не се опитваш да махаш коричките, защото можело да стане раничка, а да се обливат с топла вода, за да се разтворят. Предполагам, че е това, но като човек без никакъв опит, не смея да твърдя.

feisi  Sick

# 595
Mary Jane, а аз махам ли махам  Embarassed

Идеално -лошата, много е хубава количката и няма защо да се извиняваш, че си ме натоварила, все пак няма как да не сме съпричастни и към по-лошите и по-хубави неща, които ни се случват на всички тук  Hug

# 596
Бюти кога ли ще се включи с подробности от сватбата, сигурно още реанимира  Joy
hahaha hahaha Абе аз живнах, ама кума му е много тежко нещо, още спи  Mr. Green Значии това да си кум било голяма отговорност  Mr. Green Общо взето беше много яко, ама всичко започна от 3 и нещо следобяд, а сватбата приключи в 5 сутринта  #Crazy Доста се изморих, ама всички много ми се радваха и казаха, че съм много издръжлива  Mr. Green аз на сватба с повече хора и ръченици не съм била  Mr. Green И така, ама нямам никакви снимки, а младоженците заминават утре в Испания  Heart Eyes
Видях се със Slun4o Mr. Green много яка мама е.. и много странно в същия момент, в който ние паркираме, те таман бяха паркирали пред нашия блок  Mr. Green съдба  Mr. Green
Софи, Екзо  Hug
Относно пътуванията, да ви кажа на отиване бая ми се видяха тея километри  Crazy
Блонди Аз и преди съм ти казвала, че синът ти е такъв красавец.. направо е  Heart Eyes ти и твойте гости  hahaha Hug
Белверде - мама много ми се радва и гали шкембето  Hug
Аз вече нямам търпение до 4Д прегледа, че не усещам бебето от 3-4 дни, и даже си мислех, че вчера от суматоха и басове ще се разбунтува, ама той мързеливеца нищо  ooooh! Mr. Green та, нали няма как да не се попритесня.. лекинко  Mr. Green айде целувам ви  Hug Hug
Аа, забравих да ви почерпя виртуално, че брат ми е именник днес. Честито и на другите  Hug

# 597
  • София - град
Ехооооооо мацки  Hug
Пиша ви от Токуда, сега ми донесоха лаптопа че снощи много набързо ме викнаха .
На бързо какво стана, цял ден с контракции...болезнени. Доктора ми реши да ми се обади да ме види как съм и като му казах беше категоричен че е по-добре да съм тук. Дойдох набързо хоспитализираха ме, всичко е перфектно от към хора и въобще.... Биха ми но шпа, на система с магнезии съм. Обаче пак цяла нощ ме боля не можах да спинкам, сутринта пак но шпа инжекции , вече съм с втора банка ли как се казва нз дето ми вливат... Доктора ми каза че ще мине днес да ме види и така... май ще си поседя, но не ми пречи!

Вие сте прекрасни, благодаря за подкрепата снощи цяла вечер ви чета през телефона. Помагате много  Hug
Ще се включвам че и без това няма какво да се прави, поне с вас да си поговорим  Wink

# 598
Ехооооо, привет и от мен  Hug.

Гледам тука доста махмурлии, кой след парти, кой след сватба  Wink

Софи, Екзо, почивайте, повтаряйте на мъниците, че всичко е наред, те са в безопасност вътре, вие сте добре и да са спокойни. Много палчета от мен  Praynig Praynig Praynig
Месечинке, bi-bi,  ако не може друго, то поне се опитвайте да не се стресирате, че работите по много. И вечерно време почивка на макс.  Hug
Миналата седмица започнах един последен експеримент, който ми трябва за последната публикация и това означава лупкане напред-назад през целия ден, в края на деня почна да ме стяга корема. Сега трябва да измисля как да организирам всичко, за да мога да си свършвам работата за 7-8 часа макс.
Дафи, beauty, ще ги усетите, всички бебоци си имат мързеливи дни  Hug

