139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Аз имам и хамак и две палми, остана само да го закача Mr. Green

# 61
Люлката, доста добре изглежда. може и да послужи за четене на книга + бира Grinning
Агент, радвам се , че бъдещия президент е добре
Аз не знам дали ми харесва тук, ама вече свикнах,  Grinning. Онзи ден Плами ми говори " има черни, има мексиканци, ама няма много инглиш като мен" е мъчно ми стана за дребосъка, но се успокоявам, че ще има много инглиш в училище.

# 62
Кажете повече за Бостън.
ММ миналата седмица предложи полу-сериозно да се местим там. Не че има някакъв конкретен план, но напоследък е много недоволен в работата. В Бостън имало много барове, много ирландци и било до океана.  Crazy

# 63
Само да вметна, че на уест коуст не всичко е ЛА § СФ и има места, където също можеш да махаш крачолите пеш до къде ли не. Тъкмо се връщам от Трейдър-а, под прозореца ми е, на 5 мин от мол-а (Изглежда това е мерна единица тук.  Laughing)

Ех, ако не валеше толкова, Сиатъл и околията щеше да е най-прекрасното място, но не би. Ние все се оглеждаме да се преместим на по-топло, но имаме куп претенции, затова все тук си стоим. И аз чакам да чуя повечко за Бостън, макар Европа повече да ме влече. И Тексас премисляхме, и Калифорния... Уф, с корем къде съм тръгнала и аз.

# 64
В Бостън имало много барове, много ирландци и било до океана.  Crazy

Чакай живот и здраве да се сдобиете и с дете и Харвард е в Бостън, та градът става все по-привлекателен. Laughing

На мен изискването ми за място за живеене е да има тротоар. Laughing Всичко друго мога да преживея, пък ако има селски мегдан съм на върха на щастието. Mr. Green

# 65
На мен изискването ми за място за живеене е да има тротоар. Laughing

Много добре синтезирано. Simple Smile

Клер, на тая антигравити люлка викам да ѝ намерим гравити приложение.  Hug

# 66
Цитирам, не съм го измислила аз. Laughing

# 67
  Winkами това е Winkняма интересен брънч вече, само трезви мнооого ранни закуски.

Тази люлка изглежда готина, но само докато гледах филмчето и ми на се зави свят. Не мога аз да живея с главата на долу. Иначе много интересно.

# 68
  • The QC to be!!!
В Бостън имало  ... ..., много ирландци ... .  Crazy
  Sick Koe му е хубавото на това?

За мен пък мерилото вече не е само тротоара.  Flutter

Люлката си има супер приложение. Мин. год. в Буда като бях случих на фестивал и една мацка прави подобно йога представление на улицата, но вместо люлка ползва плат, разделен на 2, но така си го моташе измежду краката, че повечето от времето си приличаше на люлка.  Crazy Евала му на това девойче.  bowuu

# 69
Определено. Ще е перфектно и за мен, и за мъжО. На мен нещо ми скръцнаха колянните стави от балета, а на ММ - глезените от акробатичния рок. Не искам са спирам с йогата, а антигравити хамакът ще намали натоварването на ставите. В същото време ще увеличи напрежението в core muscles и ще облекчи гръбнака.

Да ви питам нещо. Имам един диск със страхотни упражнения за бременни на ей таз госпожа http://www.amazon.com/The-Perfect-Pregnancy-Workout-vol/dp/B000BLKJ5E. Ако някоя от вас проявява интерес, с удоволствие ще засиля диска към нея. Аз самата съм правила упражненията, моя приятелка - също, и с двете си бременности.

# 70
Записвам се, да продължа да ви следя и да споделя - за съжаление, не сме от избраните на лотарията тази година. Но щяло да има и октомври, та кой знае...
Интересни неща пишете за градовете. Ние също си бяхме харесали Калифорния, но с тези цифри, ще се помисли. Пък и време има.
Ако някой знае, при стаж или временна работна виза, какво се случва с половинката и детето. Има ли вариант и на него(половинката, де не детето) да разрешат да работи? А всъщност ще ги пуснат ли въобще в Щатите? Някой вече коментира, че начинанието не е лесно, но мерак.

# 71
Обсъдили сте любимите минградове, в които бих живяла без проблем - Сиатъл, СД, НЙ, СФ и Бостън.
В моя списък е и Финекс.

Тротоари, та тротоари Laughing , навсякъде където сме живяли е имало тротоари и разни неща на walking distance.
На мен  ми се е доживяло от известно време минималистично в апартамент, даже скоро ходихме да гледаме в съседно "село" fancy  high-rise в централната му част-всичко имаше в близост, че дори и в самата сграда...но не предлагат с 3 спални. Има си и други недостатъци, като качество на близките училища, които бих преглътнала, ако имаха каквото ни трябва.

Орхи, лек път!

Съни, повече късмет следващият път!

От тая люлка ми се зави свят. Crazy

# 72
Bens, открих тайната на минималистичния лайфстайл Wink
(сторидж/мазе с големината на пространството за живеене - няма клътър, няма чудо, за всеки бин си има място!)

Иначе се изненадах колко бързо свикнах с къщата, въпреки бурната ми опозиция и привързаност към апартамента, има си някои дребни удобства, които не могат да бъдат отречени. Факт е, че сме на 20 мин от даунтаун, но децата играят по улиците на квартала, а на половин-една миля са 3 основни пътя/магистрали. Кеф ти към цивилизацията, кеф ти в обратна посока, не си ограничен къде да търсиш работа, етц. Даже тротоари има  Wink
(но е вярно, че сменихме квартала основно заради училищата; вярно е също така, че това е основната причина на хората моя кръг С ДЕЦА, когато си избират локейшън; със всичко друго се прави компромис по мои наблюдения; колкото повече си склонен да похарчиш, толкова по-малък компромис)

Иначе Бостън е колоритен и доста стар, едва като тръгнете да наемате/купувате къща разбирате колко точно стар  Sick Новото строителство е много по-малко и ограничено и овърпрайснато в сравнение с други места (не визирам НЙ!). Обичат да поддържат стила на строителсвото еднотипен и типичен за региона, модерното не е особено на почит с малки изключения. Щатът социален, данъците сравнително високи, от таун до таун варират много, доста ниска безработица! Има си ам. събърбия, има си и полу-ърбън лайстайл, и добър публичен транспорт, но аз не познавам човек без кола.
http://www.bls.gov/web/laus/laumstrk.htm

Фейо, коя ще мери първо - ти у нас или аз у вас  Grinning Съпругът ти е мъж с късмет!
Уинкс, не сме! Бубето е на цели 5-7 мин от даунтаун  Wink

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 17:20 от Agent Provocateur

# 73
Фейо, коя ще мери първо - ти у нас или аз у вас  Grinning
Ама запЯдайте, молИМ! Хем ще пробваш антигравити хамака. Па ако трябва, ще качим Т в стаята за йога до заветните 95 Wink

# 74
  • У дома
Малкия Агент май бързо се възстанови, само така!

Много съблазнително изглежда хамака. Има ли възможност за DIY или трябва да се купи цял кит?

Общи условия

Активация на акаунт