Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 309
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 375
Още малко компромати от ФБ:
Скрит текст:
Хареса ми много момичето с жълто-черната рокля Peace

На мен друго ми е чудно. Къде му е бельото на това момиче.  newsm78 Или е модерно по без гащи...

Много ми харесаха всички момичета, които се показаха. Няма да изброявам поименно, че ме мързи да ви ровя за никовете.  Laughing Но видях прекрасни млади дами.
Аз да докладвам впечатленията си от Видин. Еми едно момиче не видях, което да ми грабне окото. Момчетата се бяха справили по-добре. Но то при тях сякаш е и по-трудно да се изложат. Не е невъзможно, но по-рядко има велики изцепки.

На бала на кое училище си била,защото искрено се съмнявам да видиш нещо такова на Математическата и Английската. Stop

Тази вечер ходих на бала на Тих-а. Аз самата съм възпитаничка на Английската гимназия и съм напълно съгласна с теб, че тези две училища се открояват от другите.

Ясна ми картинката тогава CrazyАко си била на  изпращането на Английската ,предполагам си видяла колко хубави млади дами имаше.Много ми харесаха всички тогава.

Ивинете за спама. Embarassed

# 376
# 377
  • Велико Търново
За съжаление не можах да дойда на изпращането, а и на бала няма да мога да ида да ги гледам. Ти да не би да учиш там?

# 378
  • София
Прекрасни сте, много стилна двойка Hug. С какви обувки си?

# 379
# 380
Винаги като попадна на такива снимки с изцепки ми е супер забавно и накрая ми става тъжно  Thinking
Тази суета около баловете е толкова излишна. Имам чувството, че точно това суетене и старание да си най-най накара в последните години толкова момичета (а и момчета) да се направят на клоуни само и само да ги забележат. Само че едните ги забелязват защото са най-красивите, а другите, защото  са най-големия резил на випуска.

п.с. Идеята да отидеш на бал с катафалка не е нова.Още далечната 2003та едно момче от випуска го направи.
Хора всякакви Hug

# 381
  • Балчик
Épine, много си нежна и роклята ти ми харесва много, и цветът и също.

# 382
  • София
Харесват ми, много добре се връзват с роклята - много си нежна Flutter. И кавалерът с кецките ме кефи!

# 383
Хаха, благодаря ви Simple Smile Кецовете бяха непредвидени, ама не мисля, че стана зле Simple Smile

# 384
  • гр. Варна
Нашият бал вече приключи. Много го съм въодушевена защото в Руското във Варна нямаше никакви изцепки. Момичета бяха прекрасни, стилни, просто всички бяха чудесни. Пожелавам на всички много здраве и късмет!

# 385
Épine, много сте сладки с кавалера, а роклята ти е прекрасна!  Grinning

# 386
Нашият бал вече приключи. Много го съм въодушевена защото в Руското във Варна нямаше никакви изцепки. Момичета бяха прекрасни, стилни, просто всички бяха чудесни. Пожелавам на всички много здраве и късмет!
Ще може ли някой да качи снимки от бала на Руското във Варна, че имам много познати от там, а те всички бяха разкошни абитуриентки.

# 387
# 388
# 389
tanch - много сладки и това още веднъж доказва, че не само в столицата има деца с вкус Wink.
rosina_93 - много нежна, стилна, прическата е добре подбрана Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт