Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 227
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 590
  абе цялата работа е в изработката, е и материята разбира се. Но се учудвам що ще такава рокля в Пазарджик, все пак негови рокли са по Оскарите...

# 1 591
Че е смешна пауновата рокля, е смешна, но също така нелепа както и изтърканата къса рокличка на "Романтика", която ме връща във времето на Валентина-та.

# 1 592
Да бе, само облеклото се коментира, само на едно нормално изглеждащо момиче му беше кравешки погледа преди няколко страници..едно е да се коментират момичета, които са си показали циците, те си го просят, но само защото някой е с кофти рокля такова плюене...  Tired ДОбре че по мое време не са се качвали снимки в нета.

# 1 593
  Ами то защо гледа кравешки? Шегувам се, шегувам се....
 Знаеш ли на децата колко им пука за глупостите на някакви лели в нета...

# 1 594
На мен примерно би ми станало доста кофти, особено при положение, че не съм ги качвала аз снимките да се показвам.

# 1 595
Да бе, само облеклото се коментира, само на едно нормално изглеждащо момиче му беше кравешки погледа преди няколко страници..едно е да се коментират момичета, които са си показали циците, те си го просят, но само защото някой е с кофти рокля такова плюене...  Tired ДОбре че по мое време не са се качвали снимки в нета.
Peace
...а девойката, която "изглеждаше нелепо" с очила и трябваше задължително да си сложи лещи за бала или поне да си купи някакви "квалитетни" рамки, за да е "стилна" ...newsm34
И искрено се надявам майката на момичето или самото момиче със синьо-жълтата рокля да не чете тук... ooooh!

# 1 596
  • на североизток от Рая
  Вече се радвам, че не пуснах снимки на дъщеря ми.  ooooh!

Не очаквах толкова негативизъм. Някои постове, а и цели страници,  ме караха да спра да вярвам, че доброто съществува.

Във всяко момиче има нещо хубаво - младостта им не може да бъде отнета. Балът е за няколко часа. Младостта е задълго.  Peace

# 1 597
 Вече се радвам, че не пуснах снимки на дъщеря ми.  ooooh!

Не очаквах толкова негативизъм. Някои постове, а и цели страници,  ме караха да спра да вярвам, че доброто съществува.

Във всяко момиче има нещо хубаво - младостта им не може да бъде отнета. Балът е за няколко часа. Младостта е задълго.  Peace

А аз толкова исках да я видя  Heart Eyes, но нищо, разбирам те напълно  Peace
И аз никога не бих, то от толкова разбирачи, може да ти остане горчив спомен от бала  Confused

# 1 598
А защо трябва да се връзвате на мнението на някакви си "скучни лелички", които много разбират от мода?. )
Щом сте позволили на дъщеря си да се облече по определен начин, значи на вас ви харесва. И ако беше особено важно мнението на останалите, нямаше да има подобни гротески.

# 1 599
А защо трябва да се връзвате на мнението на някакви си "скучни лелички", които много разбират от мода?. )
Щом сте позволили на дъщеря си да се облече по определен начин, значи на вас ви харесва. И ако беше особено важно мнението на останалите, нямаше да има подобни гротески.

Мира, покрай сухото гори и мокрото. А тук бая на едро обобщения се прочетоха, някои се и заметоха снощи.

# 1 600
 Еее, никога не съм чела лоши работи за форумско дете, това би било пълна простащина, а и всички такива абитуриенти, които видях бяха хубави.

# 1 601

Не говорим за "дъщерите" си - както отбеляза по-горе съфорумка - да постнеш снимка на детето си тук е леко нездравословно. Изключваме изтипосаните по сайтове и медии абитуриентски недоразумения - те са ясни. Ставаше въпрос за коментираните напълно непознати, нищо неподозиращи момичета, върху които на моменти се изливаше жлъч в промишлени количества.
С малки изключения всички имаме деца, да са ни живи и здрави и те в един момент са или ще бъдат абитуриенти - представете си как бихте се почувствали ако някой...си обозначи скъпата ви дъщеря като гледаща с "кравешки поглед, облечена с дамаска за диванче"...
Каквото и да си говорим, дали наистина няма да ви пука... Stop

# 1 602
  Ще ми се да я видя тая с "марковата рокля" как се е придвижвала с нея. Или както видях една друга си беше взела приятелка да и носи шлейфа (около 2 метра), защото очевидно не може да ходи с него. Събрала е всички боклуци по пазарджишките улици.
  В това да се коментират няма нищо лошо. Все пак всяка се е "нагласила", за да я коментират и запомнят. Просто не може винаги да получаваш положителни коментари и абитуриентите като хора с претенции да са много големи трябва да са наясно с това. Не може всички да те харесват и само да те хвалят.

# 1 603
  абе цялата работа е в изработката, е и материята разбира се. Но се учудвам що ще такава рокля в Пазарджик, все пак негови рокли са по Оскарите...

Това че роклите му са по Оскарите,не означава ,че хората със средства не могат да си позволят да отидат с негова рокля на бал.Лично аз  подкрепям мнението ,не знам каква й е цената,но не бих дала луди пари за няколко часа  и то да облека тази рокля на абитуриентски бал в България ,пълна пародия,скъп дизайнер,скъпа рокля,която не може да се види всеки ден ,облечена на фона на селянията тук.

# 1 604
Относно това как родителите са пуснали еди-кой-си така по улиците. Говорим за 18-годишни хора, огромна част от които са събрали сами парите за бала с работа предното лято и родителите изобщо нямат думата. Да не говорим, че познавам и такива, които по независещи от тях причини живеят сами. Въпреки че аз не спадам в нито една от тези категории, майка ми нито за секунда не ми е ограничавала избора. И с чаршаф да бях тръгнала, пак щеше да ме пусне. Не се отнася с мен като с човек, който е неспособен да се облече сам. Това си е моят бал, моето време, моят вкус. Малко го минахме тоя период с пускането.

Ако за 18 години не си възпитал усет за стил у детето си, най-вероятно самият ти нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт