Диета за напълняване?

• 11 046
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
  • с/у ОколоМръсТното
250 гр. сухо пълномаслено мляко, 1 голямо пакетче масло ( 250 гр. ), 2 чаени чаши прясно мляко ( не съм сигурна за милилитрите, на око я нагласям плътността ), 4 лъжици какао, 1-2 ванилии. Разбърква се, оставя се в камерата или хладилника да стегне и се опустошава. Simple Smile

и аз си я записвам. Мерси.  Grinning
Но шоколадът по всички последни статии и изследвания е полезен и не спомага за напълняване.

# 61
  • София
Но шоколадът по всички последни статии и изследвания е полезен и не спомага за напълняване.
Знаех си Mr. Green Цял живот се храня здравословно значи Grinning

# 62
  • София
супер си е шоколадът, стига да не е бъкан със захар, глюкоза и каквото там се сетят. Дори нехаресващите шоколад, с удоволствие похапват черен.

# 63
Как да не се пълнее от шоколада?Къде ги четете тези статии?Искам и аз да повярвам на това,че много го обичам . Погледнете отзад на опаковката колко грама захар има в 100гр. шоколад и на колко калории се равнява.

# 64
  • София
пълнее се, ако е пълен със захар и други подсладители. Колкото по-черен, толкова по-полезен, стига да е истински шоколад, а не някакво менте.

# 65
Пък и от количествата зависи, като всяка храна  Wink

# 66
Вече и аз си имам оправдание за любимата ми храна. Съвсем сериозно, аз също съм чувала теории, че ако не смесваш едни храни с други не се пълнее нито от шоколад, нито от картофи и хляб толкова. Разбира се, това не значи, че трябва да прекаляваш. Освен това приготвеният в домашни условия шоколад със сигурност е в пъти по-качествен от купения и може да си го направиш с по-малко захар или нейни диетични заместители.

# 67
Стига бе, разбира се, че ако се яде само шоколад няма как да се напълнее та.. Въпросът, че това дето ние сме свикнали да вземаме за шоколад е с ядки, с бисквити и т.н. примеси.
А има хора пък, дето се тъпчат по цял ден с какво ли не и после.. сладкото само им е виновно Wink
Много е относително, шоколадът не е страшен сам по себе си. Нито изобщо някоя храна.
Хайде да се хване някой да яде по цял ден натурален шоколад само, пък да го видя напълнял после  Laughing

# 68
Хайде да се хване някой да яде по цял ден натурален шоколад само, пък да го видя напълнял после  Laughing

Сетих се за един приятел, пухкав беше - пухкав си остана.
Решил беше да се подложи на диета - гроздова. 2 седмици яде грозде на корем и нищо друго. Напълня с 5 килограма и беше много разочарован накрая Laughing.

# 69
  • София
ужас, баш с грозде намерил! Да беше добавил и смокини, та съвсем да се окръгли.

# 70

Сетих се за един приятел, пухкав беше - пухкав си остана.
Решил беше да се подложи на диета - гроздова. 2 седмици яде грозде на корем и нищо друго. Напълня с 5 килограма и беше много разочарован накрая Laughing.

И аз така бях пробвала една есен- плодове на корем осново грозде и ябълки. Не стига че коремът ми се подуваше ужасно ама и надебелях. На всичкото отгоре и спотувах Simple Smile

# 71
Да ви кажа, аз като вечно бореща едни пет-седем-десет киограма... ами не ям никакви пакетирани, вредни храни, не пия газирано, освен бира, со почти не слагам в яденето, сладко ям пет пъти в годината, но проблем са си и количествата. Едно е чиния зелева саата или марули, друго тава, защото не мога да спра.

# 72
Ми тогава... може да не му е било само храненето проблема на човека.

Честно, наистина не си представям как някой ще яде само - па било и пълното с плодова захар грозде - и ще дебелее...
Друг е въпросът, че да седиш сума време на еда храна, ако ще и плод да е, не си го предствям. Никога не бих издържала аз поне, а и няма как да  е полезно.
Но пък.. така или иначе метаболизъм, начин на живот, болести, ген и т.н. са също доста важни.. Така че..
Но аз и познавам хора, дето уж вечно не ядат нещо си, или се ограничават, а всъщото време все си дебелеят.. или в най-добрия случай си седят така.
Та има поне два варианта - или въпросните само казват, че се ограничават Wink, или просто.. не могат да отслабнат.
Не знам, аз опит свой с диети и т.н. нямам.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 16:58 от Сова

# 73
  • София
Оф топик, но - valerie, не ти вярвам, че пълнееш от тавите зелена салата. Това просто не е възможно според мен. Че то това си е жива трева. Не една, две тави да изхрупам, най-много да ми се подуе коремът зверски, след 2 часа пак ще съм гладна. Виж, ако топкаш в сосчето хлебец, друга работа Laughing

# 74
  • София
а не е ли възможно от това разширяване на стомаха, после да се преяжда? Нямаше ли нещо в стените на стомаха, някакви сензори, които казват, че си сит?

Общи условия

Активация на акаунт