Звездни компромати-138

• 77 872
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Сестра й го гледала, докато са на плаж няколко дни (?) и разговаряли с нея по скайп.

# 196
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лелеее, всяка абитюрентка от ромските квартали може да й завиди на вкуса
Със семпла едноцветна чанта (за предпочитане кожена0 роклята би изглеждала убийствено Crazy.

Рима, ти да не би да си мислила, че Николета ще гледа дете Laughing?

# 197
  • ...край Дунава
Със семпла едноцветна чанта (за предпочитане кожена) роклята би изглеждала убийствено Crazy.

На същото мнение съм. Стига с тези първосигнални асоциации на шареното Wink

# 198
  • София
Рима, ти да не би да си мислила, че Николета ще гледа дете Laughing?
Joy
Тъй де, изморила се е жената от бременността и раждането, и сега й е нужен релакс.

# 199
Със семпла едноцветна чанта (за предпочитане кожена) роклята би изглеждала убийствено Crazy.

На същото мнение съм. Стига с тези първосигнални асоциации на шареното Wink

Абе и аз бих се радвала на Долче и Габана Mr. Green

# 200
  • София
Уф, аз обичам шаренко, ама тази рокля барабар с чанта направо ме ослепи...не ми харесват - и едноцветна чанта не би спасила положението (sorry, joy  Wink)

# 201
  • ВАРНА
Много ли ще ми се "сърдите" ако постна Николетка, не за друго, но роклята и чантата много ме грабнаха Heart Eyes

Цък
пак
с В.
последно

Истинска красавица,а за новата колекция на Долче и Габана мога само да завиждам.Изглежда повече от добре след раждането.

# 202
  • София-в сърцата на моите деца
Чак пък красавица.. Mr. GreenОбикновена хубавка девойка с рядка косица....,която можеш да срещнеш на улицата,без да ти направи впечатление... Wink

# 203
  • Cyprus, Пловдив
Чак пък красавица.. Mr. GreenОбикновена хубавка девойка с рядка косица....,която можеш да срещнеш на улицата,без да ти направи впечатление... Wink
И аз съм на същото мнение  Peace

# 204
  • Русе/София
Много ли ще ми се "сърдите" ако постна Николетка, не за друго, но роклята и чантата много ме грабнаха Heart Eyes

Цък
пак
с В.
последно

Истинска красавица,а за новата колекция на Долче и Габана мога само да завиждам.Изглежда повече от добре след раждането.
Валерката се е научил да позира за снимка почти професионално.Ако можеше така лесно и да му се налее малко мозъче в главицата,щеше да бъде ненадминат.

# 205
  • София
Или ако можеше и футбол да играе...

# 206

Цък
пак
с В.
последно
Като гледам тия фотоси и ми става тъжно  Sad . Всеки станал родител ,знае какъв трепет и вулкан от чувства събужда едно малко човече,първите дни ,че и месеци.....Иска ти се денонощно да го гушкаш и обгрижваш( да не споменавам и кърменето  Wink),а тия два индивида го зарязали на сестрата ,та да се препичат . Очаквах първите им официални фотографии да са :пр.Валери ,гушнал малката или пък двамата щастливо бутащи количката....абе тъжна работа.......

# 207
  • София
Ева Лонгория си почива у дома в Тексас след приключването на снимките на сериала

# 208
Валерката си е татуирал българското знаме до китайските символи - колко патриотично  Laughing

# 209
Да помолим Zanda да преведе йероглифите, може да е българският химн на китайски.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт