139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • The QC to be!!!
Цоне и повече от 1 вари дарлинг, ма да стане бре мила, да стане, така го свари и хварли.  Laughing

# 526
Baby, работата е сигурна, че ще стане. Писна ми да хвърлям и този път реших да променя коренно метода си на практикуване. Това, което виждат очите ти е боб. Laughing Отсега нататък ще садя. Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/7258764086/in/photostream

# 527
Здравейте!Отдавна не съм писала тук,но редовно ви чета.
Предстой ми ваканция в БГ и се чудя какви подаръци да нося.От доста години не съм се прибирала,имам племенници (момчета са всички),които не съм виждала,родители,братя ,сестри и още род...приятели с малки деца.И реших да питам вие какви подаръци носите? И на всички ли?Мислих,мислих...ще бъдем с 2 куфара по 23 кг.....какво по-напред да тикна в тези куфари.
Ако някой реши да сподели идеи за подаръци много ще ме улесните.

# 528
В началото носех на всички наред. После си дадох сметка, че не съм длъжна. Нося/пращам само на най-близки роднини. За възрастните купувам качествени хранителни добавки (протеин, мултивитамини, омега 3 - все от lef.org) и чайове (само от mightyleaf.com). За по-младите и за децата нося дрехи, съответно ECKO, Aeripostale или Children's Place.

# 529
Честит ден на буквите и весел рд на КАлин и Калин
..
Не нося подаръци никому.КУпувам по заръка ако някой иска нещо конкретно и дотам.

# 530
Честит празник, другарки! Или както каза една моя позната- da uvajim dneshniq den na slavjanskata pismenost i kultura!!! Mr. Green

Реших да сменя попрището с боба. Писна ми да предсказвам, сега съм решила да запечтвам спомени. Ще стана фотограф. Агент, може моя боб да не е толкова артистично сниман, ама аз ще се науча. Радва се на полулярност. Mr. Green

Не знам кой е  вторият Калин, за първия си мисля, че е на Тандури. Дано съм улучила. Да му честит празника.

Подаръци, само когато съм в добро разположение на духа. Да се молят да ме хванат тогава. Laughing

# 531
 happy_mama, занеси само на децата щом сте голяма рода, каквото прецениш по възраст. Сега се сещам, че носих за едни дечица 3Д тебешири, много бяха доволни, защото никой нямал такива.

Цонна, още си чакам, ето на петък чука на вратата, ти към празнично меню си се ориентирала, ни боб подушвам, ни леща.

# 532
  • The QC to be!!!
Цоне жива да си и здрава, аз ще кажа ако стане. Па дано как си го видела, така да стане.  Mr. Green

Калин на Тандури и Калин на Титина. Живи и здрави да са децата, щастливи и умни да растат.  Praynig

Не ми говорете за подаръци. Това ми е болна тема всеки път. Защо съм купила ай под, като детето е се е надявало на лап топ (8 годишна пикла), защо съм купила обувки от плат, тя майката само кожа признавала, нищо, че на детето не му пука...  Crazy Е ошашавих се вече. Всеки път се камарим и пристигаме като дядо коледа. От как сме тук в ЕС, това е 2-3 пъти в година. Преди бях по на хаир, че беше по рядко, ма сега...  Confused

# 533
 Бейб, има оправия - спри подаръците.

Цонна, готвиш или хвърляш?

# 534
Възможно ли е motion sickness да продължава пет дни след приключване на пътуването? Ако някой знае ефективни немедикаментозни илачи за непрекъснато гадене и световъртеж, ще съм много благодарна.

# 535
Да не си бременна? Mr. Green

Аз освен телефон на знаещ човек, друго не мога да предложа. Намерих един илач, ама той е за морска болест.

Со вхат, опитвам се да чета днес, прехвърлих вече една страница. Joy

# 536

Изключено.
Кажи илача за морска болест, то все тая.

# 537
Абе то казването най-лесно, ама то има чалъм как да го приготвиш. Ако няма откъде да го купиш мога да ти дам координати на едно място с доставка до вкъщи. Ама аз бих се консултирала първо със знаещ човек.

Ето ти го:

http://drluc.com/Tabacum.htm

П.С. Това са си мои интерпретации, които по  всяка вероятност нямат нищо общо с действителността. Не като с боба тази работа. Laughing. И, че ако не помогне, няма да наверди не важи! Не бих посмяла да си го сложа в устата само по препоръка на Цонка Wink

# 538
Ти съвсем ме обърка. Хомеопатия нали не се взема превантивно?  newsm78 Така или иначе, изпуснала съм момента. Мерси все пак.  Grinning

# 539
А сега загрях. Laughing Може да се взима, даже когато има грипни епидемии препоръчат да се взима.

Както и да е, аз не бих го взела също само по предписание от форума:)

Общи условия

Активация на акаунт