ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 801
  • 218
  •   1
Отговори
# 30
  това поредната антициганска тема ли е?

# 31
 Rolling Eyes Разни хора, разни мнения. Дам, тук http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/49673/arestuvaha-t … e-v-pazardzhishko става ясно, че си е детска история най-общо казано, но в крайна сметка, оправдава ли ги?

# 32
Не знам как да коментирам без бан.
Ако бяха българи щяха да отнесат и съд вероятно /както  си е редно/, обаче заради интеграцията на циганите и страх от дискриминация /че може да осъдят оплакалите се/ всичко ще се потули.
МВР едва ли ще се самосезира .

Ромите(както и турците)действат с протекция.Никой няма да се самосезира,щото тва им е в плановете за БГ.
Етнически конфликт..И той назрява все повече..Само се чудя,досега що ни се размина.. newsm78

До следващите 20 год.бг ген ще бъде сведен до 5 млн.макс.

# 33
в тон със световната конспирация, западна европа спусна директиви за правата на ромите, с цел дан ходят там, а да си стоят тук  Shocked И докато нашите пенсионери мизерстват, то ние, като едни баш европейци хрантутим ромите - осигуряваме им болнично лечение, социални помощи и кво ли още не, пък те ни пикаят на гробовете  #2gunfire

# 34
Миналата събота, копачите на Бакърена фабрика си бяха опънали софра на чисто нов гроб, заравнен, та тия въобще не ме учудват. Трябваше сигурно да ги снимам.

# 35
И докато нашите пенсионери мизерстват, то ние, като едни баш европейци хрантутим ромите - осигуряваме им болнично лечение, социални помощи и кво ли още не, пък те ни пикаят на гробовете  #2gunfire

Ми така е то.."Бий за да те уважават" е казал народът..И.."храни куче да те лае"

# 36
Миналата събота, копачите на Бакърена фабрика си бяха опънали софра на чисто нов гроб, заравнен, та тия въобще не ме учудват. Трябваше сигурно да ги снимам.

Ти това сериозно ли?  #Crazy #Crazy #Crazy...трябвало е май и те са за санкции

# 37

Ти това сериозно ли?  #Crazy #Crazy #Crazy...трябвало е май и те са за санкции
Сериозно, въпреки, че беше тежък момент за мен се почувствах отвратена. На кого да се оплаче човек за такова нещо.

# 38

Сериозно, въпреки, че беше тежък момент за мен се почувствах отвратена. На кого да се оплаче човек за такова нещо.
[/quote]

Ами то как иначе да се почувства човек, това е ...хайде, няма да употребя някоя дума, за която възпитанието ми би се изчервило ако имаше такова умение...На кого, ей, така, снимаш и ....Всъщност не съм сигурна, че би дало резултат, но поне на управата на гробищния парк, не е редно такова нещо.

# 39
  • София
а ако не бяха цигани, а "чисти българчета от добри семейства", увличащи се по вампирската субкултура?

# 40
а ако не бяха цигани, а "чисти българчета от добри семейства", увличащи се по вампирската субкултура?

Още повече!!! Това е оскверняване, за мен не е от такова значение етноса на съществото, което осквернява гроб

# 41
  • София
така като чета заглавието и първия пост, фокусът е върху етническата принадлежност, и цялата тема тръгна в този дух.

# 42
Това не променя нещата, но е факт, че ромите правят много повече мизерии от българчетата увличащи се по вампирската субкултура.

# 43
  • София
ти сериозно ли смяташ, че ако бяха българчета, щеше да има такъв шум и заглавите "Шок! БЪЛГАРЧЕТА си правят фотосессия в БГ гробище, пускат снимки"? Защото аз бас държа, че нищо нямаше да се случи, дори за дребно хулиганство нямаше да ги подведат.

# 44

Още повече!!! Това е оскверняване, за мен не е от такова значение етноса на съществото, което осквернява гроб

И щяха да ги закопчеят, ако бяха "чисти българчета от добри семейства" само затова?
Ще ни съдят и ще плащаме като попове с тез първосигнални етно реакции...

"Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево."

така като чета заглавието и първия пост, фокусът е върху етническата принадлежност, и цялата тема тръгна в този дух.

Е, те точно така си е, акцентира се на "цигани", не на това, какво са направили. А всъщност какво са направили, освен че са се снимали на гробищата?
Най- ми е интересно поради що са арестувани. Имало е опасност да се укрият? Извършили са тежко престъпление някакво? Заловени са на място и така е било преустановено извършването на хулиганската проява?

Не помня, но кажете, какво стана с оня боклук, ученика, който преби миналата година друг ученик от съседно столично училище и му причини тежки телесни повреди? Него как го арестуваха?

Общи условия

Активация на акаунт