След края на "Листопад" - тема 68

• 37 413
  • 456
  •   1
Отговори
# 405
Честита Нова Година и от мен! Бъдете живи и здрави и много сбъднати мечти през годината! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 406
Добро утро.  Hug Hug Hug

БискитHeart Eyes здраве и късмет.   bouquet

Успешен ден. Hug

# 407
Шах Султан. Wink

# 408
Мерси, Снежи! Hug Heart Eyes Успешен ден!   bouquet

# 409
Фахрие е получила наградата на YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - YILIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ за най-добра киноактриса.  Party Party Party

Има и видео.  Hug

http://www.paylas.com/kultur-sanat/yilin-yildizlari-fahriye-evcen-2408.html

Репортаж за нея от университета, в който учи, на Ченгиз Семерджиоулу.  Hug

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 19:05 от ·٠•Snejka•٠·

# 410
Снимки, някои не са нови, но сега ги пускат. Heart Eyes

От сета на "Veda". Hug

"Лъжовна пролет"  Hug

Готина.  Heart Eyes

От някаква фотосесия.  Heart Eyes

# 411
Снежи, мерси за материалите за Фахрие! Hug Hug Heart Eyes Чак сега ги видях. Embarassed
Много е готина на видеото и на повечето снимки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уникална красота! Flutter

# 412
Гьокче Бахадър е била на премиерата на новия филм на Къванч Татлъту - "Сънят на пеперудата". Отишла е с Илкер Калели, партньорът й в сериала "Изгубеният град". Wink Спрягат ги за гаджета, доколкото разбирам. Peace

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=66046& … ;rid=2368&p=2

Благодарение на Славена. Heart Eyes  bouquet

# 413
  • Sofia
В момента дават някакъв игрален филм с Фахрие по Диема Фемили,участват и други познати лица.Филма е на мястото на Млечния път и не мога да разбера заглавието му...

# 414
Здравейте на всички! Листопад беше и все още е най-добрият сериал за мен. Липсват ми няколко епизода,за да събера всичките. Някой може ли да ми помогне?

# 415
Здравейте на всички! Листопад беше и все още е най-добрият сериал за мен. Липсват ми няколко епизода,за да събера всичките. Някой може ли да ми помогне?

Не съм ги търсила и не може да съм ти много полезна, ама провери дали в замунда ги няма. Hug

# 416
Някой може ли да ми каже за какво се разказва във филма на Фахрие Evim Sensin дали го има някъде със субтитри,че май изглежда интересен

# 417
Къде се обсъжда Листопад,що за буламач е тая тема

# 418
Предид профила ти - и тая ли тема се опитваш да ос*реш?
Ти какво ще ни споделиш за Листопад?
Обикновено новодошлите пишат по темата, а не влизат грубо с бутонките да ръсят умнотии.

# 419
  • Sofia
     Що не си гледаш руските филми,а

Общи условия

Активация на акаунт