ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 835
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
Много са се разгорещили страстите, очаквано  Rolling Eyes
Ето на продължението на темата http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/49848/romite-ne-ch … shtata-za-smelost       "хулиганска тийнейджърска проява".
Успокойте малко духовете  bowuu
мен ме подразни как са сложили очила на снимката на починал човек. Това си е чиста ГАВРА!

# 136
  • Kопенхаген

Judy, не искам да се тралям повече, че започнахме да се повтарямв и завтаряме, надявам се тези ,, деца от ромски произход,,  да си получат заслуженото.

Бе кой ти спори, че не трябва някой да си получи заслуженото?  Laughing Трябва! Казвам го от пост № 1 в тази тема и аз.
Само дето акцентираме, че заслуженото следва да се поеме от всеки, а не само от "децата от ромски произход". А да се акцентира на етносът е пълна тъпотевина, понеже за останалите случаи БЛИЦ няма да напишат "нециганин изнасили баба в село Х".

Всички медии се хранят от подобни новини, така че колкото по колоритно ги поднесат на тълпата толкова по голяма гледаемост и четяемост ще имат.
Мекерета има навсякъде и във всеки етнос, ама тези дето са се изтипосали на снимката върху гробовете, как да кажеш сега на черното- бяло  Grinning

# 137
ZinaSt , едни застанали други възкачени, трети сложили очила на снимката на покойника, абе пълен купон.

Judy, не искам да се тралям повече, че започнахме да се повтарямв и завтаряме, надявам се тези ,, деца от ромски произход,,  да си получат заслуженото.

Nekomusume , етносите никога няма да се обеденят, винаги ще има българи, цигани и турци. Ще има циганска интеграция, ще има новини на турски и т.н.

Не става въпрос за нищо от трите. Става дума за това, че има заглавие "ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК""
Но няма заглавие "ШОК! ХРИСТИЯНИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В КАТОЛИЧЕСКО ГРОБИЩЕ. ИЗПОЛЗВАТ СНИМКИТЕ ЗА ТЪГОВИЯ С ДРЕХИ!" (сесията на Златка).

# 138
А вие виждали ли сте как е изрисуван Левски в един учебник на българче по История?

Тук се жегавят основно расистите, останалите се забавляваме с техния жар. Просто днес на мен не ми е попадала друга тема, поднесена по тъй нелеп начин.

# 139
Ето на продължението на темата http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/49848/romite-ne-ch … shtata-za-smelost       "хулиганска тийнейджърска проява".
мен ме подразни как са сложили очила на снимката на починал човек. Това си е чиста ГАВРА!

Judy, е, не я пази за себе си тази тема де, сподели я с нас  Simple Smile
Аз те разбирам, мен също ме подразни и пак ще се повторя, за мен не е от значение етноса в случая, а факта  Rolling Eyes

# 140
Не е тема, лично видяно е.

# 141
  • Kопенхаген
ZinaSt, на първото ти изречение съм отговорила в публикацията си до Judy .
На второто изречение, тая пък Злата кой я смята за човек?
 И къде може да се види въпросната сесия? И как пък католиците са го приели така равнодушно, като се имат за повече християни от нас православните?  Grinning

# 142
  • Kопенхаген

rymena,  във въпросното село има жп надлез изграден на ,, порядъчна ,, височина над жп линията. Като са искали да се доказват колко са смели, що не са отишли там да се яхнат на парапетите и пак да си правят смелите снимки?

# 143
Причинноследствената връзка, направена в статията е изумителна! "След появата на снимките на младежите в гробището в землището на Пазарджик в социалната мрежа Facebook много хора изразиха недоволство от недостойната проява на младежите, затова са задържани за хулиганство, обясни Стоянов.
Тяхното деяние е хулиганска тийнейджърска проява, провокирана от едно от момчетата, което е казало на другите, че не им „стиска да отидат през нощта на гробищата“. А те, за да му докажат, че са смели, са отишли там, допълни Стоянов."

Питам се до къде ще я докараме, ако мотивите за задържане са общественото недоволство? До Страсбург! Въпросната статия в комбинация с тази тема прекрасно илюстрират до какво може да доведе изкуствено предизвиканото напрежение между етноси, които така или иначе ще трябва да съжителстват един до друг и един с друг за дълго време. Излишно е.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 17:12 от Макарон

# 144
Хайде да ви видим тук http://30dumi.eu/2011/05/grafiti-svastiki-i-sabitiyata-zad-tyah/

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 19:59 от Terminator

# 145
Всъщност не виждам нищо лошо в каквито и да са драсканици (свастики и прочие).
Но когато свастиката е върху еврейски гробища, да, това вече е лошо.
Иначе нарисувай си я в тоалетната, ако щеш, където другаде щеш - не ми пречи.
Същото и с всичко останало...
А и друг е въпросът къде е позволено и къде не да си рисуваш въобще - независимо дали сърчица или свастики...

# 146
  • out of space

Нещата са несравними. Да видим:
1. Попадаш на фото във фейсбук- гробище, сбирщина мръсно кафяви, а един от тях е сложил тъмни очила на снимката върху паметника на любимия ти чичо.
2. Сутринта дърпаш пердето и виждаш свастика на отсрещната къща.

Айде да те видим!

# 147

Смятам също че за подклаждане на етническа омраза чрез медиите също трябва да има съд.

Също така смятам, че бгмама не би трябвало да толерира подобен род постове.

Какво в постинга ми не трябва да се толерира?

# 148
Ери, хайде гледай
Цитат
През август 2010 г. еврейските гробища в гр. Шумен са осквернени. Някои от надгробните плочи са счупени, а на други са надраскани свастики и цинизми. В периода 1-10.11. 2010 г., вандали поругават паметника в местността „Кайлъка”, гр. Плевен, построен в памет на евреи загинали в концентрационни лагери. Трите страни на мермориала са нашарени със свастики и залети с боя. Входът на Синагогата в гр. Бургас е подпален.
Луна, нямах предвид твоя пост, закачих се за него, понеже съм съгласна с теб, и защото смятам, че сайт като бгмама не би трябвало да толерира подобни теми. Попадала съм на много грозни постове, подклаждащи омраза, призиви за побой над гейове и т.н., за които съм информирала модеротар, но мерки не се взимат.

# 149
  • out of space
Терминатор, лоша, ужасна работа! Независимо от различните нации и вяра.

Общи условия

Активация на акаунт