139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Купи им касетофон и цветни моливи да въртят касетките. Mr. Green

Не знам какво да им подариш. В Барнс анд Нобъл имаше едни сетове за лаборатория вкъщи. Ние последния път подарихме на едно дете това. Родителите сигурно са ни проклели кокалите. Mr. Green

http://www.barnesandnoble.com/s/mind-blowing-science?store=toy&a … d+blowing+science

# 511
Hmm, bens, az predlagam pass-ove za zali za batut - ne znam dali za 4 god stava, no na 8 shte e strashna radost:)

Inache men sa me karali da prenasyam printer  Shocked v kufara, zashtoto beshe na promocia free sys zakupenia ne za men laptop.  Laughing Mnojko mi doide!

Sorry za latinicata! Pianistkata e mnogo sladka!

# 512
Бенсън, какъв ти е паричният таван за тоя подарък? Че аз се сещам за много неща, които са тип "преживяване", ама някои са доста $$$.

Ева, биеш рекорда с принтера, драга!  Laughing Ей, някои хора нямат никаква мярка.

# 513
  • USA
 Laughing Мен са ме карали да пренасям ашлайдисани кайсии.  Mr. Green От Бг за Калифорния. Това ми е любимото засега.

# 514
бенс,на първа мисъл
-чаено парти-има в много градове,девойките го харесват
-клас по рисуване или керамика или правене на бижута-по групон има редовно купони,фън е и за малки и за големи
-спа за деца-маникюр,прическа,редица салони предлагат и можеш доста надолу да ги спазариш
-ден във ферма с конче-яздене
-бране на ягоди или от рода-ферма,гадини,природа
-катерене по стена  в зала(трябва ти салон пригоден и за по-малки деца)

# 515
Уинкс води класацията. Laughing

Цоне, доколкото разбрах майката не иска да се затрупват с още игри/играчки, иначе е хубав кита.
Ева, мерси, ще погледна около нас.

Фея, писах ти на ЛС.

Анет, много хубави идеи.  bouquet

# 516
Боженце*, Уинкс, ашладисани кайсии?!  Joy Ама наистина?  Joy Ще се пръсна от смях, майко!

*както казва голямата ми щерка

# 517
Дръвчетата  отнемат първото място на принтера. Laughing

Аз съм носила куфар, когато още разрешаваха  по два. След това ги молех същите хора да ми пренесат онези злополучни Киндъли и те ми отказаха. Нямали място. Laughing Е, някой друг път... Wink

Носих маса за шах.

https://www.google.com/#q=chess+table&hl=en&prmd=imvns&a … =1280&bih=933

Не знам дали я ползват. Laughing

Друго фрапиращо не се сещам.

# 518
Що такани ни умря разговора? Във фейса ли сте?

# 519
А вие като се прибирате в БГ наемате ли кола?

Досега винаги сме наемали, но вече ще хващаме таксита и ще се возим в градски транспорт. Ужас е да се кара в София. Разглезили сме се явно...

# 520
  • САЩ
Кола не наемаме. Возим се на таксита и градския транспорт. Голяма радост е за Алекс. Само предния път мъжа ми кара колата на брат си че ни се наложи да ходим до едно село извън града, та до там стигнахме благополучно, но като му се наложи да паркира в центъра на Варна в една от малките улички и каза повече не ще и да чува за кола.

Аз пренасях от БГ корени от бял божур. Една колежка вика много го харесвала, тука нямало. Видяла че в Румъния имали и вика нали сте близко вие имате ли? Викам ми да и тя аман заман донеси ако можеш. Е, донесох и след това видях че и тук има  ooooh!

# 521
А вие като се прибирате в БГ наемате ли кола?

Досега винаги сме наемали, но вече ще хващаме таксита и ще се возим в градски транспорт. Ужас е да се кара в София. Разглезили сме се явно...

Фейо, аз карам в София постоянно и според мен се кара по-лесно от Маями и НЙ метро ериата. Колите са бавни, влачат се едва едва и има достатъчно трафик да не позволява рискови скорости като по магистралите тук. Спира се религиозно за пешеходни пътеки на главни възлови булеварди, чак не мога да повярвам 180 градуса промяната.
Не знам как се кара в твоите околия, но в сравнение с моя опит в ърбън зоните на УСА, в София е много сейф. За карането по територията на България обаче, нещата стоят иначе...
С кола за мен е най-стерилният (букв и преносно) начин за пътуване в София; с такси и особено гр. транспорт... аз бих си го спестила, ако имах възможност  Peace

Паркингът в центъра не е проблем за никой, който не майндва да върви ъп ту 1 блок и не пести 1.20лв/ч за СМС.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 18:44 от Лeни

# 522
Лени, при нас най-голямата опасност е от подплашен кон, който размята амишко бъги зад себе си Simple Smile

Сериозно, в нашата губерния пътищата са спокойни. Е, има по някой младеж във втора ръка спортна кола с продънено гърне да буни духовете, но като цяло са предимно семейни хора. Дори рокерите ни са все на Харлита и все на възраст Simple Smile

Само мъжа ми попада в трафик, когато се комютва до ДиСи.

Последното ми каране в София ме държеше на нокти през цялото време. Вярно, за 5 години нещата може да са се променили към добро, ама не ми се рискува...

# 523
  • The QC to be!!!
Ей Анет, тъкмо си четех постовете и мисля за преживяването за децата за подарък от Бенс и хоп, твоят пост ... та и аз - в парка на коне.  Wink

Цоне, Цоне, туй дето си го мислех... знам ли, боба ти да не бил преврял бре моме  Mr. Green

Кола в Бг. не сме наемали. Пътували сме с двойката, на татко, и братя, и наша си, град. транспорт е кофти, но с метрото или някой от трамвайните линии в Сф. не е чак толкова кофти. След като се качат до тебе 2-3 вмирисали се, и ако не ми се подигне... успявам да стигна до дестинацията. Във влаковете същата работа... дишаш през устата и така до гарата в очакване.

# 524
още ли не е станало? Laughing Да взема да си сваря още един бобец, а?

Общи условия

Активация на акаунт