139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 555

Sea-Bands may be used to relieve motion sickness, morning sickness and cancer nausea and vomiting. To ensure your Sea-Bands work properly, please follow the instructions below to position your wristbands correctly.

Place your middle three fingers on the inside of your wrist with the edge of the third finger on the wrist crease. The Nei-Kuan point is just under the edge of your index finger between the two central tendons.
Position the button facing downward over the Nei-Kuan point. Repeat the process for the other wrist.
One band must be worn on each wrist to be effective. Sea-Bands can be put onto your wrist before you start travelling, or after you have started your journey.
Sea-Band is suitable for adults and children.

Ха, тази Ней-Куан точка е точката на сърцето. Аз си го правя този масаж.

# 556
Благодаря, другарке Цонна! Отивам да се масажирам.

# 557
Дано помогне, но аз си купих всички видове sea bands първия триместър и почти си издълбах дупка в ръката от масажи, но ефект нямаше. Rolling Eyes

# 558
Чухте ли за смъртта на Галина Бумбалова във Флорида?

http://www.thedestinlog.com/news/friend-21908-bike-night.html

Била е на бригада и е карала колелото си късно вечерта по някакъв зает път. Не се прави достатъчно, за да се осигури безопасен престой на тези деца в САЩ...

# 559
Ох, а родителите й, милите?    Cry

Тук нямаме такива студенти. Знам, че в MD и VA по басейните като спасители работят много деца от бившите соц. страни.

# 560
Аз разбрах, че момичето е карало по велосипедна алея и колата е излязла от пътя. Не е въпрос на специално пренебрегване на безопасността на бригадирите, а просто необезопасена с мантинела велосипедна алея. За последния месец това е вторият такъв случай, за който чета - една колежка в Остин я потроши някакъв пиян младеж по време на сутрешния й крос по такава алея.

Горките родители, такова хубаво дете....

# 561
Аз разбрах, че момичето е карало по велосипедна алея и колата е излязла от пътя. Не е въпрос на специално пренебрегване на безопасността на бригадирите, а просто необезопасена с мантинела велосипедна алея. За последния месец това е вторият такъв случай, за който чета - една колежка в Остин я потроши някакъв пиян младеж по време на сутрешния й крос по такава алея.

Горките родители, такова хубаво дете....

Не ми се струва безопасно да живееш на 12 мили от работата и единственото ти средство за придвижване да е колело, което е масовата ситуация на бригардирите. Трябва да им осигуряват квартири на някакви разумни разстояния. Това все пак е Флорида, безумно непешеходен щат.

# 562
  • USA
Браво на Софияsmile3501!

Яна, дано си решиш проблема скоро!

Много тъжна история, милите родители Sad.

Подаръци носихме в началото на всички, но постепенно намалихме само за деца и такива, които и на нас подаряват. Винаги ни гледат в ръцете, неудобно се чувствам за в момента, но след това ми минава. Не сме длъжни в крайна сметка.

Кола не наемаме, гледаме повече с градския транспорт, по-интересно е за Стейси, но понякога взимаме колата на свекъра или някой друг.

Момичета, от къде мога да поръчам гювече като нашите българските, но голямо и ако може да е
 без покритие отвътре, че нали било вредно newsm78. Благодаря!

# 563
Пък моята малка маймуна бърка две български думи: война и лайна  Laughing

# 564
  • usa
подаръци за бг сте задъвкали гледам... само едно мога да кажа по темата - ох!!! ако остане на мен ще постъпвам като анет, обаче моят мъж е от "старата школа" и без подаръци не тръгва, а на всичко отгоре не ги измисля, нито купува, а очаква от мен да свърша тази работа... както и да е, добре че рядко си ходим, та някак си преживявам стреса. та във връзка с това - тази година съм в редиците на прелитащите океана. ако се организира някво форумно мероприятие в софия между 19 юни и 19 юли и някой проявява интерес да ме покани, свиркайте.

# 565
Пък моята малка маймуна бърка две български думи: война и лайна  Laughing

Право е детето. Разлика няма.

Благодаря на всички за съветите за световъртежа. Не знам кое точно помогна (всичко пробвах без хомеопатията), но ми мина.   bouquet

# 566
Браво Яна, важното е, че "лайна"-та срещу световъртежа е спечелена  Grinning !

# 567
Бре миз,отде толкоз отпуска бре..нашата програма тази година е особено сложна,знам че аз съм с бг август за 20ина дни,с децата и техните графици,лагери,дейтс и пр си е цяла наука,имам два ексел шита оцветени съответно и отдолу легенда  Mr. Green
....
Жега ужасна настана,с целия си акъл изтипосах две деца и баба да берат ягоди на полето на сто градуса,добре че никой не умря,но пък сега ядем истински ягоди..запознахме се с бг които правят органик стопанство и го носят по кутии на клиенти,много кул..
...
не се возя на нищо в софия,вървя.Ако е младост-люлин положение-такси препоръчано в настоящия момент

# 568
Фея,  Laughing

Маймун, не знам за гювеч.

Анет както винаги супер организирана. Simple Smile

Пропускам Б-я и това лято.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 15:49 от benson10

# 569
Браво Яна, важното е, че "лайна"-та срещу световъртежа е спечелена  Grinning !
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт