Отговори
# 30
Аз не съм много в час с тия неща, но онзи ден прочетох някъде в нета, че дори след трансфера при ИКСИ пак се биело Прегнил. Аз бях вчера на преглед и ми биха Овитреле поради липса на Прегнил и утре съм на пункция. И реших да си поръчам прегнил от Турция но тъй като се чудех за бройката та ви питах, за да се ориентирам.
утре сме заедно Simple Smile ще се видим  Wink дано ни зарадват етта

# 31
Успехи на всички ви Hug Hug Hug щом сте в тази клиника успеха е просто въпрос на време и търпение!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Момичета, благодаря ви за тези постове. Знаете колко надежда и вяра ни вдъхвате, и как имаме нужда от една позитивна инжекция  Hug

# 32
За съжаление в момента прегнила е изчезнал навсякъде и се наложи да платя 75 лв. за овитреле. А миналия път за прегнил платих само 12 лв.

# 33

утре сме заедно Simple Smile ще се видим  Wink дано ни зарадват етта
[/quote]                                                                                                                                                                 Дано утре да е късметлийски деня и да успеем този път.

# 34
Извинявам се момичета но нали съм нова тук и още не мога да схвана къде точно да пиша.

# 35
Добро утро, момичета!  newsm51  Честита нова тема! Да е на късмет за всички! Спокойствие и кураж пожелавам, а успехът е просто въпрос на време! Чудеса се случват всеки ден в клиниката и дано всеки достигне по-скоро до своето чудо!  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7

# 36
Успех момичета!!! babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 37
  • София
Трябва ми телефона на д-р Шефкетова, някой ако може на лични да ми го изпрати.

# 38
Ранния следобед тя вдига спешния.

# 39
  • София
На мен ми трябва нейния номер, знам че може да се намери и на спешния, за случая ми трябва лично тя.

# 40
Айде, момичета ако сте на линия и имате телефона - давайте го!
Много искам да съм ти полезна брамба, но никога не са ми давали телефоните си.Желая ти скоро да решиш проблема.

# 41
  • София
Получих го.
Благодаря  Simple Smile

# 42
Здравейте,
Аз имам една чуденка, като се прави блокиращата инжекция прави ли се и преглед? Сега се чудя, защото ми записаха час и не знам дали да си взимам почивен ден. Часа ми е по обед а ако трябва да чакам за прегед сигурно доста ще отсъствам от работа. И друго да ви попитам, при самата стимулация инжекциите всеки ден по едно и също време ли се слагат? И там не знам как ще се справя с отсъствията. Ако могат да се слагат сутрин рано или вечер късно ще е най-добре.

# 43
Хопче, доколкото си спомням прегледа май беше преди блокажа.Гледаха ме и ми казаха иди да ти бият Декапептил май беше.После ме викаха чак след 17 дни.Първата инжекция ми показаха как се слага и после аз сама се боцках в офиса на работа - винаги около 5 следобед Hug

# 44
Благодаря ти daniela_di, това ще ми е първа процедура, и надявам се единствена Praynig

Общи условия

Активация на акаунт