Майско слънчице ще ни хортува, а АВГУСТовско бебе в коремчето кротува

• 28 463
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
eli4ka666, снощи забравих да ти честитя сватбата   bouquet Добре дошла в отбора на г-жите Wink Желая ви много щастие, разбирателство, безоблачен живот и винаги да се уважавате Flutter
Забравих също да спомена, че когато се приема желязо трябва да се избягва тестените продукти (имам предвид непосредствено като се пие, в рамките до 1ч.), примерно хлябът да се заменя с картофи или ориз Peace
Диони, успех днес на изследванията Hug

# 316
Диони, успех на изследванията. Течението на кръв от носа може и да е от високо кръвно  Peace Имайте го предвид.

Вземайте мерки за това високо кръвно, не го подценявайте в никакъв случай!

Месечинка, ами 10 банки кормагнезин, като последните четири банки с  бяха двойни дози ме води на тази мисъл за предозиране. Не пропуснах дозата, надявам се да нямам проблеми вече.

Това с къпането на бебето веднъж, два пъти седмично го водели немска система - явно е характерно за Германия. В предишната отчетна имаше едно момиче, което живееше там и наистина така практикуваше. Аз не мога да лиша бебето от къпане - особено пък лятото, макар и само с вода.

# 317
dioni , belverde  Hug
За ниското кръвно и аз съм с такова и ми се е случвало даже да припадам, питах един от лекарите и той ми обясни, че е по опасно за мен, че мога да се ударя като падам отколкото за бебето, просто в момента в който си припаднала до бебето не достигат достатъчно, вещества (НО ТОВА Е САМО ЗА СЕКУНДИ, ТЕЙ КАТО ТЕЗИ ПРИПАДАЦИ СА ДОСТА КРАТКИ) иначе каза, много течности, разходки, сладки работи, но не шоколадови бонбони (захарта от тях по бавно се усвоявала), и кола и най-важното в момента в който усетиш, че ти става лошо, сядаш някъде до някоя стена, а ако си у вас лягаш и си повдигаш краката.
За ниската кръвна захар бях чела, че ако е моментно няма проблеми, но ако стане постоянно тогава се изисква лечение защото може да предизвика инсулт.
Галка какво ще рече двойни дози? Аз като бях в патологията, на мен комрагнезина ми го вливаха по 2х800мг, и веднъж го бяха намалили на 2х400мг, но имаше и девойки със системи по 2х1200мг.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 09:36 от eli4ka666

# 318
Аз също нямам намерение да го лишавам от ежедневната баня.
Та ние се къпем по три пъти на ден, изключвам лятото, когато са 100, та на това малко човече ще му отнема 15- те минутки баня. Все пак обаче всеки сам си преценя, но аз съм ЗА къпането всяка вечер.

eli4ka666 , честито !!! Дълъг семеен живот, изпълнен с мн щастие и дечица.

Иначе аз също съм с ниско кръвно.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 09:43 от babyAty

# 319
Аз също смятам, че не е нужно да се къпят децата всеки ден и овсен това на последната лекция ни казаха, че буквално се съдирал защитния слой на кожата при къпането. Peace
Успех на всички, които са на преглед днес.
Еличка- честито, госпожо! Hug
Тралала, колко ти е разликата със сестра ти? Явно е доста мъничка тя? Hug

# 320
Здравейте, сладурки:)
Как сте днес?
Еличка666- честито:) Бъдете много щастливи и вечно влюбени txtloves 1dating  loveuuu
За бебешка козметика ползвам и досега тази на ХИП и съм много доволна.
Аз лично къпя Дара всеки ден и не мога да си представя след като аз имам нужда всеки ден, тя да си ляга потна, с пясък къде ли не и т.н. Като беше бебе сме я къпaли и само с водичка, не смятам,че по някакъв начин нараняваме кожата, а по -скоро,че това си е облекчение и за нея. Въпрос на личен избор Hug
Целувки ,коремчета Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 11:11 от slun4o

# 321

Тралала, колко ти е разликата със сестра ти? Явно е доста мъничка тя? Hug

Голяма ни е разликата - 16 години  Mr. Green тя сега е на 5  Heart Eyes  Мисля, че бях пуснала наша снимка в групата ни в facebook  Flutter  Имам тренинг с нея  baby_neutral

Еличка666 - Честито  Heart Eyes Желая Ви много щастие, любов, късмет и много бебчета  Heart Eyes baby_neutral