При мен минаха церемониите по дипломирането и много висене на крак, много чудо  ooooh!. Всички ме питаха по 100 пъти дали съм добре. Удържахме фронта, но имаше седене на стълби по едно време. Ама така не ми пукаше кой какво ще каже, че не мога да се позная. Дето все се притеснявам кой какво щял да си помисли  Crazy. Вчера си поговорих с една приятелка, която роди дъщеря си миналия юни и тя ми сподели, че след раждането просто не и дреме, ама грам, за 80% от нещата, за които много се е палила преди особено свързани с работата (само да вметна, че тя е един от най-съвестните хора,които познавам като става въпрос за работа). И явно това пренареждане на приоритетите в мозъка е започнало вече при мен  Simple Smile.

Аз направих теста за диабет в петък, не беше гадна напитката, само малко ми пареше на гърлото. Гадното беше, че докато се организирам и замъкна до лабораторията ми се събраха 2 часа без вода и бях жадна, но сиропа помогна малко. Дано утре да научим резултатите при лекарката, за да знам какво следва.
Утре съм си подготвила и въпроси за почивките и работата. Получихме и пакет от болницата за раждането и изживях малък шок, защото искат да им върнем информация възможно най-скоро включително с координатите на педиатъра на бебо  ooooh!. Идеята е той/тя да се запознае с детето още докато сме в болницата след раждането и ние да го познаваме докато сме с всичкия си (доколкото разбирам първия месец след първо раждане всичко ти е малко като насън). Това е супер, ама аз нещо изоставам с настройката, че раждането наближава и нямах никаква идея, че педиатър се избира толкова рано  Crazy. Дано успеем да се срещнем с някой в близките 1-2 седмици, че добрите все имат препълнение графици  Tired.

Гледам, че сте дискутирали кремовете за слънце. Тука ги препоръчват, но много често съветват да се ползват кремове, които съдържат титаниев диоксид или/и цинков оксид като защитен фактор, защото те не преминават през кожата и няма да стигнат до бебето по никакъв начин. За останалите (по специално тези с оксобензон има някакви спорове доколко са безопасни за бременни). От друга страна не прекалявайте с тях, че имаме нужда от вит. Д и сега, не бива да блокираме напълно произвеждането му. А за даването на вит. Д на бебето, аз мислех че разходки с бебо всеки ден на слънце поне за 10-15 мин трябва да му е достатъчно да си поеме дозите, поне до октомври месец. След това - не знам  newsm78 и ще питам да ме светнат.

Достатъчно изписах, аз и Шехи се конкурираме за най-дълги постове  Laughing

Момичета, прегръдки от мен и да пиете достатъчно вода в жегите  Hug

# 599
Честит имен ден на всички именици днес! Специално честито на gundie! Да сте живи и здрави, много щастливи!

Аз днес цял ден се излежавам пред телевизора и се смея на лапсусите на водещите. Преди малко в станция Нова обявиха, че на-разпространеното мъжко име в България е Георги, носено от цели 178 българи Mr. Green Преди това "най-добрата майка" обяви, че прееклампсИята (нещо като хамсИя сугурно в нейните очи Mr. Green) била свързана с гестационния диабет. Тя е царицата на лапсуса, миналата седмица се изцепи на гостенката си: "О, ама ти със серклаж ли си раждала?" Shocked Laughing, след което побърза да обясни какво е серклаж, явно се усети какво изтърси.

Утре съм си подготвила и въпроси за почивките и работата. Получихме и пакет от болницата за раждането и изживях малък шок, защото искат да им върнем информация възможно най-скоро включително с координатите на педиатъра на бебо  ooooh!. Идеята е той/тя да се запознае с детето още докато сме в болницата след раждането и ние да го познаваме докато сме с всичкия си (доколкото разбирам първия месец след първо раждане всичко ти е малко като насън).

докато сме с всичкия си, това ми хареса, много точно казано hahaha Правилно, добре е да се планира педито предварително! Ние се оглеждаме вече, въпреки че надали ще дойде в болницата да се опознаваме, тук нямат такава практика

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 16:24 от MaryJane

Общи условия

Активация на акаунт