139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
So what? идвам да ти кажа, бобът падна и идвам да ти честитя!!!!!

# 601
Zdraveite, imam nujda ot sadeistvie za koeto blagodaria predvaritelno. V California sam na gosti, poiaviha mi se gabichki ot baseina. Mojete li da mi kajete kakvo moga da si kupia bez recepta bilo to niakakav raztvor za promivki ili vaginalni tabletki.

# 602
Мими, за гъбична инфекция може Clotrimazole (Lotrimin). Има го и като крем, и като вагинални таблетки. Но аз не бих разчитала само на това. Има и други заболявания с подобни симптоми. При всички положения е най-добре да те види лекар.

И, моля те, пиши на кирилица. Ако нямаш на компютъра, ползвай Кредор. Ако проблемът не беше медицински, нямаше да отговоря заради латиницата, която си използвала в поста си.

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 23:15 от Фея Кръстница

# 603
 извинявам се  Embarassed

# 604
Hug Нищо де!

И оздравявай!

# 605
  • USA
Титина, мерси за гювечето, ще погледна и там!
Мими, дано се оправиш скоро!
Сипируми, изключително трудно е да учиш с деца, а пък камо ли и работа! Дано поне ти остава малко!

Мексиканците, които рязаха дърветата около нас, ни отрязали и кабела и нямахме Интернет за 4 дни. В началото ми беше едно скучно, но пък си изчистих къщата, сготвих любими неща на мъжа ми.

Момичета дайте съвет: Стейси другия месец става на 3 год., обаче е в някакъв кофти период, плаче, изнервя се бързо, не се отделя от мен за секунда, не иска да е с др. деца, и ми се струва, неподходящо да събирам деца за РД. Искам пак да й направя деня специален, но не знам как. Ще има торта, снимки, но ми се иска някъде да я заведа, а не знам къде. Дайте идеи, моля ви!

# 606
Маймун - куклен театър?

# 607
Маймун, petting zoo?

Нещо от сорта на http://www.handsonhouse.org/ ?

Фабрика, в която пускат деца (от типа на Crayola или Hershey)?

Някое добро студио за face painting (подобно на http://www.changingfaces4fun.com/)?

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 02:41 от Фея Кръстница

# 608
maimun77 ,spored моят опит дете на 3 ,в период на "до мама" не е за студиа и затворени места с много народ/театър(особено ако не знаеш каква е постановката и се яви кукла до тавана представляваща "слънце",добър герой,от к Стефан крещя истерично 3 седмици). Аз бих заложила на семеен пикник ,басейн/езеро, нещо навън и много лоу ки,на дете му е важно вие да сте наоколо и да сте празнични. Може да купите някакъв проект да правите семейно (зависи дали обича пипкави работи),хвърчила да пускате,на лодка да се возите, ако  е нещо ново или добре забравено старо и не и е стресиращо-това за мен е бест..Весел празник!

# 609
Златоуста Анетте. Laughing

# 610
Здравейте момичета!
Попаднах на вашият форум ровейки се в интернет и се регистрирах специално, за да мога да пиша тук- надявам се да ме приемете в редиците.
Живея в Щатите от няколко години, в момента със съпруга ми сме във Филаделфия.
Преди два дни разбрах, че съм бременна и все още съм в шок мисля...
Много се надявам да има момичета, които живеят в моя район и да могат да ми помогнат с питането.
Трябва да си намеря нов obgyn(предишният беше доста зле) - можете ли да ми препоръчате някого?
Не смея никого да попитам, нали е още много рано...все още не мога да повярвам (сигурно си личи по объркания пост)
Предпочитам Pennsylvania hospital, защото ми е наблизо, но нямам представа към кои лекари да се обърна. Изчетох наляво и надясно всичко из нета, но не получих добра представа...в момента съм се притеснила, тъй като отгоре на всичко имам и леко хронично заболяване, което трябва да се следи по време на бременност.
Както и да е, ако някой може да препоръча болница и/или лекарска практика ще съм много благодарна.

# 611
Патенце, първо честита бременност и добре дошла!

Аз съм на 100-на мили от теб и не мога да ти помогна с препоръка за ObGyn, но ти желая да си намериш свестен такъв. Не забравяй и за алтернативата birthing center. Аз лично, при нормално протичаща бременност, не бих раждала повече в болница.

# 612
Фея, благодаря!
Ще имам в предвид съвета ти. Не зная доколко бих била смела да пробвам без епидурална, но не изключвам нищо. За момента само си мисля всичко да е наред- не е като да сме на по 20 години или без работа, но се чувствам много неподготвена.

# 613
Че какво очакваш?! Първа бременност, за която знаеш от два дни! Разбира се, че ще се чувстваш неподготвена. Дай си време. След няколко месеца ще видиш, че си забременяла в перфектния момент от живота си.

Ще кажа и на теб: раждането нито боли толкова, нито е толкова страшно, колкото го показват по филмите. Дишай спокойно. И питай. Всяка от нас с радост ще помогне.

# 614
Ще кажа и на теб: раждането нито боли толкова, нито е толкова страшно, колкото го показват по филмите. Дишай спокойно. И питай. Всяка от нас с радост ще помогне.
Бре боли си то..казвала ли съм ви как с Ния питам д-ра-мога ли да пропусна че раждам..така да имам контракции и да не забележа..той ме гледа,гледа, почеса се,пък рече "ще разбереш,не се тревожи"..като за заражда 1родната разбрах какво искаше да ми каже чиляка Laughing Инак не е страшно и е като цяло чудесно
*

сега рАботим върху правописа Mr. Green
*
събирам идеи за охранване на дете к яде броколи и лимон предимно..Стефан е 17 кила,майка ми и баща му ми надуха главата тия дни,чак успяха да ме леееко притеснят.Бъркам тахан с нутела; мед и кокосово масло на филии и пр,а той ви вика сега-дай круши,ма без нищо (карам го да топи в пинът бътър)..пффф..

Общи условия

Активация на акаунт