Мама песничка запява, ДЕКЕМВРИйче със усмивка я дарява!

• 31 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 60

Искам да ви питам нещо: Дивна се е обринала отдолу на брадата, по гушката. Но не знам с какво да я мажа. Има ли някой подобен проблем и с какво се справя с обривчетата?

Аз използвам Nachtkerzen на dr.Teiss - много съм доволна. А иначе обрива може да е от претопляне, жегите са наистина големи.
В този ред на мисли искам да попитам, дали вече оставяте децата само по късо ръкавче или още е рано?

# 61
  • София
lorianablum, оставям я, да, вкъщи и по боси крачета, навън слагам едни чорапки Peace
chip4e, браво на Дивна и на теб! Нали знаеш, че тези хиопоалергенните и безбелтъчните адаптирани млека се разтварят в хладка вода, защото ако е малко по-топла, почват много да горчат?
ooups, мажа откритите зони Peace

# 62
  • София
Привет момичета!
В този ред на мисли искам да попитам, дали вече оставяте децата само по късо ръкавче или още е рано?
Онзи ден моята фръцла беше по рокля с презрамки,отдолу без боди Simple Smile.Умирам си от кеф да я глася с дрешки.Пък и тя като се оповръща,сменям тоалетите по няколко пъти Laughing.И на нея и излезнаха пъпчици под гушата.От жегата и повръщането мисля.

# 63
Хайде и аз да се запиша, че ще изпусна темата Simple Smile

Не ми остава много време да пиша, но чета от време на време...
Много ми е мъчно, като виждам, че някои бебчета не са много добре. Дано всички се оправят и не създават тревоги на мама! Praynig

За обличането. И ние вече сме разголени и много му се радвам на голите кълки Simple Smile Сега е друго, не като през зимата натикани в чувалчета Simple Smile Можем да си показваме хубавите дрешки, не че на децата им пука, но поне за наша радост да си ги гласим Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 64
  • Beyond the Frontiers
В неделя за ужас на бабите в парка я съблякох по боди и голи кълки. Ама то аз се топях буквално, а на нея в количката не й завиждам  Nature Sunny  Неприятното в момента е, че като духне вятър или на сянка е доста по-хладно и баткото пак е болен, че и аз подсмърчам.

Иначе имам от тези тънките overall   и я обличам с тях и боди отдолу.

# 65
  • София
chip4e, много се радвам, че нещата при вас са започнали да се оправят и бебка е започнала да качва Grinning
И аз съм в голяма чуденка с какво да го обличам моя разбойник, че като цяо си е голяма жега, но в парка на места е доста сенчесто и като подуха и малко ветрец си се усеща хлад newsm78 Вчера му сложих едно гащеризонче с къси ръкавчета и три четвърти крачоли и мисля, че му беше добре Grinning Мажа го с кремче на А - дерма по личицето и ръчичките, защото засега те са открити Simple Smile
Но от няколко дни ни мъчи една кашлица и секрети, давахме хомеопатия след прегледа при доки, уж беше поспрял, но днес пак издава хъркащи звуци и кашля и явно пак ще посещаваме поликлиниката Sad

# 66
  • София
Аз започнах да я разсъбличам по къс ръкав, но си нося и по-дебели дрехи, че още е много не стабилно времето.
Сега се връщаме от консултацията. Кой се оплакваше, че му е малко бебето? Мойто е 5800г и 63см. А уж щеше да е дебелана. Похвалиха ме, че сме само на кърма и можем да изчакаме със захранването.
Светлето от няколко дни се научи да се върти по корем и после пищи с цяло гърло да я обърна. Това ако  не си намери пръстите, щото може във всяка поза да стои и да ги дъвче блажено.

# 67
.....

Разрешихме проблема.  Simple Smile Купихме нормално АМ и сега пие специално + нормално в съотношение 3/1, слагам след това на гърда ако иска, но в повечето случаи яде много малко. Дали ще имам кърма ако продължавам да я слагам толкова малко време, на 3 часа и 1/2,  или има опaстност да ми свърши?

Lara8,

Много вероятно е с този ритъм на кърмене и хранене с АМ кърмата да намалява прогресивно и скоро съвсем да спре. Ако би искала да продължив да кърмиш, може да използваш т.нар. система за дохранване на гърда. Тук и тук можеш да получиш повече информация. Ако те интересува и имаш трудности със справянето с тази система, пиши ми и ще опитам да съдействам.

