Звездни компромати-138

• 77 751
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Майнатаун
Много е сладка.Много повече ми хареса от детото с консурсите. Peace

# 346
  • Варна
И аз намирам прилика на Алисия с Нило-грим,също започна да си разголва рамото-което си е запазена марка на нило.
Сори, ама няма как да не се изсмея на това изказване!

# 347
Пускам поста в тази тема, защото е масово четена от пресата, много искам вестниците да го публикуват:
"Опитвам се да направя резервация, в Интерхотелсандански, който е 4 звезди. Няма свободни луксозни стаи, познайте защо, министерството на земеделието и горите ще си правят семинар и са заели всички луксозни стаи. Свободни обикновени стаи има, но луксозни не. Не стига, че харчат парите на дънакоплатците, т.е. нашите пари, но и семинарчета си правят в луксозни стаи в 4 звезден спа хотел. 2 етажа са луксозните стаи в интерхотела , всичките били заети за семинара
Пестели после пари, грънци, после нямало за пенсии и здравеопазване, как да има, двойната лукс стая по принцип е от 145-160лв, сигурно са им направили отстъпка, но под 100лв едва ли е стаята, т.е. 300лва за една стя за цялото семинарче, това са две минимални пенсии......   #Cussing out #2gunfire"

# 348
И аз намирам прилика на Алисия с Нило-грим,също започна да си разголва рамото-което си е запазена марка на нило.
Сори, ама няма как да не се изсмея на това изказване!
Mr. Green Joy Joy Joy

# 349
  • София

Ми то половината свят ходи с тия разголени рамене. Баси какви плагиатки. Как може да копират Нилото  ooooh!
Аз съм потресена.  smile3511

# 350

Леле, ами то аз, по тази логика направо я копирам, нищо, че не я понасям...  Mr. Green От утре трябва да прибера всички такива блузи!  Joy
Защо свързвате тези работи с нея, не мога да разбера. Ако някой започне да си прави опушен грим или да си разголва рамото, то е заради Николета? Стига, бе...  Laughing

# 351
  • Tам през Атлантическия океан

Илиана Раева и нейните златни момичета  Peace

когато се състезаваш и изпиташ екстаз по време на игра от съчетанието ,тогава си станал състезател!!!...тогава се приближаваш до съвършенството,тогава разбираш това,което правиш и го контролираш! останалото е победи,загуби и статистика...

Peace

От стената и във ФБ

# 352
Ле-ле, и аз облякох блуза с голо рамо, такъв и е модела...........имитирам Нилото викате.............жива да не бях.........

# 353
Аре стига с тази Николета гаСи  Crazy нищо стойностно не е направила  Crossing Arms
Златки - патки , опусуми , Азис , съчки-пръчки  гаСиМу мусиму   Tired

Вижте Илиана Раева и момичетата и  , Кубрат , ..... сигурно има и още ама от тази 'паплач' горе де ще ги знаем  Rolling Eyes  И да чуем то другото ги залива  Crazy

# 354
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Десс, нищо не помага, от няколко страници само това се нищи Joy. След малко мисля да напускам разни мъже, дано тогава спрем с рамото Laughing

# 355
според мен Николета копира Алисия - защо иначе пазарува от Долче и Габана?! Нилото преди се обличаше много по-интересно, сега никакъв собствен стил няма. и колкото повече гледам разни снимки и Николета си е сложила импланти в скулите като Алисия...

иначе аз също смятам, че Николета не заслужава въобще да бъде обсъждана. преди да, вече не виждам за какво....

# 356
 Blush Сори че секнах приказката , то и аз я обсъжадам с вас де  Laughing  ...... но наистина понякога зацикляме  Rolling Eyes  т.е. нямам против да я обсждаме  Grinning ама .......

joy_r  като каза мъже , скоро гледах RocknRolla , сценарист е Гай Ричи , страхотен филм  Peace
та влюбих сА в английския актьор Toby Kebbell  Heart Eyes Flutter

http://content7.flixster.com/photo/11/68/24/11682441_ori.jpg  мУУУУ убавец (кадър от филма)

http://img.poptower.com/pic-23180/toby-kebbell.jpg?d=600

http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Premiere+RocknRolla+Arrivals+ … +2was7tb_zibl.jpg

http://comingsoon.net/nextraimages/princeofpersianew1.jpg

# 357
Ами копира я като визия и излъчване и да се пенявите и да не се, аз така го виждам!
Какво я защитавате тази Алисия, битер повлеканата Николета е, просто ми се наби на очи от последните снимки поствани в темата. Много ме брига иначе кой кого имитира, то човек да не каже какво мисли и му скачате. #Crazy Laughing

# 358
това, че изказвам противоположно мнение не означава че ти скачам Tired

# 359
Хм, като те гледам имаш тен, да не ходиш на солариум, да копираш николета?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт