ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 801
  • 218
  •   1
Отговори
# 45
така като чета заглавието и първия пост, фокусът е върху етническата принадлежност, и цялата тема тръгна в този дух.

Нормално май, особено ако сте попадали и на една антибългарска група във фейса, някак много едно след друго дойдоха и народа настръхва

Judy А, защо да не ги съдят "само за това"? Според теб редно ли е?

# 46
  • София
не зная нищо за фейса, аз там регистрация нямам. Мнението ми е за конкретната случка, конкретното заглавие и конкретната тема.

# 47

Като първо можеш да попиташ за разлика между "съдене" и "арестуване", например.
За съденето- ми да ги съдят. Аз арестуването питам.  Simple Smile

# 48
ти сериозно ли смяташ, че ако бяха българчета, щеше да има такъв шум и заглавите "Шок! БЪЛГАРЧЕТА си правят фотосессия в БГ гробище, пускат снимки"? Защото аз бас държа, че нищо нямаше да се случи, дори за дребно хулиганство нямаше да ги подведат.
Нищо не смятам, казах, че не ме учудват, това, което аз видях беше много по-гнусно. И пак бяха роми.

# 49

Като първо можеш да попиташ за разлика между "съдене" и "арестуване", например.
За съденето- ми да ги съдят. Аз арестуването питам.  Simple Smile

А, как да ги съдят ако не ги арестуват първо, ъм?...честно казано съм доста запозната за въпросната разлика  Wink...а, иначе съм разсеяна днес, не мога да си събера още мозъка след почивните дни

# 50
"А, как да ги съдят ако не ги арестуват първо, ъм? ...честно казано съм доста запозната за въпросната разлика  "
 Joy

Значи, за да съдиш някого, го арестуваш първо... Дано не ви заподозрат скоро в нещо.
Пък аз си мислех, че само "търпиме" издънва работата на националистите!

# 51
"А, как да ги съдят ако не ги арестуват първо, ъм? ...честно казано съм доста запозната за въпросната разлика  "
 Joy

Значи, за да съдиш някого, го арестуваш първо... Дано не ви заподозрат скоро в нещо.

Чудя се да поема ли опита за конфронтация newsm78...може би, когато се осъферя малко  Laughing
По темата с момчето, което преби друго момче и аз иначе бих искала повечко инфо  Rolling Eyes

# 52
  • София
ти сериозно ли смяташ, че ако бяха българчета, щеше да има такъв шум и заглавите "Шок! БЪЛГАРЧЕТА си правят фотосессия в БГ гробище, пускат снимки"? Защото аз бас държа, че нищо нямаше да се случи, дори за дребно хулиганство нямаше да ги подведат.
Нищо не смятам, казах, че не ме учудват, това, което аз видях беше много по-гнусно. И пак бяха роми.

А ти кой очакваш да работи по гробищата, българи ли? Кога си видял и чул българин да копае гробове? И ти да тръгнеш да копаеш гробове, и ти в един момент ще претръпнеш, защото иначе ще трябва да се гръмнеш или да отидеш в психиатрия.

# 53

А ти кой очакваш да работи по гробищата, българи ли? Кога си видял и чул българин да копае гробове? И ти да тръгнеш да копаеш гробове, и ти в един момент ще претръпнеш, защото иначе ще трябва да се гръмнеш или да отидеш в психиатрия.
Е хубаво де, ама що ще си опъват яденето и пиенето върху починал човек. А и да , не съм чувала и виждала, по софийските да работи българин защото не може да се дореди. По провинцията са все българи, не знам дали са от психиатрията.

# 54
"А, как да ги съдят ако не ги арестуват първо, ъм? ...честно казано съм доста запозната за въпросната разлика  "
 Joy

Чудя се да поема ли опита за конфронтация newsm78...може би, когато се осъферя малко  Laughing
По темата с момчето, което преби друго момче и аз иначе бих искала повечко инфо  Rolling Eyes

Каквото искаш- това поемай.
Та с причините за арестуването какво стана? Аз за тях питах. Понеже, казваш, си наясно.
Значи, казваш, задължително е, за да те съдят... Интересно. 

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 13:31 от Judy

# 55
  Дребно хулиганство, или вандализъм...
  Кретенчета.
 Обаче проблема е, че цигани оскверняват българско гробище, нали, това е акцента? И какво значи българско гробище, те не са ли общи.

Преди време майката на един от някакво село как ви по медиите и обвинява полицията, че е бит, задето намазал със спрей чисто новите мазилки на хората... С тоя какво стана искам аз да знам, защо тогава нямаше тема против вандализма?

# 56
  • София

Е хубаво де, ама що ще си опъват яденето и пиенето върху починал човек. А и да , не съм чувала и виждала, по софийските да работи българин защото не може да се дореди. По провинцията са все българи, не знам дали са от психиатрията.

А когато разни други професионалисти говорят за съвсем живи хора като за някакви... нещапо-приемливо ли е? Например, ако чуеш как някои лекари, медицински сестри и санитари говорят зад гърба на пациентите си, или докато пациентът още е в упойка, това какво е? ама тогава не рипашда се възмущаваш, защото някак не върви или защото не си го видял или чул лично. Затова, хайде малко да сложим ред в цялата работа! На никого не му пука за гробовете, важното в случая е, че били цигани.

# 57

А когато разни други професионалисти говорят за съвсем живи хора като за някакви... нещапо-приемливо ли е? Например, ако чуеш как някои лекари, медицински сестри и санитари говорят зад гърба на пациентите си, или докато пациентът още е в упойка, това какво е? ама тогава не рипашда се възмущаваш, защото някак не върви или защото не си го видял или чул лично. Затова, хайде малко да сложим ред в цялата работа! На никого не му пука за гробовете, важното в случая е, че били цигани.
Чувала съм доктори и сестри да говорят глупости за мой болен,близък, възмущавала съм се, но това е друга тема, тази е за циганите и гробищата.

# 58
"А, как да ги съдят ако не ги арестуват първо, ъм? ...честно казано съм доста запозната за въпросната разлика  "
 Joy

Каквото искаш- това поемай.
Та с причините за арестуването какво стана? Аз за тях питах. Понеже, казваш, си наясно.
Значи, казваш, задължително е, за да те съдят... Интересно. 

Не е задължително, права си или прав, това няма и значение де, задължително на някакво основание да се повдигне обвинение. Ей, на, признах си грешката, ха сега яж ме  Sunglasses.

"А когато разни други професионалисти говорят за съвсем живи хора като за някакви... нещапо-приемливо ли е? Например, ако чуеш как някои лекари, медицински сестри и санитари говорят зад гърба на пациентите си, или докато пациентът още е в упойка, това какво е? ама тогава не рипашда се възмущаваш, защото някак не върви или защото не си го видял или чул лично. Затова, хайде малко да сложим ред в цялата работа! На никого не му пука за гробовете, важното в случая е, че били цигани."-Възмутително е разбира се, и никой не го оспорва. Това обаче как ще го докажеш, е, освен със запис, а без доказателства...

# 59
Не знам как реши, че на хората закопали близките си не им пука за гробовете. Нямам думи направо.

Общи условия

Активация на акаунт