139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 400
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Ianajar, не знам от коя страна на океана си, но аз бих отишла на отоневролог. Ако си в Европа в момента, има лекарство, което възстановява еавновесието и действа на средното и вътрешното ухо - Бетасерк. В САЩ го няма, разбира се, също както и Домперидон, който УСПЕШНО лекува ГЕРД.

Другите неща, които помагат при вертиго и моушън сикнесс са Вертигохийл (натуропатско), магнезий и много вода.

П.С.

ЧИД и ЧРД на всички празнуващи!

Честит празник!

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 23:34 от Ева на сцена

# 541
Мерси, Ева. В Охайо съм. Другата седмица имам час за семейния доктор, но не ми се ще да продължава дотогава това чудо. А за отоневролог ще почакам поне два месеца в нашата система.

Ще наблегна на магнезия и водата.   

# 542
ЧРД на Калин и Калин Simple Smile
ЧИД на знайните и незнайни форумки, паднали жертва на интернетската краста  Mr. Green
Честита ни грамотност!

Реших да сменя попрището с боба... Ще стана фотограф. Агент, може моя боб да не е толкова артистично сниман, ама аз ще се науча. Радва се на полулярност. Mr. Green

Цоне, от моя здравец ли се вдъхнови, душо!?! Каква сачма мен ме е ударила, срам ме е да кажа... един трън цял живот не съм отгледала, но последните седмици съм се посветила на китки и специално мушката и здравец за БГ флейвър на градината... вие знаете ли, че са от едно бот. семейство... а че по Европата дори немски графини развъждали нови видове здравец, не че са малко, някои категорично не изглеждат като здравец и ме озадачават силно... а че сърни, комари и други гадове не обичат миризмата му!?! Не обаждай обаче на любимия за фотографията, че ще ти прибере CC!

Много здраве на всички от мен и моя здравец  Grinning

Flower-3223 by Agent Provocateur 007, on Flickr

PS ПОдаръците.... ах, подаръците са ми болна тема! На децата нося, но почнаха вече да си поръчват... свекърва ми като заминаваше изходих Кембридж, защото на подаръците трябвало дa пише "Made in US"

# 543
Яна, много неприятно, пробва ли http://www.sea-band.com/ . Дано бързо ти премине!

Честито на Калиновците!

# 544
 Агент, мъл4ис си за свеки, а снимки с куфара на сбогом направи ли?
4естито на Калин и Кал Heart Eyesин

# 545
  • The QC to be!!!
ianajar aз бих казала да се разбере първо от какво е, пък тогава търси илачи! Не звучи да е от летенто 5 дни след летене.  Thinking Нали не си летяла за 1ви път? За 1ви път ли ти се случва?

Со Уот - ох, ако зависи само от мен, аз ще се появя само с 1 усмифффффка и това е. Но... нали си имам половинка...  Rolling Eyes

Агент много ти хубава китката...

# 546
Агент, твоя здравец е  супер. Ще дадеш китка някой ден да завъдим.

Видя ли ме к'ва съм готина? Mr. Green

# 547
За подаръци мъкна само за племенниците, като всяка година си поръчват по нещо, мъкнала съм въдици(определено много тъпа идея), 3д тебешири, лего, сега имам поръчка за ролери, но мисля да потърся от тези кецове с колелца отдолу, джойстик за видео игри...това са ми идеите. Иначе сестра ми ми заръчва дрехи за децата, дънките са евтини тук, маратонки...такива работи. За възрастните мъкна дрехи или според хобито, за баща ми купувахме макара за въдица, сега обектив за новия му фотоапарат и така.

# 548
С голямо закъснение да си кажа, че съм впечатлена от София и нейния реверанс.

Яна
, много неприятно звучи. Дано скоро се вредиш за лекар.

# 549
Терминатор,
много подаръци са това,как ги пренасяш?На мен точно това ми е другото притеснение-то хубаво ще купя подаръци,ама как ще ги транспортирам?С два куфара ще бъдем ,ще имаме и личен багаж...
И аз реших да питам кой какво иска и половината казха "нищо,само си елате",а другата половина не ми се говори какво си пожелаха....Та затова реших и тук да питам.
Как така нищо не носите? Не ви ли е неудобно да ви гледат в ръцете,а вие нищо да не извадите?Може да са ми глупави въпросите,но за първи път след много години престои тук ще се прибирам и се чудя какво да правя.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 05:07 от happy_mama

# 550
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на Калин и Калин! Да са здрави и щастливи деца.  bouquet

Честит празник на всички!

Когато сме си в София, кола не наемаме, но винаги има някоя под ръка, която да караме. След първите 2 часа се свиква с движението. Използваме много и градския транспорт. Децата много му се радват, особено на трамваите и тролеите. Дори ако нямаме специално качване на градския транспорт докато сме там, се возим по няколко спирки само за идеята.  Simple Smile

Подаръци тази година купих само за бабите и дядовците и то по 1 нещо само, и за племенника ми. Това е. Реших, че не съм дядо Коледа и всички да ме чакат за подаръци, все едно съм се сродила с Рокфелер докато съм била тук, а не е като да сме си скъсали д-то от бачкане. Който ме чака само заради подаръците, по-добре да не идва да ме вижда въобще. Хм, като трябва да купувам на всички познати и деца подаръци, някой сети ли се да прати по някой подарък за моите деца, когато баба им идваше тук? Ми не - имаше подаръчета само от бабите и дядовците.   И те биха се зарадвали на една тениска с надпис България, например. Ама не, някак е възприето, че ние тук парите ги берем от някъде и сме длъжни да пращаме и носим по 1 куфар подаръци за всички. Хай' сиктир!

Агент, много ти е хубава китката. Поздравления за добре положения труд и умения Simple Smile

ianajar  дано по-скоро отмине това състояние. Звучи много неприятно.

# 551
Честити рождени дни на Калин Титин и  Калин Тандурин.
Здрави и умерено палави.

Подаръци нося/пращам на една братовчедка и децата и, но и тя никога не ни забравя. Heart Eyes  Картичка, мартеници, два реда от сърце са ми достатъчни.
Вижданията ми са като Иркините+ аз не съм на ваканция или гурбет, за да нося подаръци за спомен. Ако живеех в друг град в Б-я пак ли се очаква да нося подаръци при всяко виждане.

Кола сме наемали веднъж, доста отдавна, спомням си в София ни бяха дали супер тясно паркомясто, мъжа ми трябваше през прозореца на колата да излезе.

Агент, чуден здравец.

# 552
Мерси на всички за съчувствието.
Не съм тръгнала лекарства да вземам (дори и хомеопатични  Simple Smile), просто понякога има други трикове за успокояване на такива състояния, но не помня нито един. Бейби, не ми е за първи път, традиция ми е да ми прилошее в колата, но никога не е продължавало повече от 24 часа след пътуване. Ще видим.

Честити празници на всички празнували вчера!

За подаръците - нося само на племенника си. За всичи останали не виждам причина, освен ако няма някакъв специален повод. Не се сещам някой да ме е гледал в ръцете, не че и бих забелязала, де - пълен непукист съм.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 11:20 от ianajar

# 553
Яна, както Клер  ме подсети, защо не отидеш на акупунктура? Или поне си направи масаж на тези точки, показани в линка на Клер за гривната.

Ние със София сме с motion sickness и двете, но пък никога не ме държало с дни.

# 554
На Клер линка не можах да го отворя.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт