Нашите кухни - тема 43

• 94 625
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
След събота и неделя ще коментирам  бялата кухня със светъл плот  Wink
Ако става за показване ,ще покажа Mr. Green

Чакаме с нетърпение,че с тези ремонти ще се побъркаме с мажа ми  Hug

# 421

Нашата е такава и много си я харесвам  Heart Eyes
Сега навивам мъжа ми и за една бяла фурничка, пък старата иноксова да я пратим в апартамента във варна, ама сме още на ниво преговори.

# 422

Нашата е такава и много си я харесвам  Heart Eyes
Сега навивам мъжа ми и за една бяла фурничка, пък старата иноксова да я пратим в апартамента във варна, ама сме още на ниво преговори.
Лекс груп предлагаха една страхотна с бяло стъкло.Ако някой се 4уди ,може да е комбинира с гръб на кухня от бяло стъкло.Според мен ще стане уникално добре,но като цена  newsm78
Аз си взех от тях вси4ки уреди с 5 г. гаранция според промоционалната им оферта.Имат страхотни консултанти тук във Варна.Много съм доволна.Скоро ще видим как ще сработи вси4ко. Wink

# 423
shadowman, мгого красива кухничка си изработил, браво!

Долу-горе направих нещо като план на бъдещото кухне. Над хладилника ще има ъглова етажерка, а над рафта ще има шкафче, Laughing Laughing Laughing . Идеи, препоръки? Мястото на печката не може да се измести. Иначе дължината е 3,76.

# 424
  • Варна
Охх, страхотни неща показвате, а идеи бая си набелязах. Моята кухня още дори не е в период - преговори Sad Мъжът ми има поръчки и съответно нашите мебели лееекинко изостават. Почти е готов с детските стаи и се надявам, че за кухнята ще можем да си говорим вече към края на следващата седмица.
Освен всичко останало, съпружеското тяло реши да ми направи още една реконструкция на стените и сега кухнят и хола са на практика едно помещение. Холът е в жълто и оранжево, та се чудя как да впиша кухнята. Мислех си за бял гланц, с гръб жълто стъкло, но тогава какъв плот ще пасне  newsm78 Исками се да имам някакви готови идеи преди да предложа на мъжа ми. Вярно, че той е майстора и сигурно има идеи, но ми се иска и чуждо мнение Simple Smile

# 425
shadowman, мгого красива кухничка си изработил, браво!

Долу-горе направих нещо като план на бъдещото кухне. Над хладилника ще има ъглова етажерка, а над рафта ще има шкафче, Laughing Laughing Laughing . Идеи, препоръки? Мястото на печката не може да се измести. Иначе дължината е 3,76.
А какъв е проблема да се премести малко фурната с плота? newsm78

# 426
Контакта е там.

# 427
Е това да е проблема.Леко ще разкъртите и вкопаете колкото решите по дале4 от хладилника.Фасулска работа е.Питай моя мъж колко пъти прави това движение ,докато реша кое къде да е.Идвало му е на моменти  да ме  #2gunfire

# 428
За да не мислите ,4е са празни думи.
Стените са зидани преди двайсет години.Вси4ко друго се прави сега.
[/img]
[/b]

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 12:55 от Vali :)

# 429
# 430
Пропуснах да кажа, че цялата стена е с плочки, та къртенето не е добра идея.
Ел. инсталацията не е пипана, а и вече е късно.
При това положение при теб /сн. 1/ къртенето е в реда на нещата Crazy.

# 431
пак имам въпрос.много ли по-скъпо излиза формован камък(мдф) и трудно ли се поддържа. искам плота да е огледален ефект. има ли нещо друго подобно на това.цената ми е от значение,защото финансите са на приключване вече.

# 432
Добре де, токът не може ли да мине зад долните шкафове и там да вържете печката, защо трябва да се кърти?

Знам, че много хора си слагат печките до хладилника, но за мен не е редно.

# 433
Има много хубави плотове на Дуропал с този ефект.
Разгледайте ги.

Поправих се Embarassed

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 13:42 от Vali :)

# 434
ДУРОПАЛ ли е фирмата.Като цени знаете ли колко е долу горе?

Общи условия

Активация на акаунт