Нашите кухни - тема 43

• 94 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Балчик
стига бе, какви са тези пресушаващи хладилници? и аз не съм забелязала да имам такъв проблем, а лепкам всичко отворено, грам кутии не слагам - сирене, плодове разрязани, салами.... а това за млякото с ориз не е много невероятно - то като е топло няма коричка, но после си хваща дори да стои извън хладилник, аз даже чакам коричката да се появи (като е изстинало), за да го ям!
а да и аз имам тази система no frost, но не съм чела добре, мислех, че е за фризерната ми част?!  Mr. Green

Говоря за твърда кора, при която оризът отгоре става като суров Mr. Green
Днес сутринта в бързината прибрах един салам от закуската и като се прибрах от работа на мястото на среза беше вече изсъхнал с променен цвят. #2gunfire
Ами щом всички имате чудесни хладилници, радвайте им се, аз съм крайно недоволна от моето тъпо LG. Мъжът ми настояваше за него, на мен на сърце ми беше друг и може би и затова сега ми е трън в очите тази щайга .

# 391
  • Някъде на път....
Благодаря ви, момичета!
Реших утре да отида и до Лекс Груп да видя какво предлагат, четох добри отзиви и за техните уреди   bouquet
Препоръчвам ги на 100%.  Peace
Изключително рядко клиентите ни са имали проблем с някой от техните уреди!  Peace

# 392
  • София
t_ilieva, благодаря за мнението   bouquet
Аз обаче не съм 100% убедена, че това е най-добрия избор. Много от нещата /да не кажа почти всички/ са произведени в Турция - миялни, фурни, термоплотове....ходих в събота в магазина им и като че ли само абсорбатор ще избера от там в крайна сметка. Една колежка има уреди от Лекс Груп от 2005 година, изрично я помолих да провери нейните под каква марка са и къде са произведени - всичко й е произведено в Италия и е под марка Nardi и Faber.
Сега се спрях на други уреди - Franke - за термоплотове (стъклокерамични и газови), фурна, миялна, микворълнова; абсорбатор- Faber (Eurolux), хладилник и пералня - Ariston. Това е последното (засега)  Grinning

# 393
  • Раковски
 Почти всички производители на уреди са преместили производството си в Китай и Турция. Lino (марка на фабер) е евтина серия която се произвежда в Турция, мотора си е на фабер. Това си го казват в магазина (без бой). При миялните нещата са такива, че няколко марки използват едно и също шаси (основната кутия в която вече всеки си монтира неговите си неща), еуролукс и нарди са марка на фабер. Ако питате мен наблегнете на гаранцията най-вече и разбира се уреда да ви хареса. Позвънете в сервиза за да проверите дали харесания от вас модел го посещава често.

# 394
  • Пловдив
А какво става с марки от типа на Бош, Сименс ? АЕГ не са това което бяха, казвам го като собственик на миялна АЕГ след като се обединиха с Електролукс, старият Бош беше класи, класи над АЕГто.

# 395
  • Раковски
Всичко старо е в пъти по-издръжливо от сегашните уреди. Не съм специалист в тази област, но както при колите старите бяха по-здрави то ся новите се чупят по-лесно и се печели от резервни части. Преди е имало и по-голяма конкуренция а сега има няколко групировки които правят по няколко марки... и каква конкуренция може да има помежду си?

# 396
  • Пловдив
А де! ЕТО това ме занимава и мен Simple Smile Как да си избера среден клас уреди, на средни цени и горе-долу нормално качество Simple Smile

# 397
  • Раковски
Да разведрим обстановката с една прилична кухня.

# 398
  • Раковски
А де! ЕТО това ме занимава и мен Simple Smile Как да си избера среден клас уреди, на средни цени и горе-долу нормално качество Simple Smile

В Сопот, някъде в началото имате един магазин за втора употреба уреди, там са си старички и здрави.

Търси уреди според джоба си и гледай гаранцията, само това мога да те посъветвам. Знае се при един дефект на някой уред следват сума ти разправии, сваляне на уреда, каране в сервиза... пирамис имат в момента мобилна група която отива на място да ремонтира уреда и ако е в гаранция не се заплаща транспорт, това мисля също е важно.

# 399
Тук има доста прили4ни неща на добри цени:
http://www.leksgroup.com/uploads/akcenti/Promo-BG.pdf

# 400
След като вече реших хладилника с ваша помощ,сега искам още един съвет.Начертала съм долу горе какви шкафове искам, но не мога да реша какъв да е гърба на кухнята.Плота по принцип искам да е бял,леко като напръскан дето стои,а цветовете на кухнята ще са такива:
http://neshi.snimka.bg/travel/more.450149.21767756
чакам съвети  Hug

# 401
След като вече реших хладилника с ваша помощ,сега искам още един съвет.Начертала съм долу горе какви шкафове искам, но не мога да реша какъв да е гърба на кухнята.Плота по принцип искам да е бял,леко като напръскан дето стои,а цветовете на кухнята ще са такива:
http://neshi.snimka.bg/travel/more.450149.21767756
чакам съвети  Hug
Може да е стъкло,може да е като плота,може и някакви пло4ки да си избереш.
Аз оба4е залагам да е нещо в бяло. Wink

# 402
Neshi, какъв цвят ще са стените и подът? Имай предвид, че в кухнята се събират много цветове и по някога става много трудно да се избере плотът и гърба. И аз като Vali залагам на бялото и за двете. Това зебрано (корпуса) ми се вижда много претенциозно и достатъчно акцентиращо, така че внимавай с останалите цветове!  Peace

# 403
Подът ми е теракот,чисто бяло, а честно казано за стените оещ не сме решили.Дайте вариант.а плота бяло и леко напръскано дали ще пасне? Мивката ми и тя ли да е бяла?

# 404

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Моля, препоръчайте ми подходящ смесител за тази мивка

Общи условия

Активация на акаунт