# 322
  • София
МериДжейн, благодаря ти за търсенето на съвети за мейла ми, ще видя какво ще измисля Wink Hug
Гунди, не знам как да ти дам диетата, отвори предишната тема и там е на първа стр. със скрит текст  Hug
megi_emo, аз бях с високо кръвно през първата бременност, но не мога да ти дам кой знае какъв съвет, пила съм допегит и понеже имах и албумин, ми назначиха безсолна диета - основно ядеш извара, държиш краката на високо. Дано не го вдигаш повече  Hug

На Бюбхен и Нивеа козметика не бих ползвала, като знам моята кожа колко е чувствителна, тези марки със сигурност биха предизвикали много лесно алергии на бебето, дори моят племенник получи от Бюбхен обриви. Аз в началото мисля да го къпя само с водичка. После само медицинска козметика!  Peace

Марли, пълна съм с рецепти за хлебопекарната, пиши ми на лични твоя мейл ако искаш, за да ти пратя Wink

Еличка, честито и горчиво! Wink Дано животът ти е сладък, особено след август! Wink

От днес пак съм с одитори, отделно на главата имам още много работа, а през почивните дни вкъщи се смазахме от чистене и подреждане, та се чувствам вече много уморена, а и ми се прииска да си свивам гнездото Wink, но ще работя още...

# 323
Много благодаря на всички  Hug  mrstraetz обещавам скоро да пусна малко снимки във фейсбук Wink

# 324
  • София
Добро утро момичета!  Hug  bouquet
Еличка Честита сватба!Пожелавам ви дълъг семеен живот изпълнен само с радостни мигове!
Момичета,вчера си взехме количката и вече вкъщи всички са на бебешка вълна.Никой няма търпение малката да излезне,но има още малко време.Сега отивам на контролен преглед да се види всичко наред ли е с малката буболечка.Стискайте палци  Simple Smile

# 325
Галка какво ще рече двойни дози? Аз като бях в патологията, на мен комрагнезина ми го вливаха по 2х800мг, и веднъж го бяха намалили на 2х400мг, но имаше и девойки със системи по 2х1200мг.

Ами 2х800 е двойна доза. Нормалното било 2х400, иначе предизвиквал световъртежи и давал много странични ефекти. А незнам тези с 2х1200мг какво им е.....

Тайра, да се върнеш с хубави новини.....и честита количка!

# 326
Би би, благодаря ти ще я потърся със сигурност! Hug Айде утре на лекция в Ге Милев?
Тралала, да точно там гледах снимка и така си направих изводи. Hug

# 327
Гунди, ти как си къпала Вики?
Аз също смятам, че не е нужно да се къпят децата всеки ден и овсен това на последната лекция ни казаха, че буквално се съдирал защитния слой на кожата при къпането. Peace
Това ми се струва много крайно, особено предвид факта, че водата успокоява цялото човешко същество.

Допълвам: Все пак ти не водиш бебето на баня с теляк, а просто го обливаш с водичка без нищо примесено в нея.

# 328
Здравейте  Hug
Еличка - честито  Hug
Тайра - успех на прегледа и честито за количката  Hug
Аз все още не зная дали ще къпя бебо всеки ден - може би да.. макар че Бейби ати - ти си за къпането всяка вечер, но аз от изпипани хора знам, че това да се къпе бебето всяка вечер си е малко до бебето.. т.е. има бебета, които стават много активни след баня и няма да  има ефекта - "спи като къпано бебе", а напротив.. така че бъди за къпането всеки ден, пък то твойто бебе ще си покаже дали следобяд или вечер, или сутрин ще му е най-добре  Hug
За тези, които не знаят, че съм родом от Видин  hahaha днес заминаваме с мъжо, нямам търпение вече.. не съм виждала мама от 8 месеца  Shocked Cry и сме кумуве събота - ако ми стане роклята дотогава може да кача някоя снимка във фб  Mr. Green
Да ви се оплача, че днес си взех личната карта (новата) и много се харесвам на снимката, ама след 20 дни като се оженим, пак ще трябва да я сменям  hahaha ама който решава в последния момент, че ще прави сватба си го заслужава  Mr. Green
Айде  Hug

# 329
Ееее, Бюти това с личната карта си е чист автогол. Имам леля омъжена във Видин Simple Smile
Това, което казваш за активността и къпането на бебчетата е точно така. Някои се освежават и активизират, а други се изморяват и после бързо заспиват. Или както за всяко нещо коментираме - индивидуално е.

Общи условия

Активация на акаунт