Отговори
# 705
  • София
Уау, виж ти какви новости....дали е изпробвано това чудо newsm78
Това означава, че няма да има всеки ден или през ден измерване на хормони и прегледи? А дозата как се определя newsm78 newsm78 Сега ми възникнаха 100 въпроса newsm78 newsm78

# 706
  • София
Сигме,Шайни,мерси Hug
Днес ми е втори ден от МЦ,а дозата е една инжекция от 0,5 май беше!
препаратът е съвсем нов на нашия пазар,бил разновидност на Пурегона.
Ами,Шарки,на мен Персенска ми каза,цитирам," ще видим хормоните в събота,но мисля,че няма да има други инжекции" Peace

# 707
  • София
ти не изкупи ли гонала отнякъде или размисли  Crazy

# 708
Записвам се тук ,че както ме нямаше и тази тема ще пропусна Simple Smile

# 709
  • София
Не,отникъде нищо не съм купувала като инжекции,освен Фраксипарин Rolling Eyes

# 710
много добре звучи това 1 инжекция .един път хормони  и хоп пункция...Стимулация песен.

# 711
  • София
като се сетя, че на мен ми биеха по 3 инжекции всеки божи ден....и накрая резултат О, направо ми се дорева.....

# 712
  • София
броя на инжекциите няма нищо общо с крайния резултат  Rolling Eyes

# 713
I az sam s tazi nova injek. no ne sam samo s  neq . Neq mi q slojiha na 20 tiq den i sled 5 dii bqh s fostomon i merional za o6te 5 dni ,

# 714
  • София
Ама ти явно си на дълъг протокол newsm78
А на мен ми я сложиха днес,2ри ден от цикъла.
Дано да има резултат и при двете ни,като и при всички други мацки Hug

# 715
сега и биопсия ми казаха че ще ми правят на 5 ден след овулацията. кажете какво да очаквам, как се прави, за какво се прави, след колко време излизат резултатите. с упойка или без се прави, боли ли. изобщо всичко свързано с биопсията

# 716
  • София
Крики, welcome in the club Peace
Без упойка се прави, дали боли ще видим Peace На мен този месец ще ми правят.
Изследва имунологични фактори и други имплантационни показатели, също дали има инфекция в матката. Ако резултатите не са добри се правят промивки, помпи и т.н. и евентуално нова биопсия. Това накратко Peace

# 717
ееее и аз в кюпа, чудех се защо ми следят овулациятя а то за какво било, и защо не казват предварително...или предполагат че ние си знаем. но се изненадах де вчера като ми каза. та фоликула вчера бе 16мм лигавица 9,5мм. на 01.08 отново да ида да проверим колко мм е фоликула. надявам се да овулирам до петък за да може тая биопсия да я направим след това в сряда най късно, защото в четвъртък летя за Швейцария. дано успеем да се вместим в времето

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 11:07 от Анонимен

# 718
kriki ,спокойно мила.На мен миналата година ми направиха първата биопсия преди опита ми на естествен цикъл.Много ме беше страх,но ме заболя съвсем малко.Докато разбера какво става и вече беше свършило.Даже мъжът ми се учуди(,защото и той беше в кабинета) и попита:"Ама това ли беше?",а доктор Стаменов се засмя и му вика:"Да,ама не си мисли,че е много лесно да се изтърпи". Тази година,за 4 месеца правихме 4 биопсии.Двете ми ги прави доктор Персенска,двете-доктор Шевкетова.Четох,че някои момичета си слагали някакви свещички,но аз пих само по един Аулин преди процедурата.Тя струва 200 лв. и като си вземеш талончето от регистратурата,трябва да слезеш долу да ти вземат кръв.Резултатите са готови след 3-4 дни.Успех,момичета и хубави резултати ви пожелавам!

# 719
Абсолютно съм съгласна с Ники ,при моята биопсия даже имаше проблем,защото се оказа стеснен цервикалния канал ,но въпреки всичко се изтърпява без никакви свещички и хашпове предварително.Успех ти желая за резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт