ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 827
  • 218
  •   1
Отговори
# 15
Доколкото знам, циганите са доста суеверни, та наистина може да се възприеме и като криворазбран акт на геройство гаврата им.
Но в този случай ще има защо да са суеверни Twisted Evil
Изобщо не ги знам как спят тези.

# 16
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Най-малкото на мен поне не ми е известно да има разделение на български и ромски гробища. По-скоро ми се струва, че това са групичка тийнове идиоти, обърнали няколко чашки и правещи магарии. Не прави чест на Блиц да преекспонират ситуацията по този начин, който спокойно би могъл да предизвика излишно напрежение между роми и българи.

Това е и моето мнение.
Пияни тинейджъри се правят на интересни снимайки се в гробище - виж колко съм печен и не ме е страх.
Нека да го направят пред мен, тогава наистина ще ги хване страх. Починалите хора не заслужават подобно отношение - това е подигравка с паметта им.

# 17
  • София
Нека да го направят пред мен, тогава наистина ще ги хване страх. Починалите хора не заслужават подобно отношение - това е подигравка с паметта им.

Така е и трябва да си получат съответното наказание. Но това няма нищо общо с етническия произход на провинилите се.

# 18
Пияни тинейджъри се правят на интересни снимайки се в гробище - виж колко съм печен и не ме е страх.

за теб е тийнейджър , за тях - тате на двама-трима ...

Доколкото знам, циганите са доста суеверни, та наистина може да се възприеме и като криворазбран акт на геройство гаврата им.

турски цигани са това , мюсюлмани , едно така кофти сечение м/у две общности ...

# 19
Блиц като са разбрали, да уведомят когото трябва за да се поддържа редът, не да хвърлят съчки в огъня.  Смятам също че за подклаждане на етническа омраза чрез медиите също трябва да има съд.

# 20
# 21
Потриса ви това, че са цигани ли?

Глаголът е "търпим", не "търпимЕ", ако ще се прави инициатива, нека е грамотна.

Пияндурници и простаци има и цигани и нецигани, иначе.

# 22
Чудо голямо, дайте да ги изпозастреляме, защото са си направили две снимки. И ние като тинейджъри искахме да ходим по гробищата, да се видим колко сме смели, но така и не стигнахме, защото си бяхме шубета. Пък вие и провокация успяхте да видите  ooooh!
Смятам също че за подклаждане на етническа омраза чрез медиите също трябва да има съд.

Също така смятам, че бгмама не би трябвало да толерира подобен род постове.
Глаголът е "търпим", не "търпимЕ", ако ще се прави инициатива, нека е грамотна.
Грамотен човек не бил подел подобна инициатива  Peace

# 23
Ти сериозно ли?! Shocked
Ако това се случи на гроба на твой близък, пак ли няма да имаш проблем? ooooh!
Никой не иска разстрел. Хулиганите се наказват. Peace

За да качат във Фейса снимки, значи все пак са малко грамотни и имат компове... newsm78

# 24
Моето лично мнение е, че статията е абсурдна.

Или просто си търсим нещо интересно в нашия сив свят?

Peace

# 25
Нека се наказват, никой не е против. Това, че са цигани, обаче, е без никакво значение. Простаци, както се писа по- горе, има от всички етноси.
Някакви срамни и обидни жестове не виждам, поне на тукашната снимка. Снимали са се на паметник. На различни паметници. Т.е. нямат някакво отношение към конкретна личност. Чак пък и тема и арести...
Но всеки е свободен да си интерпретира в нета. Дано властите не прекалят, обаче, т.к. пак ще плащаме обезщетения.

# 26
Естествено, че няма да ми е приятно, но определено няма да призовавам за мъст.
За да качат във Фейса снимки, значи все пак са малко грамотни и имат компове... newsm78
Ти сериозно ли?!
Judy, абсолютно се съгласявам с теб.

# 27
Ти сериозно ли?!
smile3521

# 28
  • Kопенхаген
Ама как бе, та това си е една невинна тийнеджърска закачка, и к'во като са пияни и са са яхали по гробовете на хората, нищо особено не се е случило, трябва българите да сме задължително толерантни към подобни случки, а онези да си ходят по живо по здраво до следващия път.

В никакъв случай не одобрявам подобни своеволия и най- вече когато се отминават с лека ръка под предлог, че съзнанието било замъглено от алкохол. А въпросните изпълнители били глуповати.

# 29
Ама как бе, та това си е една невинна тинейджърска закачка, и кова като са пияни и са са яхали по гробовете на хората, нищо особено не се е случило, трябва българите да сме задължително толерантни към подобни случки, а онези да си ходят по живо по здраво до следващия път.

Наистина не мисля, че някой неглижира случая или пък че някой смята, че нищо особено не се е случило. Видно е, че и прокуратурата е образувала досъдебно производство - т.е. работи се по въпроса. Ако и за други работи се работеше така съвестно обаче...

Не мисля , че българите следва да правим каквото и да било, това е работа за компетентните институции. А ако те попрекалят, както каза Judy, ще си плащаме обезщетения.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт