139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ауу, Цоне, е как не можа, косата ти е идеална за такава прическа. Пусни снимка на ЛС да те видя, ако е удобно. Wink
С бръснач ли те подстригва?

# 586
Здравейте мили мами! Честит детски празник!
Влизам тук за помощ. Ако може някой спешно да ми пусне линк на разписание на автобус довечера след 21 часа от  Ню Йорк за Масачузец, South Chatham. Дъщерите ми пристигат на летище Кенеди в 21 и трябва да се придвижат до гореспоменатато и по точно до Саут Денис....Имат бегла информация. Благодаря предварително

# 587
Кари,  доколкото успях да видя няма директен автобус до South Chatham, намерих до New Bedford от тук: http://www.greyhound.com/, но е само в 14.30 от Ню Йорк. JFK не е съвсем близо, докато вземат багажи и минат митница ще стане много късно, може би е по-безопасно да спят някъде на хотел и на следващият ден да пътуват. Друг вариант е да хванат влак до Бостън, но така много им се удължава пътя.
Ето тук може да погледнеш: http://www.amtrak.com/servlet/ContentServer?pagename=Amtrak/HomePage
От летището трябва да стигнат до NY-Penn Station.

Дано някой по-запознат се включи.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 16:51 от benson10

# 588
Ох, и аз много им търсих варианти на децата. Гледах за китайския автобус, ама последният за Бостън е в 10 часа, а те не могат да се придвижат от летището за толкова кратко време.(+както бенс каза митническа проверка, лутане къде и що). Нямат ли престой в Ню Йорк, имат ли къде да положат морна глава?

Пиши да го измислим, ама много кратък срок сте дали за размисъл. Laughing

До Бостън ще стигнат, ама оттам натък ми е мъгла.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 17:18 от Цонна

# 589
Без насмешка моля! това съм аз на стари години, много народ потвърди приликата, а и гердани обичам. Останалото като талант и имотно състояние са несъществени разлики Mr. Green

Руми, програмата ти убийствена звучи. Ти време за дишане нямаш.

# 590
  • САЩ
Руми само като ти прочетох програмата и се изморих! Аз с една работа и едно дете и на моменти чувствам че му изтървам края, а ако имам и училище да съм гушнала букета до сега. Вече съм решила че ако ще инвестирам в образование то ще е в това на детето. От нас с мъжа ми който колкото учил, учил, стига толкова. Не само че пари не ни се харчат за това ами ни и мързи  Tired Ако се наложи нещо курс тук, там свързан с работата, да, но да подхвана нещо което ще ми отнеме години, не мерси.
Остават още 6 дена до отпуската в БГ и нямам търпение вече! Май месец ми се видя много дълъг.

# 591
Без насмешка моля! това съм аз на стари години, много народ потвърди приликата, а и гердани обичам. Останалото като талант и имотно състояние са несъществени разлики Mr. Green

Пусни снимка на лични да те видя, ако нямаш нищо напротив.

# 592
# 593
Честит празник и на вас, Миме!

# 594
so what? , кой ти каза че приличаш на нея?

# 595
so what? , кой ти каза че приличаш на нея?
razpoznah se!! duha Tatianska, duhat e vajen! такъв ми е хастара!

# 596
Стигат ли до вас вопли, че в България забранили пушенето на обществени места? Като са се заоплаквали всички, едни фермани в защита на свободата да пушиш, една тъга по кафето с цигара... Ще свикнат.

Нюйоркчани пък си имат свои си проблеми със свободата -кметът забрани големи бултки сода да се продават в ресторанти и бодеги. И тук се оплакват и жалят свободата.

# 597
А, хич не ги жаля, Хиър. Само как мразех да седна за едната паста, а после да бързам към къщи да се къпя, че не мога да се трая осмърдяна от цигарения дим. Еле па като си отимах бебе... Спрях съвсем да ходя по заведения от момента, в който забременях.

Да свикнат.

# 598
  • Boston, MA
Бубка, видях въпроса, ще пиша подробно прос и конс при първа възможност, че ми е много напечено в работата. ...

Когато можеш, няма зор, благодаря. Взех една-две малки мострички, да видим.

Много късно виждам въпроса за автобуса, Чатам/Денис е на Кейп Код, сигурно ще трябва от НЙ до Бостън да се стигне и после обратно надолу и по полуострова. Или от Провидънс евентуално. Но толкова късно май няма автобуси, добре е да останат в НЙ за през нощта. Дано са се оправили децата.

Не знам как ги организират тези бригади, явно ги пускат съвсем сами да се оправят, а то не е толкова лесно. Питайте тук, ако можем да помагаме, но по-отрано де.

Руми, стискам палци, ще се оправиш, сигурна съм, но се гледай. Аз учех преди децата и си спомням какъв зор ми беше тогава, сега пък абсурд.

# 599
Доколкото виждам няма да стане само с автобус до Денис или Чатам, освен ако няма местен обществен транспорт. Може и да има, вижте тук http://www.capecodrta.org/ Ако не, с такси или някой да ги вземе от съседен по-голям град.

От Бостън може до Плимут с влак или автобус. Може и до Хаянис, според този линк http://www.capecodtravelguide.com/getting-here

Service from Boston and from Boston’s Logan Airport to Hyannis is provided by Plymouth & Brockton’s Logan Direct (508-746-0378). (2 hrs. 10 mins.) Service from Hyannis to Provincetown is also available.

От Хаянис до Саут Денис е 20 минути с кола, според гугъл мапс.

Но наистина няма да как да стане това през нощта. Най-добре им намерете хотел до Пен Стейшън в Ню Йорк, откъдето ще вземат сутринта автобус. Почти срещу Пен Стейшън има един хотел Пенсилвания, който не мисля е много скъп. От ДжФК до Пен Стейшън може да се стигне с метро за $7-8, мога да обясня как подробно, ако е нужно.

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 03:08 от Hear Again

Общи условия

Активация на акаунт