# 68
Момичета, не съм чела последните странички, при първа възможност ще наваксам.  Hug
Бях в болница 5 дни с Лили, направи бронхиолит. Много тежко избутах, постоянно се разправях с лекарите. Не ми вярваха първите 3 дни, че инхалатора не бачка и детето нямаше подобрение. След като се убедиха, че съм права, го смениха се оправи за 2 дни. Последните дни имаше и вътреболнична бактериална инфекция и още не знам дали ни се е разминало. Ад е с бебе в болница, не искам да си спомням. Ния я закарахме при майка ми, втора седмица не може да се оправи от бронхита. В понеделник ще я изследват. Мъжът ми е много болен, но от толкова обикаляне по нас не е отишъл на лекар, довечера се надявам да се размине по-леко. Аз засега се отървам само с болки в гърлото и пълна липса на глас от 2 дни. Обадих се и изтеглих документите на Ния от градината.
Оплаках се набързо. Ще ви чета при първа възможност, че имам цяла къща да вкарвам в обороти!  Crazy

# 69
  • Beyond the Frontiers
Момичета, не съм чела последните странички, при първа възможност ще наваксам.  Hug
Бях в болница 5 дни с Лили, направи бронхиолит. Много тежко избутах, постоянно се разправях с лекарите. Не ми вярваха първите 3 дни, че инхалатора не бачка и детето нямаше подобрение. След като се убедиха, че съм права, го смениха се оправи за 2 дни. Последните дни имаше и вътреболнична бактериална инфекция и още не знам дали ни се е разминало. Ад е с бебе в болница, не искам да си спомням. Ния я закарахме при майка ми, втора седмица не може да се оправи от бронхита. В понеделник ще я изследват. Мъжът ми е много болен, но от толкова обикаляне по нас не е отишъл на лекар, довечера се надявам да се размине по-леко. Аз засега се отървам само с болки в гърлото и пълна липса на глас от 2 дни. Обадих се и изтеглих документите на Ния от градината.
Оплаках се набързо. Ще ви чета при първа възможност, че имам цяла къща да вкарвам в обороти!  Crazy

Hug Hug

# 70
# 71
  • София
Ех,Люби, Hug.Дано повече не се повтаря и занапред да се радваш на здрави деца.
В коя болница бяхте?

# 72
Хайде, честито на патерички на всички дечица с повод!  Hug
Пипи, настръхвам, като чуя за сополи, дано ви се размине леко!
MuJIuHka, много, много ви стискам палци за прегледа при уролога!
Момичета, лятото е дошло за тези 5 дни, в които бяхме в болница. Каката я пратихме с едни дълги ръкави при майка ми и сега тя е купува летни дрехи. Днес се чудех как да обличам и събличам Лили, когато се прибрахме. Утре, живи и здрави, ще трябва да огледам летните дрехи на децата и нашите, че не остана време.
Marsa,  в Токуда бяхме. Мисля, че и вие там на времето. По-голямата част от персонала бяха троснати, имаше майки, които се вършаха с изписани уж здрави деца след 2 дни. Аз не останах с добри чувства, не само заради разправиите с инхалатора, но и твърде различни диагнози получавах последните дни. Бях на тръни да ни изпишат най-скоро. А с още дечица в стаята е страшно, инхалации през нощта на 4 часа и т.н... Личният се накара на мъжът ми, че идва много късно, с много хрипове в гърдите е и на силен антибиотик. като го слушам как се дере, къса ми се сърцето, дано се вдигне по-скоро на крака, че и той много го отнесе...  Confused

# 73
  • Beyond the Frontiers
Уф, Токуда пак е по-добре поне от гледна точка на базата....Аз също съм се разправяла там с докторите, особено като една сестра реши да влива на 1 месечно бебе в системата лекарство без да ми каже, какво е Twisted Evil

Баткото се оправя, но сега малката кашля и подсмърча...

# 74
Ех,лоша работа за тези болни нослета и кашлица-да минават бързо Praynig Praynig

Люби Hug Hug Hug
MuJIuHka-много мъчно ми стана за малкия Йоан-стискам палци за прегледа Praynig Praynig Praynig
Ние продължаваме лечението на ушенцето с АБ/направо в такива филми се вкарах ,и като четох разни неща,направо се изринах ooooh! ooooh! ooooh!-уф дано да няма някакво отражение на детето Praynig Praynig/от време на време през деня пак имам една такава Т от 37,6-мерена в дупето-днес ще го водим при др педи,просто за още едно мнение-Т ме притеснява-иначе е активен,папка,играе.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт