Нашите кухни - тема 43

• 94 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Magikos, Благодаря ти за полезната информация

# 166
Разглеждах мелниците за отпадъци и ми направи впечатление това:

НЕ ВКЛЮЧВА ПНЕВМАТИЧЕН БУТОН!
Предлага се допълнително като опция!

За какво служи този бутон и ако някой е купувал отделно каква му е цената?
Да не би да става въпрос за копчето от което се включва в действие мелницата  Thinking
Моята я купувах преди една година и все още не сем стигнали до момент монтирсане и честно казано не помня дали има в съдържанието такъв бутон или не . Сега ми стана интересно и ще проверя. Каква марка е мелницата ?

# 167
Josefin, напълно съм съгласна , че трябва да се влага максимално в тези помещения , особено кухнята за мен е много важна ! За съжаление понякога така се случва , че средствата доста намаляват и искаме не искаме правим компромис с едно-друго . Нищо,  когато нещата са правени с вкус и преценка смятам , че баланс качество /цена не е непостижима задачка  Peace

# 168
Emerson, но видях и за други марки (Franke, Pyramis) че по-ниския клас са без бутон. Продава се допълнително около 100 лв е цената.  
И се зачудих щом се продава без бутон,  ако се монтира как се включва  newsm78

Каква точно характеристика са цифрите в модела  HD 25 - 35 - 45;   ISE 55 ...

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 12:05 от ina.bg

# 169
Абе незная ,аз в момента нямам възможност да проверя за този бутон , но това ми звучи направо невероятно да продават мелницата без бутон за включване ... Shocked
За цифрите нищо немога да ти кажа , не ми говорят нищо ...

# 170
  • Пловдив
desideskata, ти какви уреди и мивка и смесител си избрала за тази сума - става дума за марка - препоръчай ми някоя.
За мивката - аз разпитах тук там и ме посъветваха да е франке или бланко - казаха ми че са по-скъпи, но пък били най-доброто на пазара... ти какво ще кажеш? Аз лично нищо не знам и за двете марки....

така е за франке и бланко, наистина са лидери, това, което ме притесни мен в пловдив за франке е че само по поръчка повечето неща и нямаше реално къде да видя цветово разнообразие и да пипна, представям си пък и да се развали, къде да ги търся да ми оправят нещо бързо, като те нямат на склад в България доста неща! затова се отказах от франке (а също, че не харесах матиран смесител при тях), иначе смесителите ги харесах и мивките ги харесах, изобщо хубави са им!

# 171
  • Пловдив
При мен уредите за кухня+ пералня излязоха 3000 лв . Всичко е на АЕГ . Отделно сега взехме абсорбатор за около 200 лв на Тека ( просто вече финансите ни си много ограничени) .
Мелница на Тека - 400 лв
Мивка-алпака ( някаква китайска от Практикер) 130 лв
фаянс за гръб на кухнята -250 лв
и самата кухня , като шкафове - 3000 лв
Грубо всичко излиза към 7000 лв  Whistling
А забравих смесителят ни е на видима от тези заоблените , които наистина са по високи и според мен много по-удобни , не помя точно цената , но е нещо от реда на 50 лв , както казах финансите са много ограничени вече.
КУхнята е около 3.7 кв
Нямам си и напредстава как ще довършваме ремонта , говорим си за къща на два етажа с вътрешно стълбище . Имаме да правим още баня , поставяне на теракот в тоалет на първи етаж и въобще целия втори етаж е разбит ....
Равносметката ми е че всичко е страшно скъпо и че малко започвам да се отчайвам .
Е не съвсем де сега съм много радостна , че на 11 ще имаме кухня  Grinning

хаха, Гризли и ние така, къща на два етажа с вътрешно стълбище, втория етаж за някоя друга година оставен  Laughing
сега само банята и кухнята са ок, спалнята и тя гардероб и легло, няма нощни шкафчета, без телевизори, диван и нищо за глезене дето се вика, никаква декорация, нищо по стените, само крушки тук таме, без лампи, още не сме създали уюта на дома дето се вика...но кухнята си плакна окото, в банята също - харесвам си я, едната и другата всъщност, тях поне сме ги направили (втората чака да бъде закичена с нещата, които взехме - смесители, душове и т.н).
здраве да е, другото ще стане. (с помощ от родители в нашия случай!)  Blush

# 172
Josefin, вие пак сте по-добре поне имате баня  Mr. Green Ние още не живеем във  въпросната къща защото банята е разбита и тепърва ще се почва изграждането и. Иначе първият етаж стана много добре там не пестихме средства - нова замазка на пода , преместване на стени , всичко облечено с гибскартон за да бъдат идеално равни стените , мазилка , паркет и врати . И за вси4ко това сме дали около 15 хил.  Rolling Eyes ....а все още не можем да се нанесем да живеем ....Ох , аз май днес само се оплаквам  Mr. Green  Сега само чакам 11 за кухнята , ще започнем и банята и живот и здраве до средата на лятото ще можем да се нанесем  Grinning
Хубавите неща ставали трудно казали хората ...

# 173
Здравейте! Искам да ви питам за смесител  Tired -чудя се дали да е с кранчета или въртящ...В днешно време май никой не взима с кранчета, но пък има доста прилични http://vidima.bg/index.php?option=com_vidima_products&Itemid … ;sid=25&sgr=2 . Кой тип е по-лесен откъм поддръжка (за намиране на части)?

Гризли, какъв размер ти е мивката, защото гледах на Бланко мивки по 130лв.

# 174
..В днешно време май никой не взима с кранчета, но пък има доста прилични

По-бързо смесване на водата е с другите. И удобно - с една ръка държиш кана прим., с другата пускаш вода;)

# 175
  • Пловдив
Ще ми ударите ли едно рамо с идеи за разпределението?
http://klimentina.snimka.bg/daily/razni.140592.27265067.big ей това е кухнята, розовото са уредите които горе-долу имам идея къде искам, но не е окончателно

Още не съм сложила мивка, миялна и печка.

# 176
Имам нова кухня  Party Time  ura cheers
Обещавам включване със снимки в най-скоро време!

# 177
dinque Честито със здраве да я ползваш, чакаме снимки
Янтра къде са ти изводите за вода и отвора за комина?

# 178

Днес направих запитване за бутона до Тека, Франке и Бланко.
Тека  - при тях е в комплекта и е включен в цената - 400 лв.
Франке - по желание, защото можеш да ползваш обикновен прекъсвач както за осветление - значи 284 лв + 3 лв. за ключ.
Бланко - казаха че нямат бутони (също с ключ за осветление).
Тази информация разбрах днес Simple Smile

# 179

Днес направих запитване за бутона до Тека, Франке и Бланко.
Тека  - при тях е в комплекта и е включен в цената - 400 лв.
Франке - по желание, защото можеш да ползваш обикновен прекъсвач както за осветление - значи 284 лв + 3 лв. за ключ.
Бланко - казаха че нямат бутони (също с ключ за осветление).
Тази информация разбрах днес Simple Smile
супер , значи моят комплект има , нали е на тека от 400 лв

Общи условия

Активация на акаунт