Нашите кухни - тема 43

• 94 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Единствения проблем биха били "километрите", които се навъртат между хладилника и мивката.
Разхвърляно, защото е обитаемо.....гледам разни списания и подобни по нет-а...ама не изглеждат истински...в нас просто няма начин на няма някоя употребена чаша или чиния покрай мивката. Или някой нещо ял и зарязал (отворените бисквити примерно) на масата.....
А това със снимките на подредени датски стаи ме докарва до тиха лудост  Crazy.....според мен е невъзможно да ми се случи някога.

# 136
  • Някъде на път....
Колко е оптималното /и минималното/ разстояние, което трябва да се остави между шкафовете в кухнята, както е на тази снимка например /между шкафовете и стената/?
http://tilieva.snimka.bg/business/www-mebelni-idei-com-idei-real … e.581506.23967358
Ако питаш за разстоянието между долен и горен ред шкафове - 600мм.  Peace

Мдааа, много хубава кухня. И голяяяяма печка!
Янтра, явно голяяямата печка за теб е определяща...  Wink

Ето ти идея и за котлони на 900мм.  Peace - снимки от 102 до 105.   Моля само имай предвид, че номерацията се сменя, тъй като сайта се обновява често. Говоря за кухнята МДФ бял гланц със стъклените витрини и ъгловия механизъм за глух шкаф.

# 137
Единствения проблем биха били "километрите", които се навъртат между хладилника и мивката.
Разхвърляно, защото е обитаемо.....гледам разни списания и подобни по нет-а...ама не изглеждат истински...в нас просто няма начин на няма някоя употребена чаша или чиния покрай мивката. Или някой нещо ял и зарязал (отворените бисквити примерно) на масата.....
А това със снимките на подредени датски стаи ме докарва до тиха лудост  Crazy.....според мен е невъзможно да ми се случи някога.
Така е, опитвам се да е като по списанията,но не става с три броя деца Simple Smile
А иначе е функционална, проектирана е да е обитаемо ,голямо помещение състоящо се от дневна, кухня,трапезария и хол наедно,затова е така широко. Това е целият първи етаж от къщата,плюс една тоалетна и коридор.

# 138
Ако може да запитам, мога ли да сложа мелница за отпадъци на мивка с едно корито или задължително трябва да са две?

# 139
  • Sofiq
Ако може да запитам, мога ли да сложа мелница за отпадъци на мивка с едно корито или задължително трябва да са две?

Можеш на единична мивка защо да не можеш. При мен ще е така. То си има и сифон и тапа ако искаш. Условието е от хигичнична гледна точка да се оставя да потече водата няколко минути след смилане на отпадъците и от време на време да се почиства с кори от цитруси и няколко бучки лед. Но това важи и за двойни мивки.  Peace

# 140
val_s мерси за отговора. Питам защото  всички познати с мелнички са с две и повече корита. А аз искам едно да не ми взема от плота. та затова се зачудих.

# 141

Ако питаш за разстоянието между долен и горен ред шкафове - 600мм.  Peace
Не, ето тук по-добре си личи:
http://tilieva.snimka.bg/business/www-mebelni-idei-com-idei-real … e.581506.26715624
- за разстоянието между долните шкафове- самия под.
Я като съм почнала да разглеждам снимките- точно такъв шкаф планирам да направим:
http://tilieva.snimka.bg/business/www-mebelni-idei-com-idei-real … e.581506.26128306,
но при такова разположение на пералня и сушилня мога ли да напъхам и бойлер върху тях /250 см./? На теория става, но не съм виждала наистина дали се побират?

