Звездни компромати-138

• 77 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
# 451
освен скулите нещо друго да си е променяла?  newsm78 челото ми изглежда различно , цялото изражение

# 452
  • Bayern

Момичето  с тях на снимката  е дъщерята на Ричи  и Хедър Локлиър - Ава Peace

# 453
  • София
освен скулите нещо друго да си е променяла?  newsm78 челото ми изглежда различно , цялото изражение
Челото е различно щот няма бретон вече или поне не го носи както преди, затова ти се струва по различно.

Риана, 1, 2, 3, 4, 5, 6

Джъстин Тимбърлейк

# 454
Челото е различно щот няма бретон вече или поне не го носи както преди, затова ти се струва по различно.

JoyЕее,не, тая Николета ви подлуди, признавам я! Peace

# 455
нас? ние поне коментираме и други известни личности тук, ти май се включваш само по повод нея Tired

# 456
На тези снимки Николета въобще не изглежда на 24.. Confused Много уморен вид има.
И на мен ми се стори доста странна. Може би съм свикнала да я гледам все с черния панда грим.  Thinking Crossing Arms

# 457
На мен пък много ми харесва Николета -новият цвят на косата й е супер.А на онези снимки от плажа- роклята й е страхотна!!

# 458
Не изглежда на 24, защото е на 25  Laughing

Ама много е мразена верно, само Ирина я бие по хейтване, като че ли  Mr. Green

Стига де, верно ли толкова ви е странно. Ще каже човек, че тук няма раждали жени. Я си вижте снимките непосредствено след раждането на децата ви... хм как ви се струват?  Thinking

# 459
Николета с тъмната коса и със старата прическа определено изглежда доста по-добре, руса ми циганее  Confused

# 460
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Айде стига с тая Николета де Joy Joy Joy

Боно и съпруга, сладури Heart Eyes

# 461
Николета никога не стига!
На мен, обаче, ми е домъчняло за Иринии!

# 462
  • София
Не изглежда на 24, защото е на 25  Laughing

Все още не. Laughing

Николета никога не стига, не знам защо. Laughing Аз съм от тези, които не я мразят, нито я обичат, нито имам против да я обсъждам или пък не. Laughing

Встрани от най- вървежната тема, да изкоментирам, че избора на Брад Пит за лице на Chanel No.5 е добър, определено. И много ми харесва снимката. А не съм кой знае каква фенка по принцип. Но- добре е... Wink

# 463
....... Брад. Става и то за всичко Heart Eyes

# 464
....... Брад. Става и то за всичко Heart Eyes

Да, бе да. Дай му диференциално уравнение и му гледай сеира.

Общи условия

Активация на акаунт