Ето я темата. Доста полезни съвети прочетох.
И аз минавам да си се оплача - Преси продължава да си кашля доста и днес за трети път в рамките на една седмица ще го водя на преглед
Толкова ми е жал като го чувам да буха - на моменти чак му се повдига от кашлицата и ми е супер странно как при такава кашлица и гърлото и гърдите са чисти....
Ако имах финансова възможност сигурно щях да отида да ми направят пластична операция /да го повдигнат и стегнат/. ММ ми казва, че нищо му няма, ама той к'во да каже
.Въпреки,че самочувствието на една жена много зависи от това как тя самата се приема.
! За захранването мога да споделя моя опит до сега, който е много скромен. До сега сме опитвали само пюре от картоф и морков. Готвя ги на пара и пасирам с кърма. В началото мачках с вилица, но пасирани ги приема по-добре. Сякаш като да му харесва, отваря уста и е нетърпелив, ако се забавя. Изяжда по малко - 30-40 мл., днес ни беше рекорда от 80 мл. Аз така или иначе не бързам да замествам цяло хранене, даже мислех да изчакам със захранването още малко, тъй като таткото ни е с много алергии. Но имаме рефлукс и ни препоръчаха да започнем по малко, за да е по-гъсто стомашното съдържимо и да не връща така много. Нова храна въвеждам на седмица. За кашите и аз съм в чуденка дали да давам и ако да дали да е с глутен. Лекарят за стомашните ни неволи (тя е и специалист по детско хранене) препоръча в 6-ти месец да въведа глутена, педиатърът ни казва че е рано.