След края на "Листопад" - тема 68

• 37 455
  • 456
  •   1
Отговори
# 285
Няма спор,просто отбелязвам факта,че Дениз е в пъти по-красива.

Е, чак пък в пъти.  Wink Снимката й е много обработена, докато тази на съпругата на Нихат е в домашна среда и жената дори не е гримирана.  Peace

# 286
Няма спор,просто отбелязвам факта,че Дениз е в пъти по-красива.

Е, чак пък в пъти.  Wink Снимката й е много обработена, докато тази на съпругата на Нихат е в домашна среда и жената дори не е гримирана.  Peace
На първата снимка е гримирана  Peace Може би е до моя вкус  Laughing определено намирам Дениз много по-привлекателна от съпругата на Нихат.Мое мнение  Peace

# 287
А Нихат имал ли е нещо с Дениз, извън филма, че вече забравих......? newsm78 newsm78
Снимките на Дениз Чакър наистина са мнооого обработени-от километри си личат........ Rolling Eyes
Мисля си,че ако и нас ни нагласят професионално, може да ставаме и за 1-ва страница на някое модно списание..... Flutter Flutter Ех, размечтах се............. Crazy, ама си е вярно.  Peace

# 288
САмо на мен ли жена му ми прилича на някоя актриса, но не мога да се сетя коя.

# 289
Мисля си,че ако и нас ни нагласят професионално, може да ставаме и за 1-ва страница на някое модно списание..... Flutter Flutter Ех, размечтах се............. Crazy, ама си е вярно.  Peace
За тебе мога да потвърдя със сигурност.  Peace

# 290
Добро утро.  Hug Hug Hug

Хубав петък.  bouquet

# 291
Ох Снежи,как ме изкушаваш... Laughing Започна и моята ваканция и заминаваме за лятото с моето семейство,ще гледам да намирам от време на време да пиша от някъде  Peace Пожелавам приятно лято на всички,изпълнено със много хубави емоции и радост  Hug

# 292
ИвчеHug  лек път и приятно прекарване на ваканцията. Hug Hug Hug

# 293
соичка, засрамвам се.......... Embarassed Embarassed Flutter Hug
Ивка, весело и щастливо лято!
Това пожелавам и на всички от темата ни!
Снежка-както винаги неуморна в постоянството си темичката да върви!  Hug Hug Hug

# 294
А Нихат имал ли е нещо с Дениз, извън филма, че вече забравих......? newsm78 newsm78

Моите спомени са, че май имаха връзка и извън сериала, ама не продължи повече от няколко месеца.  Thinking

# 295
да имаха но не за дълго! В по старите теми имаше и материали от списания и местни сайтове

# 296
Това е Бурак Илмаз

и го спрягат за новото севгили на Гьокче Бахадър. Връзката им е сравнително нова от около месец, но веднага са ги изловили да се държат за ръце в Чешме. Whistling
Футболист е и не е никак лош. Laughing

А това е новият домашен любимец на Бенну:

# 297
  • София

Уууу много е хубав , браво !  Heart Eyes

# 298
Дано този път и провърви на Гьокче!  Praynig Grinning
Бенну много сбабичкосана........  Shocked  Rolling Eyes  Tired

# 299
Добро утро. Hug Hug Hug Днес ще закусваме до морския бряг. Wink

Бързо действа Г. обаче - преди два месеца развод и вече ново гадже, че и за ръце се държат.  ooooh! Дано са щастливи. Praynig
Хубав ден.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт