Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На какво разстояние трябва да се монтира газовият плот от керамичния плот?
Какво е разстоянието между индукционния плот и дъното на съдовете?
Как да рекламирам термоплот, ако се образува пукнатина при излагане на висока температура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На какво разстояние трябва да се монтира газовият плот от керамичния плот?
-
Какво е разстоянието между индукционния плот и дъното на съдовете?
-
Как да рекламирам термоплот, ако се образува пукнатина при излагане на висока температура?
-
Как мога да намеря заместител на плота, ако компанията отказва да продаде 2 плочи и да отреже 2,20 м от трета?
-
Какво е разстоянието между газовия и керамичния плот?

-фурната ми работи,давала ми е грешка,защото няма разделителна тава,която трябвало да се сложи,та сега чакам обаждане от Техномаркет да ми кажат кога ще ми я донесат,защото ми липсва в комплекта 
Пълно безумие е по тези магазини! Не стига че с парите си отиваш ами и на балама те прявят. Ти пак си много благоразположена. До сега да бях им подпалила телефоните.
, че и за "казана" отгоре да има място (това го казвам не от личен опит, но от видяно....двама синове спортисти колко могат да изядат)