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 19:17 от papi6

# 142
Ето няколко варианта като идеи просто:

t_ilieva, можете ли да ми кажете как се казва модела на дръжките на бяло-лилавата кухня? Благодаря!
ПП: Кухните Ви са хубави, виждала съм ги наживо! Peace

# 143
За Барбарон - и други, ако се интересуват. Миналата седмица Ви питах ако дъното на съда е по-голямо от зоната на индукционния плот дали той ще го разпознае и ще може да се готви - ДА, може! Не дочаках конкретни отговори, затова купих оребрен тиган 28 см, въпреки че в инструкцията на плота ми пише да не се използват съдове по-големи от 26 см и нямаше проблем. Мен лично това ме радва, защото няма ограничения при избора на съдове. Дано съм била полезна!
Благодаря много   bouquet

Християния блазе ти за огромната кухня Wink

etty775 браво.Искам да те питам тъй като моята фурна е с две разделителни тави и пече 3 ястия на веднъж запозната ли си как сатава ако искаш да готвиш само едно ястие и да се запече равномерно отдолу и отгоре ....  newsm78 трябва ли да се махнат тези разделителни тави...или трябва да се натисне това "специално копченце"  Wink

# 144
Привет Simple Smile! Предстои ми да поръчам кухня, но не мога да избера цветовете. За долни шкафове и гръб сам избрала това . Моля изкажете мнение за цвят на горни шкафове.http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---svetal-abanos---142-313.html

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 09:29 от mamaili

# 145
 Християния, разкошна е , размерът на стаята променя цалата визия на едно обзавеждане (било старо или ново) - много ми харесва плота-остров , начина на отваряне на прозорците , плетените кошници и панери по пода- много ми е "средиземноморско".

# 146
  • Някъде на път....

Ако питаш за разстоянието между долен и горен ред шкафове - 600мм.  Peace
Не, ето тук по-добре си личи:
http://tilieva.snimka.bg/business/www-mebelni-idei-com-idei-real … e.581506.26715624
- за разстоянието между долните шкафове- самия под.
Я като съм почнала да разглеждам снимките- точно такъв шкаф планирам да направим:
http://tilieva.snimka.bg/business/www-mebelni-idei-com-idei-real … e.581506.26128306,
но при такова разположение на пералня и сушилня мога ли да напъхам и бойлер върху тях /250 см./? На теория става, но не съм виждала наистина дали се побират?
papi6, разстоянието между долните шкафове и пода в случая е 100мм. По желание на клиента може да варира от 60 до 200мм например....

Относно втория въпос - принципно може да се съберат, но трябва да се прецени как ще се обслужва бойлера и как точно ще бъдат изводите за ВИК.  Peace

# 147
  • Пловдив
християния и на мен ми харесва остова и кухнята ти, има си наистина средиземноморски стил в нея, аз съм по-скоро привърженик на датските подредености, както бяха писали тук,хаос ми е главата, но не обичам да живея на разхвърляно.
следващата кухня искам задължително остров, просто в тази къща имахме даденост (калкан стена) и някои неща трябваше да са си такива.  Crossing Arms

# 148
Християния, разкошна е , размерът на стаята променя цалата визия на едно обзавеждане (било старо или ново) - много ми харесва плота-остров , начина на отваряне на прозорците , плетените кошници и панери по пода- много ми е "средиземноморско".
Благодаря ти, френски стил е кухнята ,с малко съвременни оттенъци  и антикварни мебели омешани с нови:) Hug

християния и на мен ми харесва остова и кухнята ти, има си наистина средиземноморски стил в нея, аз съм по-скоро привърженик на датските подредености, както бяха писали тук,хаос ми е главата, но не обичам да живея на разхвърляно.
следващата кухня искам задължително остров, просто в тази къща имахме даденост (калкан стена) и някои неща трябваше да са си такива.  Crossing Arms
И аз си падам по подредеността ,но трудна задача се оказва:(

# 149
  • Някъде на път....
t_ilieva, можете ли да ми кажете как се казва модела на дръжките на бяло-лилавата кухня? Благодаря!
ПП: Кухните Ви са хубави, виждала съм ги наживо! Peace
Мисля, че бяха тези: http://balkanyug.bg/v3/bg/catalogue/product/579

А къде си виждала наши кухни?  Embarassed Защото ние и другите мебели ги правим хубави, не само кухните.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт